|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sedenje
24.10.2004 13:00:41   
naht
naš mulc je star komaj 3 mesece pa bi že rad sedel,če ga dam sedet sedi pokončno .Vprašanje: kdaj lahko sedi

lp
:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sedenje
24.10.2004 13:14:55   
petras
Pri nas je bilo isto. Sedi lahko takrat, ko je za to sposoben in se lahko drži pokonci, to pa ve samo on, kdaj. saj ga ne moreš privezati, da bi počakal do 6 mesecev, kot težijo nekateri pediatri. V človeku prijaznih knjigah pravijo, da je treba prisluhniti otroku in mu postiti, da se razvija po svoje. Če mu ne boš ugodila bo verjetno siten, ves čas slabe volje in zdolgočasen, kar je še slabše. Pa ne boj se za hrbtenico, ker je mulc očitno že dovolj močen. seveda pa ga ne sili, da bi sedel pogosteje in dlje časa, kot zmore. Naš mulc je star 6,5 meseca in se je prejšnji teden prijel za ograjo in se sam postavil na noge. Z velikim nasmehom, seveda. LP

(odgovor članu naht)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sedenje
24.10.2004 14:22:24   
anaj
Pri nas je bilo prav tako. Jest sem jo rinla dol ona pa je delala trebušnake. Ko sem jo posedela pa je skoraj sama že sedela in obračala glavo, tako da smo jo kar kmalu na vsake toliko časa dajali v sedeči položaj. Vse je bilo OK le stare mame in babice so delale živčno vojno, da otrok mora baje ležati do petega meseca. Sedaj smo stari 4 mesece in že lepo sedimo v vozičku.


:kuza:

(odgovor članu naht)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sedenje
24.10.2004 14:42:09   
kimi
no tudi jaz pravim po občutku. Moj bi pri 6 mesecih samo stal in ga dam da malo hodi naokrog ko pa ga dvignem pa v jok non stop bi bil na nogicah.

(odgovor članu naht)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sedenje
24.10.2004 15:20:26   
Anonimen
Tudi moj je pri treh mesecih pri meni v naročju samo še sedel. Eni otroci so pač bolj močni od drugih, Jaz sem mu kar dovolila. Saj ga vidiš, koliko zmore.

(odgovor članu naht)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   sedenje
24.10.2004 19:11:48   
Abby
Sedi lahko takrat, ko pokaže, da hoče.

(odgovor članu naht)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sedenje
24.10.2004 19:33:13   
Anonimen
:bravo:Naš je tudi že pri treh hotel malo okoli opazovat na stropu ni nič zanimivega,naša pediatrinja je rekla da so današnji otroci bolj napredni in močni kot so bole prejšne generacije.Pusti ga naj počne kar zmore:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu naht)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   sedenje
24.10.2004 19:38:49   
ZARA
Zara bo kmal stara 6 mes (13 dni) in ze lepo sama sedi v stolcku kaksne 14 dni...no...mal jo se krivi ampak vazen je namen...na dan jo dam ene parkrat po 10 minut...sam v vozku pa se kr lezi... ji je dobr ker je taka :muca:...drugac je pa hotla sedet pri enih 4 mesecih :zmeden2:...men se zdi...

(odgovor članu naht)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sedenje
25.10.2004 0:48:29   
LaLi
Pri nas tudi že en lep cajt sedimo (od cca 3,5 mesecev), saj je drugače :((. Vseeno jo dam večkrat na dan ležat in se z njo igram, da jo vsaj malo zamotim. V vozičku mora pa definitivno sedet, drugače nima smisla, da jo sploh tlačim vanj.

LP!

(odgovor članu naht)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?