|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fimoza in cirkumcizija
9.11.2006 22:58:52   
lefairyon
danes smo bili na "operaciji" oziroma na posegu obrezovanja pretesne oziroma zaraščene kožice...ker je moj mišek imel zelo močno fimozo, so mu morali kožico  čisto obrezati...kako se mi je smilu, ko sem vedela kaj ga čaka, nisem pa vedela, da bo tako hudo...sam poseg ni trajal dolgo in tudi zapletov ni bilo...dobil je splošno anestezijo in po posegu spal še dobro uro in pol...dobil je tudi protibolečinsko svečko, ampak je vseeno čutil močno bolečino, saj se je zvijal in tresel od nje...ko se je prvič polulal so mi sestre pokazale kako naj mu izpiram rano s kamiličnim čajem, kar je izgledalo lahko, ko pa sva doma morala po lulanju dati obkladek, se je leon izmikal in tako hudo jokal, da me je bolelo srce in bi, če bi bilo le možno, prevzela vso njegovo bolečino nase, samo da ga ne bi tako zvijalo...z velikim trudon in s pomočjo prijateljice sem mu komaj nastavila obkladek...reveščka je vse to tako utrudilo, da je na koncu zaspal kar na tleh...zdaj samo čakam kako bo minila noč...upam, da bo mirno spal in ne bo bolečin...

če katero zanima kako je vse skupaj potekalo-od sprejema pa vse do odpusta lahko razložim-vsaj za novomeško bolnico...

lep pozdrav od leona2003


_____________________________

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fimoza in cirkumcizija
10.11.2006 6:45:04   
srki
Ojoj, uboti revček.

Tudi nas to čaka in me je že kar strah, kako bo vse to potekalo in kako bo prenesel. Aljaž ima tudi zelo močno zaraščeno kožico in bo potreben isti poseb, kot pri vas. Že sedaj se mi para srce, ker vem, da ga bo bolelo po operaciji in bo jokal in bo ziher ista zgodba, kot pri vas, da se bo izmikal, ko mu bom hotela pomagat. Pa tudi anastezije me je strah, ker ko je bil na operaciji žrelnice, je bil po narkozi kot podivjan, še zdaj me strese, ko se spomnim.

Drugače pa ima naš trenutno vnetje sečne cevi, nimam pojma, kje bi se prehladil, verjetno od tega, ker laufa bos, ne vem in ko lula, zelo joka, no sedaj je malo bolje, ima Promotren otroške tablete, pa se spet s tem borim, da poje tableto....

Skratka, želim vama, da bi to čimprej minilo in ne bi sinček več jokal user posted image .

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fimoza in cirkumcizija
10.11.2006 8:35:29   
Anonimen
Mi smo se tudi bali,ker je pediatrinja ves čas napovedovala,da bo moral
na operacijo,ko pa ga je urolog pregledal najprej pri enem letu nato sedaj
pri treh je ugotovil,da sploh ni potrebno,zato pa bo moral revček
oprirat hidrokelo enkrat naslednje leto.
Najhuje je mimo,kajne?Samo še okrevanje pa bo pozabljeno.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fimoza in cirkumcizija
10.11.2006 15:18:46   
lefairyon
živijo...
no preživeli smo noč polno budnih palčkov...leon se je zbudil okoli dveh zjutraj in jokal da ga boli...sem mu dala svečko in je bilo boljše...je zaspal nazaj in spal do desetih...lulal je kar v hlačke ker si ni pustil odstraniti obkladka...do zdaj sem mu za vsako lulanje dala svež obkladek kar je bilo potrebno narediti trikrat in moram reči da je že dosti bolje...sicer se še vedno izmika ampak ga več ne boli toliko ker ne joče več tako fajn...mislim da je najhujše mimo...je živahen in razigran in že pove kdaj mora lulat tako da ga lahko dam na školjko...še par dni pa bo vse ok...v ponedeljek greva k pediatrinji da odneseva izvid in da preveri če se zarašča kot se mora...pol pa samo čakamo da odpadejo šivi in to bo to...

lepo se imejte in pozdrav od nas...čaw


_____________________________

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: fimoza in cirkumcizija
7.2.2007 15:33:50   
jeremicn
jaz imam 6 mesecnega dojencka in so nam rekli da tudi ima fimozo. Bili pri urologu in mu je potegnil zelo mozno 3 krat kozico dol, tolk da je meni bilo slabo. Lulcek mu je ves rdec in raspokan. Zanima me kako se dajejo teli obkladek in kako se izpira?
Ali ste imeli tezave z bakterijami? Mojem sincku so se pojavile v urinu in je imel dosti leukocita tko da je dobil antibiotike.

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?