|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko otrok noče jesti
11.10.2004 15:42:20   
Blanka77
Moja pikica že dva dni bojkotira hranjenje po steklenički. Stara je 4 mesece. Včeraj ni želela jesti zvečer, a je kljub temu prespsla 10 ur, s tem da se je ponoči zbudila in se eno uro igrala v posteljici, potem pa sama zaspala nazaj. Danes ni hotela jesti v času kosila. Zdej pa že uro in pol spi. Drugače je dobre volje, nima vročine. A so mogoče krivi uobki? Se tudi veliko slini. Sem čisto obupana, ker pri vsakem obroku traja vsaj 15 minut, da zagrabi cucelj in začne piti. Ves čas bi pila samo vodo. ne vem, kaj naj naredim.

Blanka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ko otrok noče jesti
11.10.2004 16:52:31   
kimi
Hm...težka naloga. Jaz bi klicala pediatra. Moj je bil tudi tak 1 teden pa je pediater rekel, če bo po2 tednih še tak ga prinesite nazaj, da ga stehtamo. Če nebi nič pridobil na kilaži bi bilo potrebno ukrepati. Vendar se je stanje izboljšalo, ko sem mu kupila Calgel in sem mu dlesni mazala čeprav jih še vedno nima:zmeden:

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ko otrok noče jesti
12.10.2004 0:25:10   
mala Zala
Blanka, žal ti ne morem svetovati, lahko pa samo rečem, da upam, da se bo uredilo. Držim pesti!

LP:kuza:!

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ko otrok noče jesti
12.10.2004 11:10:28   
SILVA
Mi smo imeli danes cepljenje in sem vprašala pediatrinjo,zakaj moj Matija odklanja hrano:(.Pravi,da je bolj malo ješč zaradi slabokrvnosti:(.
Pa baje če so slabokrvni zelo veliko spijo,so zelo utrujeni in zaspani ampak naš pa še vedno veselo brca in skače,ne duha ne sluha o kakšni zasanosti ali utrujenosti:zmeden:.
lp:kuza:

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ko otrok noče jesti
12.10.2004 11:29:10   
Blanka77
Tudi moja pikica ni nič utrujena, spi toliko kot ponavadi. Kaj pa lahko ukreneš proti slabokrvnosti, e smejo do petega meseca piti samo mleko?
Sicer pa sva se danes že pomatrali in pojedli oba obroka.

Blanka

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ko otrok noče jesti
12.10.2004 17:59:14   
SILVA
Nam so dali sirup Legofer,ki ga pa zelo težku spravi dol v želodček:(.Se vedno zelo matrava:((.Čez en mesec imamo spet kontrolo krvi.Naš je imel pri 6 mesecih HB 102.Tista minimalne meja HB je pa 105:zmeden:.
Blanka seveda laho pije samo še mleko:),za gosto hrano je še čas:).Poizkusi mu pa dati kakšno mlečno kašico v mlekca,mogoče bo raje popil:).Pri 6 mesecih boste pa itak dali kri pri posvetovalnici.Pa omeni pediatru glede prehrane.
lp:sloncek:

(odgovor članu Blanka77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?