|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težko pričakujem naslednjo M...
3.7.2007 14:57:14   
Naty*
Oj punce!

Sm ugotovila, da se kr švercam iz teme v temo, ker septembrske še ne morem odpret, pa nikamor ne pašem. Zato sem odprla novo temo, za vse tiste, ki smo šele dobro po abraziji ali ss in ne smemo zanosit. Dejmo mal delit izkušnje...

Kolk ciklusov so vam priporočili, da počakate? Js sm mela abrazijo 10.maja, pa mi je G predlagal, da počakava avgustovsko M pol pa na polno... 1. M sm mela 26. dan po abraziji, glede na to, da mam pa cikluse na 30 dni, bi mogla naslednja pridet v četrtek. Komaj čakam (kdo bi si mislu, da bom to kdaj rekla user posted image )! Sm nekako upala, da se mi bodo ciklusi skrajšali, ampak očitno nč od tegauser posted image .

Kako se pa kej zamotite, ko čakate? Kaj pa partnerji, a tud tko težko čakajo, da bosta spet lahko delala user posted image ? A user posted image z zaščito ali brez?

KDAJ MASTE ZELENO LUČ?


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
3.7.2007 21:49:41   
mukla
Hoj!

Jst sem na istem. 30. maja abrazija. Počakat moram še avgusta na teto M in potem v akcijo.
Prvo menstro sem dobila enako kot ti, 26. dan. A? Prvič sem je bila full vesela. Bomo videli kako bo potekala naprej. Men je G dala še napotnico naj grem avgusta teden pred M na ultrazvok, pol pa u trdouser posted image !Res se neki vlečejo tile tedni. Pa sej bo tik tak tle avgust, pol pa itak, a ne?
Zaščite midva nč ne uporabljava. Paziva, da ne pridejo navihančki not, če pa bodo, pa .... se zgodi. Bomo že. Sem pa ziher, da sva že dve, ko bomo komi čakali septenbra, da M ne bo.
Zdej se pripravlja gnezdece za naslednjo pikico, zato kr potrpi, ker se bo splačalo!!!

LP

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
4.7.2007 9:26:20   
Naty*
mukla sej bo res avgust kmal tuki. Js dons že nekak upam, da bo tetka pršla na obisk, pa da damo hitr še to skoz. Tud midva ne uporabljava zaščite, ampak pazva. Mislim, da če bi po kakem čudnem slučaju ratalo že po drugi user posted image tud ne bi blo kake hude panike.

No na septembrski temi bomo pa že me tud na seznamu user posted image .


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
5.7.2007 9:17:41   
Naty*
Punce, nč ne pišete! A sm sam js čudna, pa že komi čakam da mi prteče? user posted image   U glavnem moja druga je danes pršla (oziroma se napoveduje). Zdej pa še naslednjo dočakava pol pa....!!!

user posted image user posted image user posted image

Verjemte...menstruacije še nikol do sedaj nisem bla vesela user posted image


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
5.7.2007 23:17:25   
stuhica
user posted image Ojla,

evo še ena ki komaj čaka na M zato da se loti ponovne zanositve!

Je bila pa stvar pri meni sledeča, kot fosilka in  z PCO jajčniki sem zelo težko zanosila. Prvič in drugič sem imela IMN in so mi prvič priporočali od 3-6 mesecev pavze, ker so mi odstranili jajcevod.  No jaz sem se tega sledpo držlal in sicer kar celo leto z dragim nisva ničč načrtovala oz sva pazila. No po enem letu še 1x veselo zanosim s pomočjo tabletk, in še 1x IMN: po tej drugi oiperaciji so mi rekli damoram počakat vsaj 3 M cikluseuser posted image user posted image user posted image  in glede na to daimam jaz PCO in neredne menstruacije kar bi pomenilo dalhko čakam spet celo leto da dobim 3 M cikluse sva se odločila z mojmu da si M pospešim z tabletkami in zraven potem jem še klomifen tko da mi je useplo 3 zanosit po 2 ciklusih in morm reči da je bil moj G vesel sicer da sem zanosila jezen pa da sem prezgodaja zanosila, saj se moja maternica in vse ostalo še ni dobro zacelilo in pa tudi šivi ki sem jih imela. No ja  v ttretjo mi je uspelo in danes imam starega 11 m in 2 dni sinčka ki je moj sonček.
Sem pa tako pridna da ga dojim ampak imam težavo ke rtnima  še M in seveda rada bi še 1x poinovno zanosila pa glede na mojo situacijo nimam pojma kako mi bo ali mi sploh bo uspelo , M še nimam- ne vem ali še vedno zaradi dojenja lai zato ker imam   policistične jajčnike ?

v glavnem M b bi bila vesela da se lahko lotim ponovnega načrtovanja povečanja naše družinice!!

lp

_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
6.7.2007 8:59:03   
Naty*
stuhica user posted image boga... pa si res velik dala skoz preden si dobila otročka. Ampak hvala bogu je tvoj sinček zdej pri tebi in maš sigurno z njim veliko veselja user posted image .

