|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
26.9.2004 20:53:58   
Anitka
:rozica::rozica:Dober večer moje drage prijateljice!:rozica::rozica:

Pa je spet vikend za nami in ponovno gremo v nov teden. Kot vidim se čez vikend ni dogajalo dosti, se bo pa zato čez teden, a ne?;) Že jutri pričakujem vesele novičke od TIE, ki bo jutri delala test, zato punce držimo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da ji je končno uspelo. Sem se danes pogovarjala z njo in kaže dokaj dobro, tako da slutim, da je ujela vlak septembrskih srečk nosečk :sloncek::sloncek::sloncek:Punca si to že pošteno zasluži, zato ji privoščim srečo.

KLARISA upam, da se dobro počutiš, da veliko počivaš in obro greješ pikico :duda: pod srčkom. Tudi ti si uspeh že več kot zaslužiš in upam ter želim vama, da vama bo končno uspelo. :angel::rozica::angel::rozica:9nebesa9nebesa Kdaj boš pa ti delala test?

PIA 73 ti pa dobro opravi v bolnišnici in srčno upam, da boš tokrat lahko vseeno prišla na naše srečanje, ker bi te res že rada spoznala tudi v živo. Drži se!

Hja punce kdaj bi se me kaj dobila na tradicionalnem tretjem srečanju v MB? Dajte mal predlagajte datume, jaz si bom malce zapisala in bom potem skušala ugoditi večini (morda bom lahko celo vsem:sloncek: ) Kot veste se je naša draga GEA1 vrnila s popotovanja, tako da lahko začnem z organizacijo. Sem mislila še na PIO počakat, pa je rekla da ne ve kako ji bo časovno zneslo. Torej drage prijateljice: TIA, BAMBI, KOALA, KLARISA, GEA1, MEERYANA, PIKA74, DARJA*, BIBA77...... in seveda tudi vse ostale, ki vas interesira srečanje v MB oglasite se, predlagajte datume in se že veselim srečanja in klepetanja8):sloncek:

Drugače pa smo tudi mi že začeli s treningom :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in potem bomo čez tri tedne spet upali, čakali in stiskali :miska::miska: zame.;)

Pa pa,
Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
26.9.2004 22:46:59   
tia
Hoj,

pa sem tukaj,kot sem danes dopoldne pisala,da se javim ko pridem iz službe in tukaj sem.Kot je že Anitka pisala,če te :hudicek: M. ne bo do jutri noč je še dolga,bom delala test jutri boljše prej razočaranje kot pa imeti velike sanje in se v trenutku sekunde porušijo.
Do tega trenutka je še ni,pa res si želim,da je ne bo 9 mesecev.

Pia73 lepo opravi,pa upam da se po čudežu vidimo.Naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel:.

Klarisa na tebe mislim,držim pesti :miska::miska::miska::miska:,da tvoja :duda: se zave kako čudovito mamico bo imela.Počivaj,uživaj ,poročaj.

Anitka hvala,na tem velike slutnje,iz tvojih prstov (ust) v božja ušesa.

Joj sem se spet ta vikend nadelala,zato bom jutri uživala,bom probala se kar fanj naspati,pa se potem slišimo.

Priden bodite,pa seveda veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bosta potem :modri:.

LP

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 7:52:11   
simonas
Pozdravljene vse skupaj!

Ja, še vedno sem tu pa čeprav bolj molčeča, ker ne utegnem nič kaj pametnega napisati. Pridno kukam na forum, da vidim kaj je novega, kaj več pa mi ne uspe. Doma se učim, v službi je gužva, pa dnevi so prekratki:zmeden:...

Glede srečanja v MB sem tudi jaz za in sicer bi mi ustrezalo kje v drugi polovici novembra (ja saj vem da pozno:ups:), ker imam v prvi polovici izpit na GZS, pa kar pridno vsak dan gulim knjige. Bom pa potrebovala vse pesti in figice, ki so na razpolago, ko bom sla na izpit...

Tudi na pikico nisem pozabila. Moje M ne cakam tam nekje okrog 9. oktobra. Mogoce bi mi pikica kaj pomagala na izpitu - kaj pravite...

V glavnem želim vam čim več :modri: ali :roza:, pa upam, da se bomo uspele tudi v živo spoznati...

