|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE KAKA
4.10.2007 16:19:40   
lencica
Čao

Moja sedem mesečna hčerka že tretji dan nič ne kaka. Naj povem, da goste hrane ne popje veliko in ji je zadosti samo ziza. Ker ima vnet ušesek ji dajem antibiotike. Ko punkne zelo smrdi, kakat pa ne more.

Kako ji naj pomagam? Ali so vzrok tukaj tudi antibiotiki?

_____________________________

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NE KAKA
4.10.2007 16:31:48   
Petraa
če smrdi ko prdne to pomeni da bo kmalu kakala.naš tako prdi par dni zapored,potem pa se pokaka

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NE KAKA
4.10.2007 16:32:21   
Freycha
dojeni otroci tudi do 10 dni ne kakajo, pa ni nič narobe.....

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NE KAKA
4.10.2007 17:04:30   
pikecpokec
To je zaradi antibiotikov. Tudi mene mal matra kadar jih moram jemati. Daj ji kak LCA jogurt, da se ji spet vzpostavi flora v črevesju. Drugače pa ji skuhaj sladke kamilice: v krop vržeš veliko kamilic, izklopiš in pokriješ ter pustiš stati 1 minuto. potem precediš in fejst sladkaš. ampak mora bit res močen in sladek čaj.

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NE KAKA
4.10.2007 18:17:15   
nanny06
Zdravo!
ej dej probi ji dat čajček od kumine in janeža, pa ji dej še toplega pit..  pol pa mal trebuščka pomaseri..  rezultati bojo pa hit vidni..

lp

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NE KAKA
4.10.2007 20:33:06   
nky 23
ali pa poskusi z zelo sladkimi kamilicami par žličk, ali pa slivova kašica ali pa sok naj bi to vse pomagalo, v skrajnem primeru pa malo termometr v ritko in bi moglo res it. Upm da bo kmalu kakal saj vem da je to za naše malčke zelo naporno, saj je še za nas

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NE KAKA
4.10.2007 20:53:02   
nastika
ja smo imeli podoben problem. Jaz sem dala moji mali par žličk donata, toplega po možnosti, pa je hitro potem kakala. Zdaj je stara skoraj tri leta pa imama  problem ker ne pove kdaj lulat in kdaj kakat in če je ne spomniš je vse v hlačkah.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NE KAKA
4.10.2007 20:57:04   
frrrr
mi smo pri 7ih mesecih imeli isti problem. do 6. meseca smo se samo dojili, potem pa počasi začeli z uvajanjem - dober mesec po en obrok na dan, včasih tudi samo žličko ali dve. najprej začel na 3 dni, potem na 5 dni, enkrat celo 7 dni ni kakal. po enem mesecu pa se je vse uredilo. pomagali smo mu pa z masažo trebuščka (v smeri urnega kazalca pod popkom), s telovadbo (noge proti trebuščku potiskat kot pri plavanju žabice), veliko smo mu ponujali tekočine, suhe slive sem ponujala z GH, ukinila sem banano in korenje... potem se je pa prebava navadila na GH in je blo.
vmes smo pa tut sladkano vodo filali, a ni pomagalo... enkrat svečko dali... potem nam je pa prediatrinja predpisala lactecom tekočino, ki mehča blato in sprosti odvajalne zadevce (1 žličko daš otroku in veliko tekočine) in pomaga... naš mali je zelo malo pil, skoraj nič, samo dojil se je in je bil to tudi problem.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: NE KAKA
4.10.2007 20:57:44   
neli99
.. jst sem pa nekje prebrala, da mu z eno palčko samo malo nežno požokaš v ritko in pol tako da mu kolenčka tiščiš k trebuščku pomagaš kakat ... najprej sem debelo gledala (tako da ne me napast kakšne so to mučilne metode user posted image  ...) je pa pri našem vedno delovalo v parih sekundah. a ja: žokala sem pa s palčko za ušesa pucat ... v knjigi je pisalo s termometrom (no jst to ne bi s termometrom...)

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?