|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna
10.6.2009 15:00:54   
golobica82
Pozdravljene!
Rada bi napisala par besed, da si oljšam dušo. Ne vem več kaj bi. Običajno mi pomaga se tako spisati oziroma razgovoriti, zato bom napisala.
Z možem se že dolgo trudiva zanositi, seveda nesupešno. Bila sva na pregledih pri G, pila klomifen, bila pri bioenergetičarki, refleksoterapevtki, v Dobrni, pa oh in sploh, vendar nič. Mene psihično to uničuje. Vsi mi govorijo naj odmislim in bo, vendar tega enostavno nisem sposobna, sploh pa zdaj, ko so skorajda vse prijateljice noseče ali pa pred kratkim rodile. Skorajda tedensko se dogaja, da mi katera pove, da je noseča. seveda sem zelo vesela zanjo, vendar komajda zadržujem solze pred njo. Potem pa, ko grem stran pa neutolažljivo jokam po več ur skupaj, tokrat celo več dni. Me oči že pošteno pečejo in glava boli.  Po glavi mi rojijo same grde misli, ne vem več kaj  naj, razmišljam, da bi najbrž bilo najbolje, če obiščem kakega specialista za mentalne težave, ker sem na dobri poti za depresijo. V menstruaciji vidim svojo največjo sovražnico, kot da bi se šle kakšno igro, katera bo zmagala, oziroma kdaj me bo uničila. V otroške trgovine ne morem več stopit, ker sem že dvakrat začela v trgovini jokat.
Skratka ne vem več kaj naj, kako naj se sprostim, umirim, odmislim in začnem uživati v tem kar mi je dano - imam krasnega moža, čudovito psičko, ki mi krajša dneve in me posluša, ko ji razlagam moje težave,...
Hvala ker ste me poslušale oz. brale, upam, da se bom zdaj vsaj za odtenek bolje počutila...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna
10.6.2009 15:10:59   
nia5
user posted image user posted image user posted image , res ni pravično, da se narava včasih tako poigra z nami. Moja znanka je tudi imela podobne probleme, podrobnosti ne poznam, vem pa da sta se kar nekaj let trudila, da bi zanosila in ni in ni šlo, no da pa te potolažim, da je pred kakimi 14 dnevi povila hčerkico. Tudi ona se je kolikor mi je znano sekirala, ampak sčasoma pa jima je uspelo user posted image . Le to ti povem, bolj se boš sekirala, slabše bo, saj tvoja psiha neverjetno vpliva na tvoje telo. Pa vso srečo.

_____________________________

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žalostna
10.6.2009 15:14:37   
blaža
Resen nasvet:

Pojdita sama nekam daleč na dopust.user posted image

Moja soseda je po desetih letih zanosila, pa prej nikakor ni ratalo in ne samo enega otročka, pol dva meseca po porodu je še enkrat zanosila in ima zdej dve punci.user posted image

Želim ti vso srečo, najdi si še kaj sprostitvenega, da se malo zamotiš. pomisli kaj ti je pri srcu. Morda slikanje, petje- vpiši se v pevski zbor, pojdi na masačo, če si lahko privoščiš. skratka posveti se malo sami sebi. Mogoče bo kej pomagalo.

Želim ti user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žalostna
10.6.2009 15:16:31   
Mikica
Vem, da je težko odmisliti težave, vendar res probaj. Midva sva v prvo potrebovala dve leti, da sem zanosila.  Ko sva se odločila za otroka in rezulatatov ni bilo najprej pol leta, pa leto, se mi je seks kar malce uprl, ker res nisem več znala uživati. Obremenjevala sem se s plodnimi dnevi, ovulacijami, najugodnejšimi položaji za zanositev in vsem kar paše zraven. Nisem pa nikoli mogla s prijateljicami oziroma s komerkoli govoriti o tem, enostavno sem se zaprla. In potem sva šla na daljši dopust, uživala in res odmislila vse, pa je uspelo. Moje mnenje je, da je veliko v glavi.
Želim ti, da se znebiš bremena, začneš uživati in kmalu zagledaš plusek.

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žalostna
10.6.2009 15:17:00   
Hope2
Punca poberi se skup, najdi si pomoč ali si kako sama pomagaj. Vidim, da imata še vedno veliko možnosti za otroka, mlada, zdrava, OBMP še nista poskusila.... tako da pripravi sebe na sprejem otroka in se ne uničuj z negativnimi mislimi.



