|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SS in rekreacija
4.4.2007 12:23:23   
janusha
Saj sem našla kar nekaj že rečenega na to temo, a vendar ne čisto vsega, namreč imela sem ss v 7t ( 20.3.2007) in imam pregled šele 24.5 to je več kot 8t po ss - a je to normalno? Zanima pa me namreč kako je s spolnimi odnosi med tem časom do pregleda, ker sem brala da nekje 6t po ss naj ne bi - sem nekako mnenja, da bom počakala do user posted image  ki verjetno ne bo nič prej kot po 6t, pol pa menda lahko že???!!!

No predvsem me pa zanima kako je z rekreacijo, ker sem kar aktivna z aerobiko ( no vsaj bila sem dokler se ni vse to zgodilo) pa dosti hodim tako na sprehode kot tudi tu na bližnji hrib ( ne visoko, bolj grič je kot hrib - ala Šmarjetna). Zaenkrat še nič kaj dosti ne upam, čeprav se počutim da bi lahko, predvsem pa pogrešam vse skupaj - kaj pravite?

Pa če je še kaj posebnosti me prosim opozorite, saj sem že veliko prebrala a vseeno, vsaka izkušnja šteje!

Aha pa še nekaj me zanima in sicer koliko vas je bilo strah, ko ste poovno zanosile, a ste potem to slabo izkušnjo odmislile?
_________________
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SS in rekreacija
4.4.2007 12:42:00   
Naja31
Meni so po abraziji v bolnici rekli, da je potrebno 14 dni bolj paziti, nič seksa, nič rekreacije, potem pa lahko.
Jaz nisem imela SS, ampak prazno vrečko, temu je sledila abrazija.
Pregled sem imela točno en mesec po abraziji. Moja G je pogledala če je vse ok in mi dala tablete za sprožitev M, da se mi je ciklus hitreje uredil.
Meni se tudi zdi 8t po SS malo predolgo.

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SS in rekreacija
4.4.2007 12:59:26   
maja24-2
Jaz sem mela ss 30.3 v 6t v soboto sem bila na čiščenju, rekli so da naj 1 t bolj počivam naj nič težkega ne dvigujem, spolni odnos mava lahko po 3 t, pregled pri svoji G pa imam po prvi M, ki naj bi prišla po 4 - 5 t.
Lep dan

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SS in rekreacija
4.4.2007 13:07:37   
Shani
Imela sem SS 31.1. - v 14. T, pregled sem imela pa 20.3., meni je bilo to zelo čudno, pa še ko sem imela pregled mi ni naredila UZ ampak mi je dala samo napotnico za specialistični pregled in konec tako, da še danes nevem ali imam še kaj not. Sicer pa sem se naročila k dr. Pušenjaku 11.4. in me to malo miri. Z mojo ginekologinjo se ne da kej dosti pregovarjati, ampak meni se zdi 8 T čakanja preveč, in tudi vsi priporočajo, da imaš pregled 4 T po splavu. Če jih lahko prepričaš jim povej, da je pregled priporočen po 1 mesecu in ne po 2 mesecih.
Meni so rekli v bolnici, da lahko po treh tednih tudi imava spolne odnose, no midva sva počakala do M. Glede rekreacije pa pomoje isto do tri tedne oziroma kako se počutiš.
Jaz sem rabila res tri tedne in šele po tem sem se počutila bolje, no pa sej imam še danes probleme z rjavimi izcedki in komaj čakam da se vse skupaj umiri.
Name je splav zelo vplivu in sem rabila kar nekaj tednov, da sem prišla delno k sebi, zato me je že danes strah kaj bo. Ker si želiva imeti še enega otroka bova probala, ampak vem, da bom panična za vsak dan nosečnosti oziroma upam, da bo nosečnost potekala brez problemov in bom mogoče potem pozabila.
No zdej čakam, da mi dr. Pušenajk pove kako je z mano potem bom pa verjetno kar hitro zopet poskusila, upam, da bo lahko poskusila že maja ali junija.

No želim ti, da bo s teboj vse ok!

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?