|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija vsakih 14 dni
25.7.2007 17:06:46   
Anonimen
Res ne vem vec ce je to normalno, zadnji dan M je bil 14/7 sem si izracunala da naj bi bila ovulacija nekje med sredo in ponedeljkom!
Vceraj pa ze opazam rjav izcedek, cisto rahel ki je prisoten se danes!
Kaj je mozno da komaj 14 dni po koncu zadnje M imam spet novo M????
To pomeni da naj bi imela ciklus na 21 dni?
Ce vnesem v ovulacijski koledarcek 1 dan M in 21 dnevni ciklus mi ta napise, da moramouser posted image med menstruacijo, vse to nima nobene logike!

prsa imam tudi otecena in napeta!

kaj ima kdo kasno razlago???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
25.7.2007 17:35:30   
Anonimen
noseča?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
25.7.2007 17:40:49   
Anonimen
Najprej odgovori koliko dni ti traja rjavi izcedek. V glavnem rjavi izcedek še ne pomeni začetek mentruacija. Začetek M je rdeča kri, ko se ti tampon malo napolni oz ko se ti na vložku pojavi mal večji flek. Roza ali rdečkast izcedek s sluzjo, naj še tudi ne bi bila glih M.  Tako nas učijo, ko smo v postopku in ko moraš začet z zdravili na drug dan, ap smo vedno v skrbeh kdaj je začetek, tak da je to nekakšna definicija, ki jo G zagovarjajo.

Glede na to povej zdaj na koliko dni imaš M. rJAVI IZCEDEK JE LAHKO POSLEDICA STRESA, HORMONSKEGA NERAVNOVESJA (PARDON ČRKE), posledica premalo progesterona, ali pa čist nekaj drugega. To je čisto nekaj navadnega in če vneseš v iskalnih rjavi izcedek, ti bo ven vrglo veliko napisanega in boš videla da nisi osamljen primer. Nas je veliko takih, jaz ga npr. dobim takoj po O in traja vse do M. Nekater g adobijo 1 dan ali pa 2,3 dni prej, odvisno no.

Če pa je je M dejansko na 14 dni, s epravi da redno krvaviš tako pogosto in če načrtuješ otroka, ap se oglasi pri G. V tako kratkem času ni nujno da sploh imaš O. Lahko pa, zato nič ne paničari.

Vprašanje je tudi kako močno imaš M in koliko časa traja

lahko pa si tudi noseča, vendar bi potem šele zdaj bila O, pa najbrž s eše znaki nosečnosti ne pokažejo tak hitro. no nekaterim ap tudi. srečno, ap seveda debel plusek


< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 25.7.2007 17:44:56 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
25.7.2007 17:53:00   
pepa6
Anonimen, nebi te rada spravila v slabo voljo, ampak sama sem imela ta mesec samo zjutraj en rahel rjav izcedek ki je čez dan izginil in sem že mislila da sem noseča, čez 7 dni pa sem dobila user posted image , s tem, da se mi je ciklus podaljšal. Običajno sem imela user posted image  na 29 dni, tokrat pa sem dobila user posted image  na 36 dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
26.7.2007 8:45:57   
piščanc
lahko pa je tudi samo krvavitev v maternici zaradi spolnega odnosa... meni je ginekolog rekel, da je maternični vrat precej kratek glede na velikost penisa, zato lahko večkrat pride do rahlih krvavitev v maternici, še posebej če je stena maternice odebeljena. kar sicer ni nič narobe, ampak ta kri potem oksidira in priteče ven. če ni sveža kri, potem to ni menstruacija.

pa krvavitve na 14 dni kao še niso problematične

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
26.7.2007 11:18:08   
bekyca
Anonimna, včasih res ni nobene logike, če gledaš na raznorazne tabele. Če imaš tako kratke cikluse, potem ti res kaže po tabeli, da imaš O med M, kar valjda ni možno.

Vsak izcedek še ni M, tako kot ti je že ena izmed punc napisala. Če pa že, potem M na 14  niso normalne, tako da se raje posvetuj s svojim G.



Pa veliko sreče!

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
26.7.2007 11:29:54   
karmenslo
pozdravljene!
hvala za vse odgovore. Rjavi izcedek se je pojavil v torek, traja se do danes. prejsnji mesec je bilo enako izcedek trajal nekaj dni potem pa M.
Pisala sem ker me cudi da bom imela spet M samo 14 dni po zadnji M.
opisujem ciklus v juliju
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
M MM M  M  M   M   M            O   O  O  O   O    O  O        I   I   I  verjetno M cez vikend

I-rjav izcedek

tako je sedaj ze dva meseca, prej sem imela cikluse na 28 dni (mogoce so bili prisotni se ostanki hormonov od tabletk, sem jih nehala jemati marca)

sem mogoce res nestrpna in pac kot vse ostale pricakujem da bo takoj ratalo!

karmen




(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
26.7.2007 11:37:02   
bekyca
user posted image  Hm. Pišeš verjetno M za vikend. Morda je pa ne bo, in zaenkrat je še ni. In rjavi izcedek ne napoveduje vedno M. Mogoče vama je pa uspelo, morda si pa user posted image .


Drugače pa, kot sem že ene dva krat napisala tukaj na forum, G. Pušenjak pravi, da ženske, ki imajo krajše cikluse od 23 dni in pa dalje od 35 dni težje zanosijo oz. pride težje do vgnezditve, ker je maternična sluznica premalo oz. preveč odebeljena, kar zagotavlja težje pogoje za vgnezditev. user posted image  Ne vem no. Povzemam po njemu....pa upam, da te nisem prestrašila....



_____________________________



(odgovor članu karmenslo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   menstruacija vsakih 14 dni
29.7.2007 17:34:39   
karmenslo
Kot sem pisala sem ta teden imela rjav izcedek, ki se je danes koncal, sem ze bila 100% da pride M, seveda je moznost da dobim naslednji teden M.
Me pa ob strani boli samo desna dojka, leva pa sploh ne!

sem prav nestrpna in cakam ta teden da se izjasni mojauser posted image ! bi rada mojemu dragemu naredila presenecenje za rojstni dan s user posted image ce bo seveda ratalo!

karmen

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: menstruacija vsakih 14 dni
29.7.2007 17:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj ima kdo kasno razlago???


Jaz nobene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?