Js ti pa ful privoščim, da končno dočakaš M. Mislim, da zarad dojenja ne izostane tolk časa... ali pa? Ne vem. Kakorkol že držim pesti, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
6.7.2007 15:22:49   
luna68
Stuhica, Nati in Mukla(upam da sem vas vse prav imenovalauser posted image ker je danes moj spomin-morda je se zmerom v postelji od zjutraj)!!
Ve cakate na user posted image ,in ker je to vasa zelja, da pride cimprej naj pac pride res, da se nam pridruzite spet v nacrtovanju user posted image .
Kakorkoli,ko zacnete vam zelim da vam rata v prvo in zagledateuser posted image user posted image !!!
Jaz pa jo sicer ne cakam nekje v torek. Po obicajni poti,ce bo uspelo..
Enega za vsako,za sreco..........
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
7.7.2007 8:37:03   
Naty*
luna68  hvala za lepe želje user posted image . Tud js upam, da se vam vse čimprej pridružimo, pa ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da user posted image v torek ne pride!!!!!

Držim pesti da boš roza!!


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
7.7.2007 8:51:54   
mukla
Hvala luna68 tudi iz moje strani. Tudi jst držim pesti, da tvoje M ne bo, pa da vidiš user posted image user posted image ! Evo pa enga user posted image  za srečo!

Velik srečke tudi ostali!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
7.7.2007 9:18:01   
Anonimen
Se tudi jaz pridruzujem vsem, ki cakate na september.
No, jaz sem imela abrazijo ta teden in se krvavim, ampak je ginekolog rekel, da lahko septembra zacneva ponovno, se prej pa mi bo dal prepihat jajcnike...ce sem ga prav razumela.user posted image Pregled imam konec meseca pa bom videla kam me bo napotil in se neke tablete mi bo dal, da bo naslednjic vse ok, je rekel. user posted image

Res zanimivo, se vedno krvavim, pa tudi jaz tako kot ve komaj cakam na menstruacijo in da cim hitreje minejo ti meseci.
Sicer pa je to morda tudi eden izmed nacinov (da smo nestrpne in hocemo takoj v nove boje) s katerim se zenske spopadamo s stresom in zalostjo da smo imele neuspesno zanositev.

LP
L.



(odgovor članu mukla)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
7.7.2007 12:03:06   
matejchykam
Zdravo!user posted image
Evo še ena, ki se vam pridružuje-prejšnji petek sem imela ss, pa se je samo sčistilo, dobila sem le Ergotyl kapljice.Bolel je kot user posted image . Tako da tam nekje septembra ali oktobra gremo v nove boje. Zanimivo, a ne, kako smo zdej vse vesele menstruacije, prej pa smo držale pest, da je ne bo...
U glavnem, zdej nas je že več, pa upam, da nam bo pa naslednjič ratalo pa dobimo svoje bebike. Lp, Mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
9.7.2007 13:05:14   
Naty*
louisa in matejchykam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem kako se počutita, ker nas je žal kar precej takih, ki smo dale to skoz user posted image user posted image .

Res je, da je lažje prebolet izgubo, če razmišljaš, da se boš kmalu spet lotil delanja na user posted image . Lažje je pa tudi, zaradi vseh žensk, ki trpijo s tabo, ko to preživljaš. Zato vama pošiljam user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image , da bo naslednjič vse vredu.

Prepričana sem, da naši lepi, pridni in zdravi user posted image čakajo, da pridejo k nam, ravno tako kot me na njih!!!


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
11.7.2007 10:10:43   
zarjica
Naty, fajn da si odprla to temo. Rabim se nekam dat, pa niklamor ne pašem (v nobeno temo). No, ta tema je idealna zame. Jaz sem imela ss 6. maja (15. teden nosečnosti). Tudi midva bi naj začela septembra, samo me pa moja M resno zafrkava. Torej eno M po SS sem že imela, ta druge pa NI!!! Joj sem jezna! Pa danes je že 35. dan, zamuja že 10 dni!!! Joj, kak jo naj malo vzpodbudim, da priteče??
Zaščite sicer nimava, vendar paziva, da nama kak plavalček ne uide not...No, noseča pa nisem - sem že 2 testa delala. ZAKAJ MI ZAMUJA???

