|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kisle kašice
3.9.2007 15:04:37   
lysa
Zadnjič sem nabavila več Hippovih kašic. Kisla ni bila le banana in jabolko, medtem ko so ostale bile prekisle za mojega user posted image . Te pa so bile: jagoda, borovnica in jabolko, jabolko in hruška, jabolko in breskev. Tudi meni, ki sem jih morala nato pojesti, so bile prekisle.

Jaz sem pač vse nabavila, ker nisem vedela, katere so kisle in katere ne. Mogoče bo kateri mamici ta informacija prišla zato prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kisle kašice
3.9.2007 15:11:01   
blue sky
Če so kašice prekisle, lahko vanje zmešaš kakšen baby keks ali par žlic baby riža.

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kisle kašice
3.9.2007 15:23:45   
lysa
Ja, to je res. Ampak moj user posted image  ne prenese kislega in sladkega okusa. Moje mleko je namreč slano-nevtralnega okusa, včasih celo malce grenko. Tega je vajen. Sem mu zamešala notri banane in kekse, pa mu ni šlo dol po grlu. Vse izpljuval. Tudi same banane noče jesti.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kisle kašice
3.9.2007 15:49:27   
poliloni
Brez zamere, ampak tudi na ostale okuse se bo moral slej ko prej navaditi.
Je pa res, da je naš ta mal zaradi alergij jedel večinoma doma kuhano, pa še to le belo zelenjavo v začetku, ki res nima ne vem kako močnega okusa, tako da z njim in okusi nisem imela kakšnih posebnih težav.

Probaj še kakšno kašico, ki vsebuje korenček!


_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kisle kašice
3.9.2007 16:54:47   
lysa
Zaenkrat mi je pomembneje, da jé kot pa, da se navadi na okus. Sem ga poskušala navajat 14 dni, pa se je vse skupaj končalo z mojo slabo voljo in njegovim praznim želodčkom. Zakaj matrati otroka, če mu še ne paše? Tudi komaj dva meseca je na gosti hrani, šele v zadnjem mesecu s tremi obroki. Njegova sestrična ni nikoli imela rada sladkih jedi in še danes jih ne je. Poleg tega pa tudi jaz nimam rada kislega sadja in ga jem mogoče enkrat mesečno, če sploh. Potem pa od svojega otroka res ne morem pričakovati oziroma ga siliti, da bo jedel vse po vrsti.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kisle kašice
3.9.2007 21:50:30   
Naja30
Kdaj si pa začela z uvajanjem GH, koliko je bil mali star?
Na začetku uvajaj počasi, da se navadi na okus. Jaz sem začela s korenčkovim sokom, stisnjenim preko gaze, nadaljevala z jabolčnim sokomm isto stisnjenim. Potem pa žlička kuhanega korenčka in tako vsak dan več. Po vsakem obroku pa seveda joška.
Nič nimam proti, če kupujete kašice, ampak za začetek je pa mogoče le bolje delati sam. Sploh ker user posted image  poje take male količine.

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kisle kašice
4.9.2007 10:47:52   
lysa
Začela sem pri 6. mesecih. Obroke sem mu pripravljala sama, ker je alergik. Dajala sem mu kuhano sadje, kolikor je pač hotel pojesti. Nekaj tednov kasneje sem začela s kuhano zelenjavo. Po žitnih kašicah je imel krče, zato mu teh nisem dajala (le poskusno, da sem videla, če jih že prenese). Pri nekako 7,5 mesecih je začel zavračati vso mojo kuhano hrano, zato sem poskusila s kupljenimi Hippovimi pripravljenimi sadnimi kašicami, ki niso imele nobenih dodanih drugih snovi, razen C vitamina. Od teh sadnih je jedel le banano in jabolko. V trgovini z zdravo prehrano sem mu kupila še zelenjavno kašico iz bučk in pa eno korenčkovo, ki jo je tudi s slastjo pojedel. Čez pol meseca pa ni hotel tudi tega več jesti, zato sem ga pustila in se je samo dojil. Sedaj, pri dobrih 8. mesecih, pa spet vse jé. Za zajtrk mu pripravim sadno kašico (sveže ali kuhano sezonsko sadje, ali kombinacija), za kosilo mu pripravim iz svojega mleka žitno kašico (zaenkrat jeva grisolino), za večerjo pa imava zelenjavni obrok (ena zelenjava ali kombinacija večih, brez žitnic ali škrobaste hrane, ker je to že imel za kosilo). Za grizljanje mu včasih dam prepečenec iz doma spečenega kruha. Pije le nesladkan čaj, ob obroku pa mu včasih dam vodo, v kateri se je kuhala zelenjava. Vso hrano mu še pretlačim skozi plastično cedilce. Sem pa že tudi poskusila z malo manj pretlačeno hrano, pa mi jo je izpljuval.

Tako se midva prehranjujeva.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?