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 11:23:43   
neni
Kaj je s Tio?
Čakam veselo novičko!:bravo:
lp Neni:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 11:49:05   
tia
Hej,

sem še vedno doma,namreč morem si iti kupit test.Pa nevem,sploh se mi ne da iti v mesto.Anitka mi je včeraj ponudila,da mi da enega svojega,ali sedaj Anitka dela tako da bom šla v mesto ,sporočim ko bo kaj novega.
:hudicek: M. še vedno ni.

Se potem kasenej slišimo.

LP

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 12:24:47   
pika74
Halo punce!

Kako ste kaj?
Danes zjutraj, ko sem se peljala v službo, sem po radiu slišala eno lepo pesmico... :rozica:Dan ljubezni:rozica: ... a se spomnete, kako je ena javila, da je noseča. Mislim, da je bla saba, če se ne motm. Prej je bla to sam pesmica. Zdej pa zmer, k jo slišm, pomislem na 9nebesa9nebesa. Sej je res lepa pesmica.

Drugač,... Anitka pravi, da ima trening:sloncek::sloncek:. Jaz imam zaenkrat še suhe treninge - po odščipu moram imeti 1 teden abstinence:(. Moj je že čist bogi, ker je tok cajta brez. Sicer pa se je M poslovila, krvavitev po odščipu pa še ostaja :ups:. Ravno prejle sem menjala vsožek. Še vedno kaplja in curlja...:(. Pušenjak pravi, da bi v enem tednu moralo nehat. No, danes je ravno en teden... pa še traja... Če bo še dolgo, bom šla nazaj na servis.

Anitka, ko boš organizirala srečanje, bom vidla, če mi rata, se zapeljem na vaš konc :zajcek::zajcek:. Rada bi vas enkrat tud v živo vidla punce:)!

Tia, ti pa hitro naredi test in nam sporoči veselo novičko.

Pia73 - dons bomo v mislih s tabo:angel::angel: - se ti oglasim kaj preko sms-a.

andrejka76 - a ti si pa spet na Klomifenu? Držim pesti, da ti tokrat uspe:miska::miska::miska:.

PikaPolonica - javi se kaj - bova kakšno rekle okol PAP III. Še en teden morva zdržat, pa bo.

manja11 - a si se pozdravila?

bambi - kako kaj izpiti? Zadnjič si rekla, da se maš ful za učit. Jooooooj, kaj se je men včeraj nardil:(:ups:. Pri pisanju mag. sproti shranjujem in v soboto sem v tale sveti fajl vnašala še en kup slik in grafov iz Powerpointa. In potem v nedeljo zjutrej vstanem in hočem nadaljevat s tem in SE MI NAPIŠE ERROR:grrr::grrr::grrr::grrr:!!! Kr tema se mi je prikazala. 10 dni dela je šlo v nič. Na srečo sem 16.9. eno verzijo slučajno poslala po mailu v službo in tako ohranila vsaj to. Jaoooooooo. Pol sm pa hitr razdelila celo mag na 10 delov in tko mam zdej 10 fajlov in če se mi kej nardi, bom zgubla sam tistga, ne pa vse skupi:zajcek:.

Ja, svašta, vam rečem.

Zdej pa šibam še mal delat. Dons bom cel dan v Lj. Po službi mam še eno poslovno kosilo (bolj večerjo bi jest rekla) in pridem šele zvečer pozno domov.

Fajn bodte punce, pa oglaste se kej!

Pa lep pozdrav tud vsem ostalim, ki jih nisem omenila:rozica::rozica::rozica:.

Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 13:18:12   
anadejka
Hojla Pika:metulj:
Ja hvala za lepe želje.Jest sm spet na klomifenu ja pa če se spet ne bo nč prjel mam tablete še za en mesec pol bom pa ful zatežila :grrr:G nej naju da na spermiogram in HSG,pa da se dokončno vidi kaj se dogaja da nič ni.
Sm brala da so ti odščipnil,oz.PAPIII.Ja Pika veš da ti želim da bi bilo vse O.K.:angel:da ni nič hujšega in da si zdej za skos odpravla ta PAPIII.Pol pa čim prej na HSG,pa če bo treba še naprej....vse za :duda:,ane.
Lepe pozdravčke in lepo popoldne ti želim.

Andrejka76:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 13:45:15   
koala
Hojla punce!!

Po dolgem času se vam javljam, a žal ni bilo časa, saj sem doma imela poškodovanca!! Bogi moj mišek si je nogo poškodoval, pa se bila poleg njega in ga malo razvajala!!
No M se je poslovila in pridno hopacupamo.
Klarisa držim še pesti na nogah da se pikica prime!!!

