|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in dodajanje
8.3.2007 19:07:24   
banja
Pozdravljeni!

Sem mama štirmesečnih dvojčic. Do starosti treh mesecev sta bili polno dojeni. V četrtem mesecu pa sem popoldne imela premalo mleka za obe, zato sem se odločila da bom za en popoldanski obrok eno podojila, drugi pa dodala in tako sem delala en mesec. Odvisno od dneva pa sem morala tudi pri drugih obrokih kaj dodati. Zdi se mi, da imam vedno manj mleka. Kaj mi svetujete? Ravno danes sem poskusila celoten obrok obema dodati, da se mi za naslednjega nabere nekaj več mleka. Ali menite, da bi bilo bolje vse obroke dojiti (vsaj vsakič eno od njiju) ali je bolje da en obrok obema dam po steklenički, drugega pa podojim?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje in dodajanje
8.3.2007 19:18:33   
Maxica
Z dvojčki nimam izkušenj, bi ti pa rekla tako - če boš manj dojila, boš tudi mleka imela posledično manj, ne pa več. Zato ti kar pristavljaj, če bi rada imela več mleka. Če se ti bosta zdeli po dojenju še lačni, jima pa daj še dodatek. Podojev pa raje ne spuščaj, saj se bo potem ponudba prilagodila povpraševanju, na žalost v minus.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu banja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenje in dodajanje
8.3.2007 19:20:38   
Erdbeere
se strinjam z maxico, če boš manj pristavljala bo vedno manj mleka, tako da menim, da če boš enkrat eno podojila enkrat drugo, da bo bolje...odločit se boš morala pa sama...drugače pa pridna, da si dvojčici dojila. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenje in dodajanje
8.3.2007 21:14:27   
eya
Čestitke za dojenje dvojčicuser posted image

Se pa strinjam s predhodnicama...Najbolj bo pomagalo to, da boš pogosteje pristavljala-več bost asesali, več melak se bo delalo. Ostale stvari pa verjetno veš, kaj še pomaga-počitek, tekočina, dobra hrana.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenje in dodajanje
10.3.2007 23:04:35   
lysa
Res je - manj boš dojila, manj mleka bo bilo. Govorim iz izkušenj. Mene so vse ženske sorodnice prepričevale, da nimam mleka. Seveda sem jim verjela, še posebno, ker nisem več imela tako polnih dojk. Začela sem dodajati umetno mleko in mojega je bilo čedalje manj. Potem pa sem prebrala članek na to temo, kjer je pisalo, da se mleko proizvaja glede na to, koliko otrok poje (povpraševanje in ponudba se usklajujeta), in četudi so dojke bolj mehke, to ne pomeni, da je premalo mleka. Po tistem sem ga začela nazaj polno dojiti. Prve dni je bil non-stop na dojki (1-2 uri dojenja, pol ure pavze), podojil se je tudi z obeh hkrati, da se je najedel. Dobra stran tega je bila, da sem spet imela dovolj mleka, njega pa sedaj dojim na 2-3 ure. Ne vem pa, kako je z dvojčki.

(odgovor članu banja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?