|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bromergon
16.1.2007 8:27:31   
metuLJchy
punce imam vprašanje,
 
ali je zdravnik kateri že kdaj predpisal zdravilo Bromergon (uravnava hormon prolaktin) in ali je čutila kakšne stranske učinke? Meni ga namreč je, pa ne vem ali zaradi zdravila ali česa drugega sem včeraj 2x bruhala.. M. mi sicer zaostaja (zadnja 5.12.2006), ampak sem pred tednom dni naredila test, tako da user posted image  očitno nisem, dvomim pa, da bi mi test pokazal - čez en tedn bi pa že bruhala?
 
Če mi zna katera kakšno podobno izkušnjo povedat...sončka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bromergon
16.1.2007 8:33:05   
Anonimen
Nikoli v življenju prej in niti pozneje se nisem počutila slabše. Imela sem tri kure. Prolaktin sem pa imela čez 60 (če sem si dobro zapomnila). Grem ta mesec ponovno na kontrolo tega hormona. Iz mojih izkušenj je zvišan prolaktin bil posledica stresa. Nazadnje sem se zdravila pred štirimi leti.

Ob jemanju bromergona bodi previdna pri vožnji z avtomobilom, ker pod vplivi teh zdravil ne smeš voziti oz. si avtomatsko kriva za nesrečo. MIslim, da je gor narisan trikotnik, vsaj takrat je bil ko sem jaz jemala tablete.

Koliko so ti izmerili prolaktina?

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 16.1.2007 8:37:22 >

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bromergon
16.1.2007 8:35:48   
Anonimen
Jaz sem imela že 2 vrsti zdravil za znižanje prolaktina, pa mi je po obeh bilo precej slabo. G me je opozarjal na slabosti in bruhanja zaradi zdravil in mi svetoval naj jih jemljem po jedi, ta zadnje pa celo pred spanjem. Če misliš, da si noseča naredi test, ker nobeno zdravilo za znižanje prolaktina ne smeš jesti v nosečnosti. Drugače pa vso srečo user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bromergon
16.1.2007 10:07:10   
teri
Zakaj pa se uporablja to zdravilo?

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bromergon
16.1.2007 17:16:19   
metuLJchy
jaz sem ga že nehala, ker sem bila danes pri G. in ji povedala in je rekla naj neham, danes pa so dejansko tudi ugotovili zakaj naj bi bil prolaktin zvišan - nekaj v povezavi s ščitnico in očitno bom preiskave nadaljevala v tej smeri, zdravil pa sem zaenkrat rešena! Ali je imela katera tudi težave z zanositvijo zaradi povišanega prolaktina - ker pri meni naj bi bil to eden od vzrokov?


(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bromergon
16.1.2007 17:17:16   
metuLJchy
aja, bromergon pa se uporablja za zniževanje hormona prolaktin, mislim da mu pravijo tudi stresni hormon

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bromergon
18.1.2007 13:59:35   
polma
Jupi, prvič sploh sem kjerkoli registrirana! Bromergon jemljem drugič. Zanosila sem pri 24, po 3 mesecih, po porodu pa dobila hiperprolaktinemijo. To pomeni, da od takrat v 9ih letih še nisem zanosila.
Naj razložim: 2 leti po porodu, dojila sem 18 mesecev, ko še nisem dobila M, so postavili diagnozo. Zdravljenje sem pa samodejno prekinila pred 3-4 leti, zaradi stranskih učinkov (slabosti , bruhanja, vrtoglavice, res je-tudi slabša zmožnost vožnje avta) in prepričanja, da  bom zaradi ločitve in novega življenja  čudežno ozdravela user posted image ! pa sem le spet izgubila M, pa ni bilo ovulacije...
Skratka- zdaj, ko se zdravim in živim z moškim v drugo, bromergon boljše prenašam, ni mi slabo in nisem se zredila. Do ločitve nisem bila zaščitena in nisem zanosila. Zanimivo...
No, zdaj bi pa zelo rada zanosila. Mimo so šele 3 meseci po odločitvi za dojenčka, pa vendar... ali lahko napišete še kaj več o svojih izkušnjah z zanositvijo pod vplivom Bromergona?  In, če zmanjšuje laktacijo- ali potem kaj zakomplicira  laktacijo, ki  je v nosečnosti nujna, če od zanositve do ugotovitve vedno preteče nekaj dni?
Upam , da  ima kdo izkušnje s tem. Lp, polma


(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bromergon
19.1.2007 9:47:56   
nemrak
Jaz sem jih jedla ko sem bila stara 19 let. Še sedaj me kar  strese ko se spomnim nanje. Bilo mi je obupno slabo . Se spomnim, da sem morala na avtobus in sem kolo pustila v mestu, ker sem mislila , da bom padla v nezavest. Včasih se dogodkov sploh nisem spomnila.
Nasplošno HUDO.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bromergon
19.1.2007 11:08:47   
polma
Kako pa da si jih prenehala jest? Se spomniš svoje diagnoze? Ker, jaz sem razumela, da bom morala to jest do konca svojih dniuser posted image .

_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bromergon
19.1.2007 15:24:01   
nemrak
Jaz sem jih kar nehala jest, ker sem se slabo počutila.
Sem pa sedaj stara 34 let in hvala bogu nisem imela več problemov.
Jedla sem jih ker sem imela izcedek iz dojk. Tudi meni so naredili slikanje glave, ker so mislili, da mi nagaja hipofiza.
Očitno se je kar samo popravilouser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: bromergon
19.1.2007 15:39:05   
ada2
očitno sem edina, ki je Bromergon prenašala brez posebnih hudih stranskih učinkov. res, da sem bila kot zafiksana, a ni mi bilo slabo, nisem bruhala. malo bolj odsotna sem bila. pa jemala sem jih samo 10 dni, zaradi ustavitve mleka, ker so se mi pojavljali mastitisi še po 10 mesecih dojenja. pa tistih 10 dni sem se izogibala vožnji z  avtom (no, proti koncu sem kako krajšo turo tudi opravilauser posted image ). ne vem no, mene je bromergon rešil mastitisov, ki so me pošteno izčrpali.
bala pa sem se tega zdravila kot hudič križauser posted image

pa ni bilo tako hudo

res pa, da vsako telo reagira drugače.

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: bromergon
19.1.2007 21:20:54   
metuLJchy
vidim da nas ima kar nekaj probleme s bromergonom in prolaktinom! Ali mi zna katera povedat, ali je kljub povišanemu prolaktinu zanosila, oz. ali je mogla najprej uštimat nivo le tega? Kot drugo pa me zanima če ima katera izkušnje kako je z zanositvijo pri problemih s ščitnico?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: bromergon
20.1.2007 22:02:57   
polma
Jaz delam na zanositvi, tako da bom poročala, kako in kaj. Konec februarja pa imam redni pregled pri ginekologu, tako da ga bom zasula z vsemi vprašanji, ki nas  zanimajo. Srečno, sestre bromergon user posted image !

_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: bromergon
21.1.2007 23:29:34   
upica
Metuljchy
Jaz imam diagnozo kronično vnetje ščitnice in jem dodatno ščitnični hormon (Eutirox), ker produciram premalo hormonauser posted image . Specialist mi je povedal, da če je ščitnični hormon nadziran in v mejah normale, da lahko normalno zanosišuser posted image  (kar lahko tudi sama potrdim). Sicer, če ni kontroliran, imaš probleme z zanositvijo. Sama imam probleme z donositvijo. Nobena moja diagnoza ni vezana na ščitnico (zaenkrat).

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?