Tia pa ne se hecat test naredi, pa po sms ju mi pošlji dobro novičko!!

Bambi a je bilo fajn na vrtiljakih?

No naša Pia pa že pridno ajčka v bonici, danes popoldna pa jo grem še obiskat!!

LP
Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 14:14:36   
Anitka
Hojla!

Sem priletela službe in ajd za računalnik :)-:)-:)-:)- Sedaj čakam, da pride sestra od G. Je šla danes prvič na CTG in me zanima kako je kaj z njo in s ta malim :duda:

SIMONAS v novembru bomo imeli že naslednje srečanje, če boste zainteresirane, velja? Bomo pa zate še prej držale :miska::miska::miska:, najprej tam okrog 9.10. da ne pride M, potem pa še za izpit.

TIA ja kaj me nisi poklicala za test?!?! Jaz še vedno mislim, da si ti naša nova srečka nosečka.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:Joj ne morem se včakati tvojega javljanja.

PIKA 74 upam, da krvavitev kmalu preneha, če ne pa kar h G. Bi me veselilo, če bi se srečanja udeležila tudi ti. Dajte punce mace datume, dneve in ure predlagajte, da lahko začnem z organizacijo.

KOALA upam, da si tvojega mišeka dodobra razvajala in da je z njegovo nogo vse OK.Pozdravi našo prijateljico PIO in ji sporoči, da mislim nanjo in držim :miska::miska::miska::miska: Ja pa veselo hopacupanje :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ti želim.

KLARISA :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::miska::miska::miska:

GEA1 kuku, kje si?Upam, da si se že aklimatizirala.

Zaenkrat naj bo to vse in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 15:19:54   
Anonimen
A ste vidle, da je Lina76 nosečka???:bravo::sloncek::sloncek::sloncek::bravo:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
27.9.2004 19:04:00   
Bety
Pozdravljene punce!

Vsem novim nosečkam :bravo::bravo::bravo: iskreno čestitam. Prav kmalu se vam pridružimo.
Jaz M pričakujem te dni...nobenih znakov...nič me ne boli in ne špika...:zmeden:...tokrat sem zares stvar prepustila usodi...vse je za nekaj dobro, pa morda tudi ti neuspehi imajo svoj namen...

Če mi nikoli ne uspe, imeti :duda:, se bom mogla s tem sprijazniti...drugo mi ne preostane...si poiščeš kakšno drugo zanimivost in poskušaš polno živeti naprej...če se da...človek pa je zmožen prenesti več, kot to sam verjame...

Pa ne bom obupala...še vedno bom vsak mesec pridno :sloncek: hopa cupa...iz ljubezni, seveda...

:rozica:vsem skupaj...



(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (111. nadaljevanje)
28.9.2004 15:29:07   
Gea1
Hojla,

tudi jaz sem še tu. Zakopana sem v delo prek glave, tako da se iz službe sploh ne morem več javljati.
Za srečanje pa sem za in upam, da bo čim prej. Bi ga pa najraje imela nekje v petek ali še bolje v soboto popoldan (8.10. ali 9.10.), saj me še vedno malo daje časovna razlika in med tednom spim kot ubita že ob 9.00 zvečer.

Punce, jaz sem to delanje bebijev čisto odmislila. Sploh ne morem verjeti, da mi je to uspelo. Ampak res se nič več ne sekiram že kakšen dober mesec. Sploh več ne razmišljam o znakih in če ne bo M. Tudi seksam še samo iz užitka. Pa tudi moje razposajeno razpoloženje in veselje do življenja se je povrnilo. Res se počutim fenomenalno!
Sicer vem, da bom morala k zdravnikom, saj me je tudi moja ginekologinja opomnila, da bi bilo škoda izgubljati čas, ker nisem več tako rosno mlada. A jaz se kar upiram. Ne vem, sploh se nočem več obremenjevati, pa če imam kdaj otroka ali pa ne. Saj ne morem verjeti in to sem ji tudi povedala, pa mi je odvrnila, da bi bilo dobro zopet poklicati specialista za nepl. A kaj, ko mi gre na bruhanje že ob sami misli na to. Kar odlašam. Meseci pa tečejo.

Se še kaj beremo ob priliki. Anitka ti pa le organiziraj, komaj že čakam.:sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?