|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 12:45:15   
smigli
Pozdravljene!
mene pa zanima, kdaj ste svoje malčke prvič oddale v varstvo čez noč? Moj mali gre danes na "počitnice" enkrat je sicer že prespal brez mene in je šlo vse ok.
Prespal naj bi dve noči, ker sta babi in dedi že dolgo vstrajala, da bi ga rada imela. Sej ni problem, da jima ne zaupam, ker ga še preveč obožujeta in (vsaj upam) pazita nanj.Problem je, da se meni srce para, trenutno je v jaslih, potem pa ga že prideta iskat. Že zdej ga pogrešam za umret in me kar v želodcu zvija. Ste tudi ve imele take težave?

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 12.7.2007 13:17:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 12:52:46   
srki
Takih izkušenj (še) nimam, čisto vseeno mi tisti trenutek, ko bi ga peljala, ne bi bilo, vendar ti bosta tista 2 dneva še prehitro minila.

Karkoli pa se lahko zgodi tudi doma.

Uživaj!

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 12.7.2007 13:18:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 13:27:11   
Primoza
 15 m, 2,5 let, nato do 3,5 let še nič.

Pri prvi podobno.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 13:30:41   
Nika v službi
Prvič je bila brez naju z možem pri cca. 1 letu in pol, za dve noči, ko sva se midva šla razvajat v toplice...

Ponovni "pobeg" planirava v začetku oktobra, ko bo stara 2 leti. Najbrž ostaneva celo kak dan več....

Vse b.p., nama pa je strašno pasalo....

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 13:40:18   
Naja31
Še ne.
Ni bilo potrebe.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 14:19:56   
sky
Teden pred starostjo 15 mesecev za 6 dni. Od takrat še kar dostikrat. V juniju letos pa 7 dni in 12 dni, ko so bili na morju. Ta teden je dopolnila 2 leti. Vsi še živimouser posted image user posted image user posted image .

_____________________________

BK.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 14:21:53   
Anonimen
Še ne. Star je 2 leti.

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 15:19:12   
Hanna M.
še ne, stara je 3 leta!

_____________________________

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 15:22:53   
Anonimen
Prvič čez noč je bil pri mojih starših pri starosti 14 mesecev. In to kar 3 dni skupaj. Sva šbila z možem na prekrasnem tridnevnem izletu. Mali je bil brez težav tam. Naslednjič je bil potem čez nekaj mesecev.... Do sedaj (star je 3 leta) je bil že velikokrat čez noč pri starih starših.

(odgovor članu Hanna M.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 15:37:27   
Dejča
Pri 16 M dve noči - smo planirali, da gremo skupaj za vikend v toplice, pa se je prehladila in sva jo pustila pri mojih starših. Preživela brez problemov. Tudi pred kratkim je pri 2 L spet prespala pri njih in čeprav je imela mama/ata fazo, ni bilo hujših problemov. Občasno naju je malo klicala, a so jo zamotili, tako da je bila živi vragec.
Obakrat sem jo pogrešala in večkrat pomislila nanjo, vendar je bilo po svoje fajn, da sem lahko končno vse počela v miru, ne da bi razmišljala, ali je lačna, mokra, jo zebe ipd. Da bi me bilo strah, da se ji bo kaj zgodilo - o tem pa nisem razmišljala, ker tudi takrat nočem, kadar je z nama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 15:45:48   
Mojca B
Naš Gaj je non stop pri mojih starših...:) In prav uživaju. Tudi če jaz prespim tam hoče spati pri atu in mami... Mislim, da s tem ni nič narobe. Otroci se morajo navaditi še na koga drugega. jaz sem bila edinka in navezana na starše k hudič. preveč. In je bil problem me kamorkoli dat, ker sem samo jokala.. Še celo k sem šla na faks V LJ sem le s težavo ostala 3 mesece, potem me je domotožje zdelalo.. No k sreči imam pametne starše, ki so me nekako pregovorili, da sem potem ostala v LJ in se imela prav SUPER!! Je pa res, da še zdaj k imam svojo družino pa k smo v svoji hiški pridejo trenutki, k bi najraje kr v avto skočila in se ''domov'' odpeljala. Sama pri sebi sem si nekak obljubila, da bom otroka čim večkrat pustila samega.. Ko je bil star 1 leto je bil na morju z atam in mamo 10 dni, lani 10 dni.. letos pa planiramo isto.. Pa še vmes pride nešteto noči - služba, obveznosti karkoli, ko prespi tam.. Ni mu hudega.. če pa dvakrat pomisli na mamico in očija pa tudi nič hudega..:) Zato ne dvomit, ker to otroci čutijo..