(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žalostna
10.6.2009 15:30:56   
mlinčka
Golobica, če kdo, te me tukaj še kako dobro razumemo user posted image .
Iz napisanega sem razbrala, da se je zaenkrat s težavo ukvarjal le tvoj G, imam prav? Kaj pa specialist za neplodnost? Definitivno ti priporočam čimprejšnji pregled in stvari se bodo začele odvijati v pravo smer, verjemi. Najslabše je, ko človeku zmanjka vizije za naprej. Mene so ravno ti pregledi, preiskave, postopki držali pokonci. Vedla sem, da sem z vsakim korak bliže cilju. Čeprav dologo ni blo uspeha, sem vedla, da delam vse, kar je v moji moči in da si nimam kaj očitat. Je pa res, da sem že po naravi zelo potrpežljiv človek in sem imela ves čas v mislih tud mene nekoč to čaka, samo potrpet je treba...pač še ni pravi čas za to. In seveda vmes obupuješ in bi najraje vse poslal v maloro, ampak kmalu za tem pride pa obdobje polno optimizma, ko se zaženeš in spet vso energijo vložiš v to. In slej ko prej se obrestuje...

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žalostna
10.6.2009 17:44:05   
divans1
Golobica, popolnoma te razumem. Sem čisto na istem kot ti, le da sta za mano dva spontana splava lani in letos. Drug teden grem v LJ, pa bom videla kako naprej.... Nimam pojma, nisem več tako pametna....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 18:08:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Žalostna
10.6.2009 19:09:31   
golobica82
HVALA VSEM!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Žalostna
10.6.2009 20:41:14   
Anonimen
user posted image Ne obupat,nisi sama.Poskusita s kakšnim daljšim dopustom, ampak ne z mislijo, da boš zanosila, ampak, da se bosta sprostila in zabavala.
Res je treba misli kam drugam preusmerit, ker sicer te samo to obremenjuje in s tem si življenja ne olajšaš temveč uničuješ. Pojdita v neplodnostno ambulanto, če še nista bila. Obstaja veliko raznoraznih preiskav.Samo s pitjem klomifena ne odkrijejo vseh možnih vzrokov, zakaj ne moreš zanosit.
LP

(odgovor članu golobica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Žalostna
11.6.2009 7:52:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: golobica82

Vsi mi govorijo naj odmislim in bo, vendar tega enostavno nisem sposobna, sploh pa zdaj, ko so skorajda vse prijateljice noseče ali pa pred kratkim rodile. Skorajda tedensko se dogaja, da mi katera pove, da je noseča. seveda sem zelo vesela zanjo, vendar komajda zadržujem solze pred njo.


Tudi jaz se tako počutim. Ampak moraš si najti kakšno zaposlitev za misli, kakšen hobi, skupaj z možem, ali pa sama, da vsaj malo odmisliš, da seks ne postane proizvodnja otrok. Vem težko je, tudi sama več kot leto dni ne morem zanosit in vsaka M, ki pride me močno prizadane.  Tako da te razumem kako se počutiš. Zavestno se poskusi ubraniti grdih temnih misli, ko bo prehudo, se zjokaj, nato pa obriši solze in pojdi s pokončno glavo naprej. Tudi vama bo uspelo, upam da čimprej.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu golobica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Žalostna
11.6.2009 7:56:48   
resnično srečna
ej...pojdi na morje...pa fino se pregrej...resno mislim...uživajta na toplem, bodita skupaj...pa ne z mislijo na ovulacijo, menstruacijo...saj si lahko zamisliš otročka...samo ne na silo...samo sanjaj o njem...pa bo boš videla...

nama je pred dvema letoma ratalo...takoj ko sva si prvič upala...pa sva šele zasanjala malo v novo štručko...ampak res sva bila oba sproščena...morska...

tako da ti držim pesti...boš videla, da boš drugo leto tudi ti uživala s polnim naročjem...

go go baby...


