|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
31.8.2007 14:55:49   
pinkec
Pozdravljene -

mene pa zanima, koliko časa po vgnezditveni krvavitvi bi naj test pokazal pravilen rezultat?

Hvala in vso srečo vsem nam borkam! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje
31.8.2007 14:59:21   
soncece24
Test bi naj pokazal pravilen rezultat en dan po zamudi menstruacije ne glede na vgnezditveno krvavitev (ki je lahko verjetno tudi kaj drugega, ne samo vgnezditvena).  Držim pesti!

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vprašanje
31.8.2007 15:12:53   
Anonimen
Jaz sem imela vgnezditveno krvavitev nekje 10 dni pred pričakovano M.

Srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vprašanje
31.8.2007 15:13:07   
pinkec
Ja, seveda, da krvavitve lahko pomenijo to ali ono, vendar me zanima, kako je s tem, če gre za primer neredne menstruacije. user posted image

lp

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vprašanje
31.8.2007 15:38:26   
soncek.djukelica
sej sama najboplj veš, na koliko časa imaš M!
in tudi sama najbolj veš,kako se telo obnaša med dvema M!
ti pa svetujem,da ne delaš prehitro testa, kljub temu,da misliš da si zanosila!

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vprašanje
31.8.2007 16:00:40   
DaisyE
Tole sem našla na netu:

Ugnezditev v maternici
Zarodek prispe v maternično votlino na razvojni stopnji kasne morule oziroma blastociste. V maternični sluzi so lahko do tri dni, nato pa se zunanje celice začnejo usmerjati proti steni maternice. Zarodek - povsem razvita blastocista se z delovanjem proteolitičnih encimov, ki nastajajo v trofoblastu ali so v materničnih izločkih, izlušči iz ovojnice - zone pelucide. Na 5. do 7. dan po oploditvi se lahko zarodek v maternici ugnezdi. To je zanositev oziroma začetek nosečnosti. Včasih se ob ovulaciji sprostita in oplodita dve jajčni celici in se v maternici ugnezdita dva zarodka, tedaj govorimo o dvojajčnih dvojčkih.

Proces ugnezditve v maternici je zelo aktiven proces, pri katerem poteka intenzivna komunikacija med blastocisto in maternico. Blastocista se s trofoblastom tesno približa celicam povrhnjice maternice. Z encimsko aktivnostjo povzroči spremembe v maternici in se izogne "mucinski  prepreki (oviri)", ki drugače preprečuje ugnezditev. Celice trofoblasta se vrastejo v maternično tkivo in začnejo tvoriti skupaj z maternično steno žilje in posteljico, celice embrioblasta pa se razvijejo v embrionalna tkiva. Zelo redko se zgodi, da se iz embrioblasta enega zarodka izmuzne del celic oziroma se embrioblast razdeli in se ugnezdita dva zarodka, takrat govorimo o enojajčnih dvojčkih.  
Posteljica proizvaja hormon humani horionski gonadotropin (hCG), ki ga lahko merimo v urinu ali krvi (biokemični test nosečnosti). Beta?hCG se običajno meri približno 14 dni po ovulaciji (ob izostanku mesečnega perila). Prav tako hCG izloča tudi zarodek že 3 dni po ugnezditvi.

Sklepam torej: če se ugnezdi nekje od 5 do 7 dne, nato čez tri dni začne izločat betaHCG, imaš torej 10 dni po ovulaciji lahko že nekaj hormona v krvi. Baby check mini zaznava 20 enot, ampak ne vem, kdaj je taka koncentracija. Na pamet bi rekla nekje pet dni po ugnezditvi, torej 12 dni po ovulaciji ali dva dneva pred menstro. Al pa tud ne. Ne vem. Vsi vemo, da zadeve ne potekajo tako enoznačno.
 
Želim ti srečo.

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vprašanje
31.8.2007 16:30:10   
pinkec
Hvala, punce. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?