|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelenjava
22.6.2007 15:17:05   
larissa78
Imam 6 mesecev staregauser posted image , uvajat sem mu začela GH pri 5,5 mescih, vendar šele tri dni odpira usta, ko mu dajem sadje, pri zelenjavi pa po prvi žlici ust ne odpre več.Probala sem vse mogoče( sol, maslo )vendar brez učinka.Naj povem ,da je le dojen, ne sprejema niti dude, niti flaške.A ima mogoče katera kakšen predlog, kako naprej?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelenjava
22.6.2007 15:22:08   
bskrle
Saj vem, da ti tak odg. ne bo všeč. Jaz preprosto le dojim, če zavrača GH. Sesdaj ima 11 m. in kakšen dan je samo na dojenju.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelenjava
22.6.2007 15:28:32   
larissa78
Sem pristašica dojenja, a si tudi želim, da bi sprejel GH, saj si močno želimo še enega otročka in posledično s tem upam, da bo user posted image prej prišla, kajti do sedaj od poroda je še nisem dobila.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zelenjava
22.6.2007 17:21:02   
bskrle
Ja, potem je pa stvar drugačna. Sama dobim M šele, ko dojim le 2x na dan.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zelenjava
22.6.2007 22:54:23   
Naja30
zgleda mu bolj paše sadje, mogoče ker je sladko? Poskusi mu h zelenjavi dati malo sadja. Npr. banana gre fajn h vsemu. Tebi bo mogoče kakšna kombinacija čudna, ampak user posted image  pa potem kar jejo. Jaz banano kombiniram, kadar je kakšna hrana prekisla/grenka. Potem vse poje user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zelenjava
23.6.2007 22:49:23   
***pika***
Mi smo pa zelenjavo najprej kombinirali s kuhanim jabolkom (jabolko + korenje, jabolko + bučke), ki ga je imela rada. Ali pa z Baby rižem od Hippa, ki ji je bil tudi všeč.
Potem sem postopno povečevala delež zelenjave in je šlo.

Potem sem pa zelenjamo, ki ji je bila všeč začela kombinirati z delci 'nove' zelenjave.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zelenjava
23.6.2007 23:13:49   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: larissa78

Sem pristašica dojenja, a si tudi želim, da bi sprejel GH, saj si močno želimo še enega otročka in posledično s tem upam, da bo user posted image prej prišla, kajti do sedaj od poroda je še nisem dobila.


Tole pa ne vem od kod ti. Še nisem slišala, da bi menstruacija kaj hitreje ali kasneje prišla. Ene polno dojijo, pa jo dobijo mesec po porodu.

Kot je zgoraj napisano, banana gre povsod. Probaj kombinacijo zrelega avokada+banana, jabolko+pire krompir, kuhana koleraba

Pa tvoj otroček je šele 6 mesecev star, zdaj je edini čas, ko se mu lahko 100% posvetiš, kam se ti pa mudi? Uživaj v dojenju in teh trenutkih, ki so samo vajini.

< Sporočilo je popravil Putka -- 23.6.2007 23:15:53 >

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zelenjava
24.6.2007 21:45:40   
larissa78
Najlepša hvala, bom poizkusila kombinacije z jabolkom, bananam in rižu se moram zaradi zaprtosti mojega user posted image izogibati.Draga putka, dojenje je najlepša vez med mamo in otročkom in ne mudi se mi nikamor.Želimo si še enega otroka, tandemsko dojenje pa moje prsi ne bi prenesle.Že sedaj se močno trudim, da ga ne zmanjka, ker mi user posted image zavrača GH.Pa lep pozdrav

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 23:41:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu larissa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?