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Žalostna
11.6.2009 8:24:53   
anci banci
vem kako si počutiš, nas je veliko tukaj ki smo to dale oz. dajemo čez.
sedaj je poletje in si ga s partnerjem vzemota z veliko žlico, uživajta, pojdita kam se sprostit, jeseni pa se vzemi skupaj in h ginekologu, zaprosi za napotnico za nadaljne preiskave da se ugotovi v čem je problem...
in boš naredila vsaj en korak dlje
držim pesti da vama uspeuser posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Žalostna
11.6.2009 18:00:56   
golobica82
Hvala.... Trudim se odmislit, saj poleti tako ali tako ne bo nič, sem brez tablet, nadaljne preizkave pa bodo šele septembra, saj jih poleti ne delajo, razen kar je nujno. Z možem res razmišlajva, da bi šla letos na 14 dnevni oddih, če bo le mogoče, no en teden bo ziher, upava, da še več....
Resnično, resnično in srčno si želim, da bi lahko malo odmislila to, se res trudim, samo problem je, da že ko mislim, da moram odlmislit, pač mislim na to...user posted image hm..tole je bilo pa mal sfilozofirano...user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Žalostna
7.9.2009 16:11:11   
Sreča in ljubezen
Ne obupat, najmanj ko bos pricakovala se bo zgodilo!!!!  Jst tud  bi rada imela otroka,ampak nism obupala,enkrat bo! Najboljse da gresta na dopust da se mal spocijes od vsega!user posted image

_____________________________


(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Žalostna
7.9.2009 16:25:54   
cukica
Golobica 82 verjamem kako ti je in kako vse skupaj izgleda.Tudi jaz sem se tako počutila,najhuje mi je bilo ko sta mi povedali,da sta noseči od brata žena in od partnerja sestra.Bila sem tako potrta,da se sploh nisem mogla veseliti z njima,ampak ko sem izvedela sem začela jokati.Zdaj pa to sprejmem drugače in sem vesela vsake novice o dojenčku.Pri sebi sem razčistila,šla s partnerjem na en oreng dopust,kjer sva bila sama in sva se posvečala en drugemu.Zdaj,ko imam krizo grem ven na sprehod,se zjočem.Vendar si skoz govorim da BOM TUDI JAZ NEKOČ MAMICA!!!!Ustrajam na tem in tudi ti ustrajaj.Po letnici bi rekla da si stara 27 let.Jaz jih imam 26 in vse smo še mlade,...

Ne obupaj!!!!

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Žalostna
7.9.2009 16:29:53   
ency
Golobica jst te popolnoma razumem. Tudi midva sva delala na dojenču 2leti, letos sem imela laparo in histero, dobila klomifen in v drugem krogu zanosila. In nato šok na prvem pregledu...Imela sem popolno molo, morala sem takoj it delat splav (ni bilo ploda, imela pa sem zelooo povisan nosec. hormon), nato sem čez 2dni dobila še vnetje maternice, sledilo je zdravljenje v bolnici, čez par dni pa spet ponovno čiščenje. In sedaj 1 leto ne smem zanosit, saj si moram vsak teden kontrolirati betaHCG, ki mora prit na 0, in tako ostati celo leto. Pa tako močno si želim dojenčka. In tudi jst sem edina v celi klapi, ki še ni noseča.Edina!!!
Tako, da te razumem! Probaj si najti čim več hobijev, da ne misliš samo na to...Pa srečno!!!

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Žalostna
7.9.2009 16:42:41   
Sreča in ljubezen
user posted image user posted image

_____________________________


(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Žalostna
7.9.2009 21:37:49   
golobica82
ency a eno leto..uh..to ej kar..zakaj pa tako dolgo?
pri naju še vedno nič. V času med ciklusom sem skulirana, ko pa pride user posted image , pa še kar čisto potrta...
12.8. sem imela laparo in histero, zdaj pa (ne)čakam user posted image . Sploh ne vem kdaj naj bi jo dobila. ZM 3.8.?!? vedno semimela neredne...

punce kako se ve kulirate?

upam za vse nas!!

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Žalostna
8.9.2009 1:55:30   
kitka1
Se strinjam z vsemi, ki pravijo, da še zdaleč nisi izčrpala vsega, kar ponuja medicina. Če nisi proti umetnim postopkom, se takoj odpravi v ambulanto za neplodnost, da te v roke dobijo pravi ljudje (Lj. ali Mb., kar ti je bližje).

Vem, kako izgleda iz meseca v mesec doživljati razočaranje... In tudi meni so večkrat govorili, da moram samo odklopit, pa bo. No, jaz pač v to ne verjamem. Zadnjič sem gledala oddajo o neplodnosti na rtv slo Ljubezen, vztrajnost, otrok (http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.31977521/) - psihiatrinja je povedala, da je v 30 % vzrok za neplodnost pri ženskah, enak odstotek pri moških in preostalo pri obeh oziroma gre za nepojasnjeno neplodnost. Pri samo 10 % primerov nepojasnjene neplodnosti gre za psihični izvor le te... Gotovo pa dopust (npr. uživanje na morju) bolje vpliva na samo telo kot stresno delo v službi - zato marsikomu ravno takrat uspe. Tudi zato, ker se lahko takrat bolj posvetita eden drugemu.