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
11.7.2007 10:50:55   
Naty*
zarjica  men so svetoval (dokler mi je zamujala), da jo najbolje spodbudi sex al pa rdeče vino. Poskusi oboje naenkrat pa bi se po moje lahk hitro kej odprlo user posted image . Ne ampak resno...pri meni je to ponavadi vžgalo. Upam, da bo tudi pri tebi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sm pa dočakala težko pričakovano drugo, zdej je pa tko ko da bom izkrvavela! Že šesti dan je, pa se očitno še ne misli ustavit user posted image . Ponavadi sem imela precej šibkejšo pa samo štiri ali pet dni. A je to kej čudno, al je to normalno po abraziji? No uglavnem, da je tu, tud ciklus mi je ostal tko kot prej na 30 dni.
Two down, one to go!!! user posted image

Evo za vse, ki še čakamo user posted image user posted image


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
11.7.2007 11:39:15   
Anonimen
Joj no, pa zakaj se te dnevi takoooo vlečejouser posted image
Danes-ne že cel teden se mi tako zelo vleče, pa v tej službi sem tudi nesrečna in če ne bi načrtovala bejbike, bi jo že tko zamenjala.....tako pa me malo drži gor da moram zdržat, ker bom kmalu user posted image  (pozitivne misli), upam da bom resuser posted image

No, samo mal sem mogla postokat, pa nimam komu drugemu trenutno kot vamuser posted image ....

čakam, čakam, čakam, pa še kar čakam na prvo M., pa na drugo M. pa potem na user posted image

Dejte še ve kaj povedat, kako preživljate te dni in kako se vsak dan pozitivno nastrojite madtem ko čakate da meseci minejouser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
11.7.2007 20:16:07   
Soncek2105
Dan!
Tudi jaz se vam pridružujem. Abrazijo sem imela 5.6. in moja prva M. je za mano. Sicer se mi je ciklus premaknil iz 28 dni na 24 dni. Čudno!!!Lilo je pa kot iz škafa.

No ja, upam da bosta potem avgusta že user posted image .

Ker je tega žal toliko, nam ne preostane drugega kot da pozitivno razmišljamo in upamo na najboljše.

Za vse nas upam, da bo kmalu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
11.7.2007 20:24:32   
Anonimen
Jaz pa sicer nisem imela SS, sem imela pa laparoskopijo z vsemi možnimi posledicami. Upam, da se vam lahko pridružim, saj sem na istem kot ve, da ne smem takoj zanosit. No, laparo sem mela čist na začetku ciklusa oz. takoj, ko mi je user posted image  odšla. Teto sem komaj čakala kot že dolgo ne, seveda z istim namenom kot vse ve, ki ste imele SS.
G. mi je hotel dat tablete oz. mi jih je že predpisal, da sem jih šla iskat takoj po odpustnici iz bolnice. Ko sem imela naslednji pregled, sem se vse lepo pogovorila kaj in kako naprej. Ko me je pregledal vaginalno, je videl, da sluznica je lepo lepa in zadebeljena, kar ponavadi po takih operacijah ni.
In zaradi tega mi ni treba jemati tbl. Jupi!user posted image user posted image user posted image
V ponedeljek sem vsa vesela zagledala user posted image , tako vesela kot otrok čokolade.user posted image
In takoj po končani user posted image  imava zeleno luč, da začnemo delat user posted image user posted image user posted image .
Jest upam, da nam bo vsem uspelo, enim prej enim kasnej. Narava že ve kdaj.
Sam želja ne sme biti premočna, ker potem user posted image  ni pa od nikoder. Žal to dela človeška psiha.
No, upam, da vam nisem pokakala teme, pa upam, da bomo kaj poklepetali še tukaj.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse,ki se trudijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncek2105)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
12.7.2007 9:43:00   
freha
pardon, zgrešila sem temouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
12.7.2007 12:09:27   
zarjica
Jupi! Jaz sem jo danes KOOOONČNO dobila! Z 10 dnevno zamudo - upam, da to ne pomeni, da se mi bodo zdaj po abraziji cikusi podaljšali na 36 dni. Ker manj M na leto, pomeni manj O na leto, kar pomeni manj možnosti za user posted image . To pa že me tu gor dobro vemo, a ne?
Joj sem srečna!!!! To je moja druga M po abraziji. Torej čakam še avgustovsko, pol pa gremo v ta pravo akcijo. Komaj čakam. Po vseh razočaranjih, ki so me doletela, se končno spet veselim. Čeprav vsak dan non stop mislim na mojega fantička, ki sem ga zgubilauser posted image . Pa še vedno me pikne pri srcu, ko vidim kako nosečko....in razmišljam, kaka bi bila zdaj že jaz....joj, kako me to še vedno boli...user posted image
Bojim pa se tudi, da mogoče ne pričakujem preveč? Jaz si že kar nekaj računam mesece - če zanosim septembra, rodim maja....to ni ravno normalno, a ne? Pa ne morem iz svoje kože, to me edino drži pokonci. Kako je kaj z vami? A si tudi kaj v naprej kalkulirate oz. kako vam uspe ne misliti tako? Pretiravam? Mogoče, samo nisem robot, samo ranjena ženska sem, ki si želi svojega lepega user posted image .

