|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež King TS Plus Susi - Römer
17.4.2007 9:35:01   
LUNA06
Kaj pravite o tem avtosedežu, ga katera ima?Se mal mudi, je sam dans v akciji.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170094
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež King TS Plus Susi - Römer
17.4.2007 10:20:08   
dskubin
mi imamo podobnega sv. modrega. Zadovoljni user posted image . Če poznaš koga, ki hodi v nemčijo, bi ga jaz od tam prvlekla. Mi smo ga za 140 evrov po eBayu naročili (ker se nam je ful mudilo), pa je pol s poštnino zneslo glih mal manj kot pri nas v akciji pa veliko cenej kot redna cena (beri: pri nas so v trgovinah, sploh otroškig ODERUHI!. Akcije so pa več al manj vsak mesec, ampak verjetno bolj take barve ki drugače ne grejo v promet

No spet se ti ne mudi tolk, k lako daš tle not otroka pr ene 7ih mescih, če je pr tavelikih, drgač pa še kasnej. Ne hitet! Aja, pa včeraj si kupla postelco?

Aja, pa naš mali se je ful potil, ampak ne samo v tem sedežu ampak tudi drugače, zato velja razmislit o letni prevleki - da pa ti niti ne povem, kolk te za ta kos cunje v BC oderejo - najboljš da si jo sama zašiješ.

LP, D.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avtosedež King TS Plus Susi - Römer
17.4.2007 10:33:33   
LUNA06
Sej ne mislim da se mudi kupit zato ker ga že rabimo, ampak zato ker je ravno v akciji.No sej mogoče maš prav, da je vedno kak v akciji.No sej niti ni tako drag-167€.Prevleke pa so svinsko drage ja, neki čez 30€.
A mogoče veš če majo tud prevleke na ebay-u?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avtosedež King TS Plus Susi - Römer
17.4.2007 11:14:53   
dskubin
jaz sem iskala ja, ma najdla samo ene, ki niso original, imajo pa gor lušne potiske iz risank. So pa bombažne in pridejo ful cenej, samo niso Buy it now, ampak se moraš bidat. Jaz bom verjetno šla kar na to varianto, ker zdej nimam časa šivat user posted image , edino če najdem kako u redu blago (s tem je tle na obali jaka žalost user posted image ), pa da dam zašit. Te v BC so pa frotiraste, kar mi je ful čudno, ker jaz rakih rjuh sredi poletja niti v sanjah ne bi dala gor - no itak jih ne maram. Ko sem se zanimala na RRji, so jih pa pohvalili, tko da najbrž so ok, samo jaz sem vseeno malo skeptična. Pa še res so drage no.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?