|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Brežice
25.4.2007 13:00:06   
mišk
Zanimajo me vaše izkušnje s to porodnišnico.
Je katera v Brežicah rodila z epiduralno? Ste bile zadovoljne?
V glavnem napošte kakršnekoli izkušnje!
Odločam se še med porodom v Novem mestu in Brežicah, ampak o Novem mestu ne slišim nič dobrega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Brežice
25.4.2007 13:19:19   
Špacka
 
Lahko imaš dobro ali pa slabo izkušnjo v obeh porodnišnicah, pač kako naletiš oz. kako vse skupaj poteka.
Rodila sem v Brežicah, ker imam tam tudi svojo G, ki je res super. Kljub temu, da se je njena izmena končala, je počakala moj porod....s tem nisem imela težav, moje težave so se začele po porodu, ker nisem mogla dojit....in je padlo nekaj butastih komentarjev ene od sester. Saj ko zdaj gledam na to sploh ni tako grozno, takrat so me pa hormoni malo dajali....in so solze kar tekle.
Še to smolo sem imela, da so bili prepovedani vsi obiski, ker je bila epidemija gripe, tako da me noben ni mogel nič potolažituser posted image
Če grem še enkrat rodit, grem v Brežice user posted image

Če te še kaj zanima, vprašaj user posted image



(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodnišnica Brežice
25.4.2007 14:28:11   
Anonimen
Rodila v Brežicah z epiduralno in bila zelo zadovoljna. Ginekologinja porodničarka je bila fenomenalna, prav tako anesteziologinja in babica. Moji spomini na porod so res lepi, kljub bolečinam (pred EA) in grem še enkrat dol rodit, če me slučajno ne prehiti in bom morala kar tukaj v Lj. rodit.
Kot povsod se pa najde kaj ali kdo, ki ni ok. Ena babica in ena sestra sta za moje pojme obupni in srčno upam, da ne nabašem glih na to babico pri naslednjem porodu, pa tudi da bo sestra na dopustu, ko pridem rodit. Na splošno je pa celotno osebje super in jaz sem se res fajn počutila tam, kolikor sem jaz sploh lahko počutim fajn v bolnici oz. porodnišnici v tem primeru.

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodnišnica Brežice
25.4.2007 18:25:49   
mišk
Ja, še to me zanima. Ali ste bile vse šivane v Brežicah, al so glede tega bolj pazljivi, če se seveda da?
Je v porodni sobi res lahko več porodnic naenkrat?
So obiski (fanta,moža) dovoljeni samo v času obiskov ali tudi rdrugače?
Ali ti ponoči prinesejo user posted image , da ga podojiš?
Ali te vedno pobrijejo in klistirajo? Kdaj te ne?
Ali je EA vedno plačljiva?
Vem, kup vprašanj, mogoče celo neumnih, ampak res bi bla hvaležna za čimvečo dgovorov!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porodnišnica Brežice
26.4.2007 10:23:36   
Špacka
 
Bila sem šivana, samo mi ni babica nič govorila okoli tega, npr. da bi me opozorila....na koncu mi je bilo itak vseeno, samo da rodim.user posted image

V porodni sobi je lahko več porodnic naenkrat, tisto je res malo tečno, se mi pa zdi, da se kar trudijo, da bi bilo tega čim manj. Jaz sem morala po eni uri iz porodne sobe, ker so imeli drugi porod.

Z obiski nimam izkušenj, jih sploh nisem imela, ker so bili prepovedani. user posted image  Kolikor vem, če ni gužve, če je vse ok, potem ne komplicirajo.

Če izraziš željo po nočnem dojenju, ti user posted image  prinesejo.

Pobrila sem se doma sama, klistirja nisem dobila, ker so mislili, da bom kar takoj rodila.user posted image  No pa je le malo trajalo...user posted image

Kako je s plačilom EA sedaj ne vem, pred dvemi leti je bila plačljiva.

Upam, da sem ti malo pomagala.



(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Porodnišnica Brežice
28.4.2007 21:23:37   
Anonimen
Jaz sem bila prerezana in šivana. Meni so rekli, da so me morali prerezat, ker je šla z glavico vred ven tudi rokica (je imela na ličko naslonjeno), pa nisem nič vprašala, zakaj so me rezali, so mi kar sami pojasnili. Ne vem, mogoče me v nasprotnem primeru ne bi.

V porodni je lahko več porodnic naenkrat, mislim, da imajo tri postelje not pa eno samo porodno sobo, tako da če ne gre drugače, pač ne gre. Jaz sem bila sama. Pa mislim, da kake velike možnosti, da hkrati s kakšno rojevaš, ni, ker tam ni glih veliko porodov. Če pa se že zgodi, se mi zdi, da sem videla neko provizoriš zaveso oz. bolj a la španska stena varianta ali kako se že reče. Dvomim, da se glih gledaš z drugimi, edino poslušaš se.

Moj mož je bil lahko cel dan od jutra do večera pri meni, ga niso ven metali do večera (no, saj čisto non stop tudi ni bil pri meni). Sem pa bila dva dni sama v sobi, šele tretji dan sem dobila še eno not. Mogoče zato niso težili.

Mene so pobrili in klistirali (brijem se sicer sama, samo so vseeno še na fino na hitrco potegnli čez). Kolikor vem, imaš pa itak pravico zavrnit oboje.

Lani je bila EA plačljiva. Stala je 41.200 SIT.


(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Porodnišnica Brežice
28.4.2007 21:28:41   
Anonimen
Aja, še ponoči... meni niso nosili tamale za dojit, so jo kar same nafutrale, samo jaz se nekak nisem zrajtala, da bi morala ekstra zahtevat, da mi jo morajo prinest, ker mi je bilo samoumevno, da bi mi jo prinesli. Sicer sem pa itak zadnjo noč popi*****, ker je nočna sestra še z ostalimi v nočni lepo pila svojo kavico na drugem koncu hodnika in ni šljivila pet posto otroškega joka. Jaz nisem zdržala in sem šla iskat tamalo. Da ti vidiš, kako hitro je bila tam in me nazjala, da ne smem v otroško sobo hodit.user posted image Sem jaz njo nazjala nazaj, da jaz se bom sigurno pobrigala za svojega otroka, če že ona kofe pije (je bilo jasno slišat žvenket skodelic in klepet), pa se je zgovarjala, da ima drugo delo. Ja kaj hudiča je pa pomembneje kot otroci, če je dežurna ponoči v otroški sobi?user posted image Skratka, tamalo sem popokala in zdaj v drugo ne bom dovolila, da mi otroka odpeljejo ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?