|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se lahko zmotijo?
16.3.2007 22:59:05   
Anonimen
Zdravo!
Pred kratkim sem imela uz trebuha in so mi odktili cisto na jajčniku (2cm). V tem obdobju sem imela tudi ovulacijo. Zanima me če bi lahko zaradi ovulacije dobili napačno sliko in če je možno da ciste v resnici ni.

hvala in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se lahko zmotijo?
17.3.2007 13:08:29   
Fargesia
če mene vprašaš pri taki velikosti še ne moreš govoriti o cisti...ker so folikli preden počijo lahko še malo večji...pri meni so bili...naj ti povem da so meni v urgenci odkrili cisto premera 7 cm...tak da tole tvoje je možno, da je bilo pred ovulacijo.

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: se lahko zmotijo?
17.3.2007 14:29:18   
pupa_b
Maša82, mene pa zanima, kako je potem potekalo tole s tvojo cisto? Kako je "šla" ali so ti jo odstranili? Pa zanositev potem? Je kaj vplivala cista? No, saj ne vem, ali si že mamica ali vsaj srečka user posted image  ... ??
 
Jaz imam namreč 5-centimetrsko cisto in čakajo, da vidijo, ali bo z M šla. Po eni še ni, zdaj moram počakati, da mineta še dve. Pa sploh ne vem, ali lahko pridno delamo na user posted image  ali naj počakam.user posted image  Nič ne vem, sem malo zmedena, zato mi bo vsak nasvet prav prišel. Verjetno tudi cista vpilva, da ne morem zanositi, kajne?!
 
Hvala tudi vsem puncam, ki se boste oglasile s podobnim problemčkom.
 
Lepo soboto vsem!


< Sporočilo je popravil pupa_b -- 17.3.2007 14:30:48 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: se lahko zmotijo?
17.3.2007 15:19:38   
Anonimen
Seveda bi bila bolj vesela če ne bi šlo za cisto. Namrec ta jajčnik je edini ki ga še imam zato me toliko bolj skrbi. Enega so mi odstranili zaradi ciste, ker ga niso mogli rešit. Ta sicer ni tako velika ampak me vseeno skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: se lahko zmotijo?
17.3.2007 16:38:29   
Fargesia
Draga pupa... Ne nisem še mamica in niti srečka nosečka še ne...poudarek je na še!!!user posted image

jst sem jemala Klomifen in prvi ciklus pristala v KC zaradi hude hiperstimulacije...nato šla po 4 dneh domov z navodilom od G, da moram naslednji ciklus jemati pol manjšo dozo (po eno tabletko)...rečeno storjeno...pa pridem z mojim dragi k dr. rešu na spermiogram in izrazim željo, da še mene pogleda (nič ni kompliciral)...samo prestrašil me je pa kot norca...da imam grozno veliko cisto in naj grem h G...pa kličem svojega G in mi reče naj grem na urgenco...in tam mi ugotovijo da ima na obeh jajčnikih po eno veliko cisto...ampak me hvala bogu spostijo domov. no in potem en teden kasneje h svojemu G na kontorlo...so se ciste za cca. 3 cm v premeru zmanjšale, pa je rekel da bom šla na laparaskopijo. da ko dobim menstro naj pokličem za kontrolni UZ...naredim kot mi je bilo naročena, ampak glej ga zlomka, moj G je na dopustu...pa mi reče una sestra da če mi je prav, da ker ni nič hudega, če lahko počakamo en cilklus...pa mi je prav odleglo da še ne rabim na operacijo...se nisem še psihično pripravila...tak da zdaj niti ne vem kakšno je stanje...greva pa z dragim v četrtek na ponovni sperimogram in bom zopet izrazila željo da me pogleda...
pa še to...lahko delata na user posted image , saj dr. Pušenjak pravi da če je cista manjša od 8 cm, jo v času nosečnosti pustijo pri miru...

A ti imaš menstruacijo odkar veš za cisto? če je nimaš, ti lahko cista moti vse skupaj, če pa jo imaš, je pa itak tako majhna da je zanemarljiva.

madonca, sem se pa razpisala...user posted image user posted image


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: se lahko zmotijo?
19.3.2007 14:09:45   
pupa_b
Oj, Maša82!

Hja, jaz imam mislim, da že od nekdaj težave s cistami, ki so prišle in izginile ... Posledično tudi težave z neredno M ipd.

Zdaj, ko sem začela hoditi v ambulanto za neplodnost v MB, so mi že na dveh UZ ugotovili cisto, veliko pribl. 4 cm. Neke zaskrbljenosti pri doktorju nisem začutila, vseeno pa pravi, naj počakam, da mineta še dve M, potem pa, če ne bo cista šla, bo treba na laparoskopijo. user posted image  Hm ... Na UZ itak ne izveš kaj oprijemljivega, zato čakam na pregled pri zdravnici, njo pa bom zasula z vsemi mogočimi vprašanji. Mogoče pa do takrat cista gre la la!user posted image

Pri meni je itak vse zmešano, tudi BT. Ta ciklus je sploh nekam podivjala, saj sem imela le dva dneva povišano (20. in 21. dan), danes, 22. dan, pa je že padla.user posted image user posted image  Kdo bi razumel tole?? Ne vem, ali to napoveduje M ali je kaj drugega ... Svašta!

LP vsem!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: se lahko zmotijo?
19.3.2007 15:06:39   
Fargesia
ojla...veš jaz sem imela zadnja dva ciklusa take probleme, da sem dala glavo na of in si nič ne merim BT, ne vem kateri dan ciklusa je danes...razen če pogledam na moj nick user posted image user posted image user posted image ...

midva si že zelo zelo močno želiva otročka...aprila bo eno leto, kar poskušava...ampak ni realno, ker sem imela zadnjo mesntruacijo julija in potem do decembra nič...


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: se lahko zmotijo?
19.3.2007 21:32:47   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo!
Pred kratkim sem imela uz trebuha in so mi odktili cisto na jajčniku (2cm). V tem obdobju sem imela tudi ovulacijo. Zanima me če bi lahko zaradi ovulacije dobili napačno sliko in če je možno da ciste v resnici ni.

hvala in lp

Zdravim se v A ambulanti in so mi lani delali dvakrat UZ - sum na polip. Letos sem bila na histeroskopski OP, pa polipa NI BILO!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?