V tej oddaji so tudi podrobno razloženi vsi postopki. Če greš v Lj., boš pa vse te zdravnike tudi zagotovo srečala na ultrazvokih... Res so strokovnjaki, ki jim gre zaupati. Brez njih ne bi zdajle v rokah držala speče dojenčice, stare skoraj 1 mesec. Uspelo nam je po enem letu od začetka obravnave - 2. postopek IUI). Pa srečno!

< Sporočilo je popravil kitka1 -- 8.9.2009 1:57:26 >

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Žalostna
11.9.2009 10:34:40   
Anonimen
Jaz ne verjamem v sodobno zahodno medicino ze kar le cas. In sicer odkar sem zbolela za Kandido. Saj je nasa medicina ne prepoznava. Lahko pa povem, da odkar sem na dijeti proti kandidi, se pocutim veliko bolje in definitivno sem jo imela, pa ce je vse v glavi pac je. Odkar sem se posvetila sebi in svojemu telesu in mu prisluhnila, sem tudi zanosila. Saj vzhodna medicina pravi zdrava mati, zdrav otrok. In v primerih da ti nisi zdrava ne mores niti zanositi, saj telo ve, da to ni dobro okolje za otroka. Razmisli malo o tem.

Ne pravim da imas kakndido, ampak mogoce imas kaj drugega. Pojdi na bioresonanco in naj te malo pregledajo in povejao kaj je narobe s tabo. Glede na depresije bi rekla da lahko imas celo kandido, saj pesti vsakega tretjega cloveka pa to niti ne ve. Vem da si ti depresivna glede tega ker ne zanosis, ampak jaz sem tudi mislila, da sem bila zaradi smrti bljiznega, ampak ni bilo tako. Psihiatri so me sopali z antideprasivi pa ni nic pomagalo. Zdej pa sem polna energije, eleana in predvsem zdrava user posted image .



(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Žalostna
11.9.2009 21:17:55   
golobica82
Anonimen..jaz bi poskusila vse, le da bi šlo. Na bioresonanci sem že bila dobro leto nazaj in mi glede tega niso nič rekli, da bi bilo kaj narobe. Smo sicer ugotovili določene alergije ampak nič večjega.
jaz sem odprta za vse tipe pomoči...user posted image , sicer pa kar verjamem v to kar si zapisala, tako da jaz grem  malo enega malo drugegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Žalostna
14.9.2009 9:29:29   
Anonimen
Potem pa malo pogooglaj kandido in naredi test, in bos videla ce jo imas ali ne. Jaz sem skoraj 100% da jo imas.



(odgovor članu golobica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Žalostna
19.9.2009 21:57:10   
Lonly_Baby
Golobica,
tudi meni se dogaja isto kot tebi.Že dve leti in pol se trudim zanosit,pa nikakor ne rata. Najhujši je občutek kako zelo si želiš da bi v tebi raslo novo življenje pa si iz meseca v mesec vedno bolj razočaran. tudi okrog mene se vrtijo znanke,prijateljice in sorodnice z naraščajem v rokah,le jaz sem prikrajšana za vse to. vem da si tudi moj mož neskončno želi otročka,vendar sem jaz iz dneva v dan bolj razočarana in obupana in v strahu kaj bo. vedi da nisi sama in da se v stiski vedno na nekoga lahko zaneseš.Veliko sreče!!!!!!!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Žalostna
21.9.2009 14:58:06   
golobica82
Lonly_Baby je hudo in težko to...Vsak mesec bolj, čeprav bi rekla, da postajam že utrjena...user posted image Tisti dan, ko dobim user posted image sem čisto na tleh tako zaradi bolečin ob M kot zaradi psihe, no pol vmesni del se nekako postavim na noge in si mislim "sej tokrat pa bo" in pol pride spet hudičevka in jovo na novo....JAO!user posted image

Pa sej bo nam tud ratalo, boš videla!!!

a sta dala že kaj preiskav skozi? Midva sva nekaj že dala, pa zdaj naj bi bila pregrada odstranjena, PCO tudi, pa vendar nič...

(odgovor članu Lonly_Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?