|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kondicija
3.10.2007 11:45:55   
Boni3
Glede na to,da se zelo veliko govori o tem,kako naj mamice začnejo po porodu s telovadbo in sprehodi,pa kondicija gor in dol,da o perfektni postavi ne govorimo....mi povejte,kako je bilo z vami. Jaz pol leta po porodu (ni bil nič groznrga,čeprav je bil CR) nimam prav nobene želje ne volje po kakšni posebni rekreaciji.Enostavno imam občutek ,da telo še ni temu kos. Pa mi nič ne fali,sem popolnoma v redu,edino občutek imam,da bi z dodatno fizično aktivnostjo preobremenila telo. Še kakšna taka,ali ste same super fitke?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kondicija
3.10.2007 12:02:58   
smigli
Po duši sem strastna športica, zato sem med nosečnostjo in po porodu zelo pogrešala šport. Meni časovno ni zneslo, otroka nisem imela komu pustit, zato sem po 3x na dan hodila na zelo dolge sprehode z vozičkom v zelo hitrem tempu v hrib. S cajtom sem dobila tako kondicijo, da me ni več nihče dohiteval.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 12:16:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Boni3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kondicija
3.10.2007 12:31:01   
nuala
Po obeh porodih sem takoj ( prvič 10 dni, drugič 4 dni ) začela hoditi na sprehode ( s psom, ker je pes moj, sprehode rabi, drugi ga pa niso peljali ).
S prvim otrokom sem nato imela maratonske sprehode ( 10 do 15 km dnevno ) in sem imela pri njegovih 6 mesecih že odlično kondicijo.
Po drugem porodu je bilo težje ( ker starejši -dveletnik- ni zmogel maratonskih sprehodov. Sem pa vseeno veliko hodila, po 6 mesecih tekla, po 9 pa se spravila na resen trening tek + fitnes.

Morda tudi zato, ker sem se v vsaki nosečnosti zredila za več kot 20 kg ( čeprav sem bila aktivna čisto do poroda in sem teden dni prej normalno zlezla na Šmarno goro ) in me je bilo strah, da bom ostala debela in ohlapna, pa še nagnenje k diabetesu je v družini.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kondicija
3.10.2007 12:43:07   
Miša...
Dan..
js sem 18 dni po porodu, in me ful razganja bi šla na kolo, bi šla na rolarje, bi šla nazaj na konja.
res pa je da sem celo nosečnost imela aktivno, saj sem še en teden pred porodom sedela v sedlu..drugače pa sem full veliko prehodla z mojim kužkom...in zdj komi čakam da lahko začnem, ker doma vsi tečnarijo do morm dat mir, da ne bom mela kasnejših posledic...

_____________________________

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kondicija
3.10.2007 12:59:18   
MarijaPo
Jaz sem hodila na sprehode z vozickom. Prej nikoli nisem marala hodit, potem pa so bili sprehodi ful fletn, ker je bil to edini cas, ko se Pevka ni drla, zato sem hodila tudi po 3 ure skupaj. (Vmes sem se vcasih vsedla, ce sem bila res ful hin (kar po porodu si), ampak vseeno je bilo fletno.)

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kondicija
3.10.2007 14:35:13   
Jančika_
Po prvem porodu sem bila čisto uvela in tudi nisem naredila nič proti temu, tako da se je vse skupaj precej vleklo, preden sem prišla v stare tirnice. In pri tem se nisem čisto nič vredu počutila, prav na jetra sem si šla.