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
12.7.2007 13:11:46   
Naty*
soncek2105 tud js sem imela prvo M po abraziji že 26. dan, čeprav mam drugač ciklus 30 dni. No druga je pa pršla tko kot je treba. Mogoče bo tudi pri tebi tako.

nati (soimenjakinja user posted image ) zakaj bi nam pokakala temo? Sej to ni tko. Nimamo pogoja ss, da se lahko pridružiš user posted image . Lepo je pač poklepetat s takimi, ki jo težko pričakujejo, ker je na tem forumu večinoma bolj za prebrat: "na pa je spet pršla user posted image user posted image ". Tko da kakršenkoli že imaš razlog, je lepo da si se nam pridružila.

zarjica midve mava pa približno isti termin. Tud js sem sedaj imela drugo, počakava še eno pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače pa ne skrbi, tud js sm že vse preračunala, kako se mi izteče če zanosim avgusta, pa kako če septembra... saj na nekaj pa moramo študirat, da preživimo tale čas ko čakamo ane? Tako da se ne obremenjuj, da to ni normalno.

Vsem, ki čakamo pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj pridejo čimprej user posted image , da lahko naredimo user posted image !!!!


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
16.7.2007 15:06:56   
Soncek2105
Pozdravljene!
Js sem bila prejšni teden pri G , ki mi je reku, da je treba 3 M po abraziji čakat samo zato, da se fizično in psihično opomoremo. Abrazija in vse z njo povezano je res zelo zelo velik psihični napor in mislim, da vse to vemo, vendar me zanima če je še kateri dal G tak odgovor. Načeloma se lahko zanosi že po drugi M. G mi je kot v tolažbo tudi reku, da imam vsaj dokaz da lahko zanosim, ker nekatere ne morejo in meni naj bo to v tolažbo.

Avgusta pa veselo na delo. user posted image

papa vsem

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: težko pričakujem naslednjo M...
16.7.2007 17:40:10   
zarjica
Hm, to pa je vzpodbudno. Sicer pa - vsak reče drugače, ampak meni je moj G rekel, da dokler telo po abraziji ne bo pripravljeno, se itak nič ne more zgoditi. To pa pri enih traja več, pri drugih pa manj. Ker če sluznica ni pripravljena, oz. dovolj zadebeljena, tudi če do oploditve pride, ne pride  do zanositve (torej se oplojeno jajčece ne vsidra v sluznico) - in če slučajno do tega pride, se itak zgodi zelo zgodnji splav (vendar ženska ne ve, da je splav ampak je pač menstruacija). No, tako je to G razložil meni.
Meni je sicer rekel naj čakava 6 mesecev, ampak da to ni tak strogo....paziva naj 3 ali 4 mesece, potem pa naj se prepustiva - narava bo opravila svoje tako kot treba in takrat ko bo treba.

naty - ja, midve pa sve res skupaj...joj, res ti želim vse to kar želim sebi. Pa da bova res skupaj med majčicami, junijkami...ali pa vsaj tu nekje med poletnimi meseci, a ne?user posted image  Fajn je imeti novorojenčka zgodaj poleti. Lahko hitro greš ven, ko še ni prevroče....jesen je itak čudovita z dojenčkom, pozimi pa je tudi že toliko velik, da če greš iz hiše, ni več tak problem...joooooj....komaj čakam.....upam da bo! Sem že čist nenormalna, ne? Samo zame je to dober znak (da tako razmišljam), ker se končno začenjam počasi pobirati od ss (pa je že 2,5 meseca).

Sorry, malo sem se razpisala... Uživajte,počivajte, jejte vitamine - sadje, zelenjavo,user posted image ...da si opomoremo od vsega skupaj in bomo pripravljene na vse kar nas čaka...user posted image

(odgovor članu Soncek2105)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?