_____________________________

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 20:52:32   
Bonnie_RR
Prvič pred 1 mesecem (star 16m) za 1 noč pri mojih starših. Pozno popoldne sva ga pripeljala, ponj sva prišla pa naslednji dan po dnevnem spanju. Sva šla na piknik, ki ga je pripravil kolega ob zadnjem opravljenem izpitu na faksu in sva se odločila, da ga ne bova sredi noči premetavala sem in tja, tako da je noč prespal tam. Ni bilo nobenih problemov, midva sva se pa tud malo odklopila...user posted image

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 21:33:46   
purple
Ko so prespali pri starih starših ni bilo tako hudo, najhujše mi je bilo, ko je ker od fantov šel na taborenje ali na morje brez mene. Še huje pa, ko sem ga morala pustiti v bolnici.user posted image

_____________________________

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
12.7.2007 22:07:46   
alička
Moja Živa je prvič prespala pri babici in dedku ko je bila stara 14 mesecev (1 noč), kasneje je bila z njima 8 dni na morju, pa še kasneje 5 dni pri njima doma. V vseh primerih brez problemov (in brez ene solzice). Veseli smo bili vsi, nama je pa prav pasalo biti malo frej, kljub temu da seveda otročka pogrešaš in se spomiš naj. Menim, da prevelika navezanost mamice in otroka ni dobra, kaj pa če bo enkrat moral (na primer zaradi bolezni, nujne službene poti...) prespati drugje. Je že fino da se to prvič proba takrat ko ni "krizne sitacije".

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
13.7.2007 8:07:53   
Maxica
Pri treh letih še ni. Očitno ni bilo potrebe.user posted image       

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
13.7.2007 8:47:20   
honey
Prvič je prespal pri babi in dediju pri 6-ih mesecih (za 1. obletnico poroke), nato pa čez 14 dni še enkrat (sva bila na neki poroki). Od takrat je že večkrat prespal pri njima, tudi če smo bili pri njima recimo na pikniku do večera, je potem šel kar pri njima spat, brez problema. Letos spomladi (2 leti) je bil z njima tudi v toplicah 5 dni, pa prejšnji teden je bil pri njima cel teden, ker smo se selili in bi mi bil doma samo v napoto. Pa vam povem, da tudi vprašal ni za naju z možem, še celo ko sem ga klicala, je rekel, da ne bo govoril z mano, da nima časa user posted image . Toliko o tem, kako otroci pogrešajo starše, kadar prespijo pri babicah in dedkih user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
13.7.2007 8:53:07   
Anonimen
ka pa vem pri kakih treh mesecih...se ne spomnem več dobr.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
13.7.2007 9:01:37   
mojsoncek
Prvic pri enem letu, drugic pri malo manj kot stirinajstih mesecih. Obakrat se je super obneslo, mali je uzival tasca in tast tudi. Midva z mozekom sva ga sicer pogresala... V hisi je bila smrtna tisina, ki je nisva vajena, ker najin sinko non stop nekaj zlabudra.

Ta vikend pa ponovimo vajo se pri mojih starsih. Pa da vidimo...

lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
13.7.2007 12:55:42   
smigli
Sporočam, da  moj mali uživa pri babi in dediju, da je več kot dobro prestal brez mame, uživa da je kaj! user posted image
Mene so pa včerej solzice oblile, pa tako zelo sm ga pogrešala, da je blo kar joj, sej vem da pretiravam, ampak tako pač je. Vsekakor pa je zdravo, da se znajde tudi brez mene.

bai

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Prvič v varstvo čez noč?
15.7.2007 16:19:32   
lunca2
Naš je prvič pri dedku in babici prespal pri 27 dnevih. Ampak je bilo vse uredu.
Res je potrebno, da se user posted image navadi tudi drugih ne samo očka in mamice. Sej mi ga je bilo težko pustiti tam ampak sta hotela in sva jima z user posted image ugodila. Midva sva si pa malce odpočila.


_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Starost ob rojstvu prvega otroka
sashy

Koliko ste bile stare, ko ste prvič rodile?

pod 20 (9%)

od 20 do 23 (20%)

od 24 do 27 (33%)

od 28 do 31 (27%)

od 32 do 35 (8%)

več kot 35 (3%)


Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!