|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija
9.8.2007 9:12:10   
Anonimen
Zanima me če je to normalno, da pride do takšnih razlik v ciklusu menstruacije. En mesec je na 30 dni, naslednji je na 26 dni, potem je na 28 dni pa zopet na 30, zdaj pa sem jo dobila na 25. Za ta teden sem že bila skoraj sigurna, da sem noseča pa sem dobila v sredo user posted image . Moja user posted image  je vedno šibka, traja 2 -3 dni, krvavim 1 dan, ostalo je rjav izcedek. Zdaj pa tako teče iz mene in imam krče. Ful slabo se počutim. Kaj se res lahko user posted image  tako spreminja.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija
9.8.2007 9:27:35   
koala
To so pomoje čist normalna nihanja.
Vem, da se je meni ciklus zmešal tudi tako daleč, da je bil en dolg 24 dni, naslednij pol pa 36, tudi živčna obremenitev, ali pa recimo veliki psihični in fizični napori so lahko vzrok za nihanja v ciklusu.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menstruacija
9.8.2007 9:35:11   
soncek.djukelica
draga anonimna,

tudi moja M je nihala! Pri meni je bila v razponu od 23 dni do 28!
Predvidevam,da delaš na user posted image  in je psihični pritisk toliko večji,ker ne želiš da pride M! 
Najboljši način,da ne zamudiš ovulacije je ta, da imaš odnose na vsake 2 dni;začenši nekako od 5 dneva M!In pa seveda, bodi sproščena( čeprav verjamem,da je to lažje reči,kot pa narediti)!

Pa veliko sreče in potrpljenja ti želim!user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menstruacija
9.8.2007 9:35:13   
dajamaja
Živjo, poleg tega kar je Koala napisal, bi jaz dodala, da lahko velika sprememba telesne teže povzroči izostanek menstruacija. Kaj pa pravi tvoj ginekolog? Mislim, da bi se morala o tem z njim najprej posvetovati, ker me lahko delimo s tabo le svoje izkušnje. Srečno! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menstruacija
9.8.2007 10:22:13   
Anonimen
Saj ta razlika v dnevih me še ne bi tako mučla kot to, da imam zdaj prvič tako močno menstruacijo. Danes mi je tako slabo, da komaj delamuser posted image . Potem pa vsake tolko časa krči. To me tako muči, zakaj je zdaj takšna razlika. Moja menstruacija je vedno tako šibka, da imam samo dnevni vložek, zdaj si pa vložkov ne folgam menjavat.

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Menstruacija
9.8.2007 12:05:50   
Anonimen
Mogoče imaš pa ss?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Menstruacija
9.8.2007 14:33:20   
koala
Prva anonimna, a se že dalj časa trudita z naraščajem. Meni se je od takrat ko sva začela delat na otročku ciklus čisto spremenil, tudi po moči in trajanju M.
Na žalost pa je tudi to od druge anonimne varianta.
Če si tako v skrbeh, ti bi predlagala da se greš pokazat svojemu g, da ti pojasni kaj se dogaja.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Menstruacija
9.8.2007 15:12:49   
zarjica
Po mojem to ni nič strašnega. Meni ciklusi nihajo od 24 do 36 dni in mi gre to strašno na jetra. Količina menstrualne krvi pa je odvisna od 1000 različnih dejavnikov, tako je mini moj G rekel. In dokler zaradi tega ne nastopi slabokrvnost in krvavitev ne traja več kot 10 dni, se smatra za normalno. Meni se tudi to zelo spreminja: včasih je zelo šibka, včasih močnejša, nekajkrat na leto pa celi kosi letijo iz mene in je grozno. Meni je moj g rekel tako: ˝Gospa, tudi vi niste več stari 14 let in se spreminjate, tako se z vašimi leti spreminja tudi vaša menstruacija.˝ Če pa dodamo še naše skrbi, službo, stres, hujšanje ali pridobivanje kg, psiho, vreme, ...pol pa nam je vse jasno. Torej nič sekirat! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Menstruacija
9.8.2007 15:30:25   
Anonimen
Hvala za odgovore. Ker že imam eno user posted image  malo pazimo pri user posted image . Če pa bi se pokazal plusek bi pa bili vseeno zelo veseli. Tudi jaz sem sumla, da bi mogoče lahko bil ss, ker sem res imela vse znake nosečnosti. Bom vidla kako bo dalje vse potekalo.

(odgovor članu zarjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Menstruacija
9.8.2007 15:30:30   
citrončica
jaz se tudi z zarjico strinjam,tudi mojeuser posted image  so neredne,28-tudi40.dni,pa je to baje tudi normalno,ker pač telo tako funkcionira in ga vsaka malenkost zmoti,res pa pojdi do G,da te pregleda in ti svetuje!!

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?