|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napadi joka
31.8.2007 16:30:57   
tašni
Sin je star 21 mesecev. Začele so se epizode norega dretja, ki pa se vedno začnejo v spanju ali pa pri prebujanju. Če ga poskušamo umiriti s klasičnimi prijemi, še bolj znori. Ne pusti se prijeti, na koncu napada je čisto premočen in hripav. To traja tudi 45 minut. Imate kako idejo? Organske vzroke smo nekako izključili....
Aja...pričela sem delat....(tudi na to sem pomislila).
Lep dan

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.9.2007 0:05:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oskar
31.8.2007 17:28:17   
*sanela*
Kaj zdravnika ste obiskali?

(odgovor članu tašni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oskar
31.8.2007 18:37:25   
TiaSara
A je ob tem dretju buden ali morda še v polsnu? Poznam za primer, ko se je otrok tako drl napol v spanju. So ga morali najprej zbudit - prižgati vse luči, še močili so ga, potem pa se je pomiril.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oskar
31.8.2007 19:12:26   
Anonimen
tašni, pri nas je tudi bilo kar par krat tako. in nismo vedeli kaj početi z njim. ME je kar vstran odrival in se metal. Ja ga je treba zbuditi. ČE sem luč prižgala, ni bilo Ok, če je bila tema ni bilo Ok, ...v glavnem tako trdno je sanjal verjetno nekaj v polsnu, da tudi, če sem se zadrla sem ga težko zbudila.

In potem je kar naenkrat pogledal  in to tako čudno, kao kaj se pa dogaja???? In je potem zaspal nazaj.

Jaz nisem pogruntala, kaj se je dogajalo. ALi je sanjal, ali so bile petke zobki ali pa tudi zato, ker sem šla v službo user posted image

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oskar
31.8.2007 19:20:12   
Pingvinčica
Ne bi mogla napisat boljše kot je napisala Paštetov kruh. Pri nas so se odvijale iste epizode. Pa nisem šla v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oskar
31.8.2007 21:36:56   
tašni
smo, ja, vse je ok, tako da je verjetno kje drugje vzrok...

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oskar
31.8.2007 21:39:10   
tašni
hja...težko rečem, začne se v spanju, potem pa se začne zavedat. bolj, ko ga poskušam mirit, bolj se dere. časovno je isto, ali ga pustim na miru ali pa ga mirim.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oskar
31.8.2007 21:51:21   
violinski
Tašni, prav o takih epizodah smo se pogovarjale avgustovke 2005 pred kakšnim mesecem (naši otroci imajo sedaj vsi 24 mesecev). Zanimivo, da nas je kar nekaj opažalo te epizode, trajalo je največ 14 dni, potem se je pa nehalo tako, kot se je začelo. Moj sin ima sedaj nekaj podoebnega, ampak pri njemu vemo, zakaj - ima virozo in zaprt nos in se ponoči zaradi tega zbudi, v resnici ne verjamem, da je buden, ker na vse, kar ga vprašamo zavrešči "NE!", pa čeprav so stvari, ki mu jih ponujamo, ponavadi njemu priljubljene (ninico za spanje, vodo za pit ali kaj podobnega). Prejšnjo noč sem ga uspela pomiriti v naročju (tega sicer ponoči ne počnem, pa mu itak ni všeč, ker me takoj prosi, da ga dam nazaj "spat v posteljico") in potem sva imela en dolg pogovor, v katerem mi je povedal stvari, ki se jih preko dneva ne bi pogovarjal z mano, ali vsaj ne v tako dolgem pogovoru user posted image . Domnevam torej, da je nekaj sanjal. Očitno pride tako obdobje, ko se začnejo že precej jasno izražat.

(odgovor članu tašni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?