Zato sem se po drugem porodu hitro vzela v roke (no, že med nosečnostjo) in tako sem šla takoj po prvem pregledu 6 tednov po porodu teči. Tri mesece in pol po porodu sem tekla na 10km na LJ maratonu - po prvem porodu me je ob takem času globoko utrujala že sama misel na obuvanje laufačkuser posted image . Kile pa niso šle kljub temu drugič čisto nič hitreje dol, samo počutila sem se neprimerno bolje.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kondicija
4.10.2007 1:06:57   
maya5
Živjo,
da še jaz delim z vami moje pridobivanje kondicije. Najprej sem začela s sprehodi, potem pa mi je bilo res lušno hoditi na vadbo z mojim biserčkom. Tako sva od 3 meseca naprej hodila na vadbo za mamice in dojenčke. Pa še pogovarjali smo se o različnih temah z drugimi mamicami in pod strokovnim vodstvom psihologinje predelovale probleme, ki so nastajali. Pa še delavnice o baby-handlingu sem se udeležila, tako dobro se naučiš tisto ko prej samo slišiš. Poglejte si, če vas zanima na www. zavod-tamala.si
Priporočam vsakiuser posted image .

Čau.L

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kondicija
4.10.2007 10:07:58   
Boni3
Ja vidim,da ste več ali manj same super fitke. Ja MarijaPo,mi je znano tole s sprehodi od prvič,ker je naš tavelik spal samo v vozičku? Tako,da sva z Ezi špancirali ko dve budali,da se je mladina mal naspala. Pol,k sta zaspala sva rekle vau fino,zdele se pa na kavico vsedeva in bo. Ja seveda,že samo ob misli,da bi se kam vsedli,je ziher eden odprl oči.(še rajši oba).
In ja Jančika,jest sem šla rodit s 83 kilami,zdej jih imam pa 68 in me imajo tako rade,da nočjo stran.Pa bi bilo treba kar še enih 10 odgnat,ker sem tudi jaz ful mejhne sorte. Mogoče sem gli kak štamperle večja od tebe.user posted image
Ja nič,bo treba migat. Orbidrek mogoče?user posted image

(odgovor članu maya5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kondicija
4.10.2007 21:33:52   
ronja
Hm, nimam se lih za super fitko, ampak imam pa rada šport in sem ga zelo pogrešala tistih 6 tednov, čeprav sem hodila na maratonske sprehode (tudi po 20 km) z vozičkom in psom (žal je pa moja kužika že bolj stara in ni bila preveč navdušena nad mojo željo po ohranjanju kondicijeuser posted image )

Porod je bil normalen, vaginalen, samo malo dolgo je trajal. Že isti dan sem hodila
okoli, takoj, ko so naju spustili iz p., sva šli na sprehod (še isti dan). Res pa je, da me je na začetku kar bolela maternica, kadar sem pretiravala.

Po 6ih tednih, ko sem smela še ostalo, smo takoj po pregledu spokali na morje in sem šla plavat za 1 uro in preplavala čisto solidno razdaljo, cca 1,5 km, kar se mi je zdelo čisto ok. Na morju sem user posted image lahko pustila očiju za tačasuser posted image .

PO kakih 10-12 ih tednih sem šla prvič na rolerje in totalno uživala 1 uro, prvič sama, naslednji dan pa lepo z vozičkom za malo dlje. Prerolala sem 10 km z vozičkom in to se mi zdi čisto dovolj, saj nisem Robičuser posted image . Bilo je pa super, pa še user posted image ti ni treba nikjer puščat, ker moja hoče dokaj pogosto jest...

Zdaj se mi bo spet začelo plavanje in komaj čakamuser posted image ! Bom pa kmalu 3 mesece po porodu.

< Sporočilo je popravil ronja -- 4.10.2007 21:44:40 >

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kondicija
4.10.2007 21:36:00   
ronja
PS: bila sem pa jezna ko user posted image , ko NIKOLI nisem mela ČISTO nobenega muskfibra! Se grem lahko terat, kolikor hočem, pa čisto nič! Prav besna sem bila, kaj se to reče! Nisem pa nikoli imela občutka, da bi zakrnela ali bila lesena, pač malo bolj štorasto je, ko maš trebuh in je res, da ko rodiš, imaš tisti krasen občutek, kako gre vse nalahkouser posted image , ampak prav leseno se nisem nikoli počutila.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?