|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa saj to je noro
13.10.2007 21:03:24   
Anonimen
Se noseca nisem dobro pa sem ze bombardirana z dojenjem. Kaj je narobe s folkom?
A je kaksna dojenska epidemija? Kaj koga briga ali bom dojila ali ne? In ce ne bom? Pa kaj! In ce bom dojila 3 leta? Pa kaj!

...Zakaj tak uvod?
Srecala sem sestricno od najboljse prijateljice in, ker sem pred kratkim razglasila, da sem noseca, je pac vedela kako in kaj.. Njeno prvo vprasanje je bilo koliko casa bom dojila. Mislim baba zmesana  -  kaj pa ce ne bom imela mleka? Kaj pa ce sem se odlocila, da ne bom dojila iz nekega pac razloga?
In ko sem ji odgovorila, da ne bom dojila - ker res ne bom - osebni razlogi! se je skoraj dret zacela kako je dojenje pomembno in recitirala bog ve katero reklamo - vsaj tako je zvenela - in da bom slaba mama in da sem neumna in ne vem se kaj... Mimoidoci so naju cudno gledali, ker niso vedeli kaj se dogaja, sploh se mi pa se ne vidi da sem noseca in ni bilo nikomur jasno kaj se ta babnica dere o dojenju, kot da gre za zivljenje in smrt!

Kdaj se je ta prekleta propaganda dojenja sploh zacela? Kdaj so vsi ponoreli za tem?
Ja, verjetno je res najboljsa hrana za otroka mamino mleko, ampak tudi adaptirano mleko je v danasnjem casu ravno tako dober nadomestek in ZARADI TEGA OTROCI NISO NIC BOLJ BOLANI! To lahko potrdim iz lastnih izkusenj. Po prvem porodu nisem imela mleka, ceprav sem se trudila kot zmesana in vec kot mesec dni nisem prisla k sebi. Ni in ni slo, jaz se pa se kar ustrajala, ceprav mleka ni bilo.. Pravijo, da je to dedno in ze v naprej so mi vsi govorili- domaci, da ne bom imela mleka, jaz sem pa vztrajala, da bom in zaradi teh pregletih "reklam" sem skoraj zivce zgubila in na koncu bila kot okostnjak zaradi sekiranja, ker ni bilo dovolj mleka za mojega otroka! Je pa moj otrok zdrav kot dren, trkam na les, ceprav je zrasel na adaptiranem mleku.

Torej! Tokrat se tega ne grem in pika. Naj mi kdorkoli skace po glavi, briga me! Naj me sestra v porodnisnici grdo gleda, ko bom TAKOJ zahtevala dodatek - briga me, naj mi pediatrinja rece kar hoce - briga me in naj se cel svet postavi na glavo s tem prekletim dojenjem - BRIGA ME!

Hvala za vase branje , meni je lazje, ce ste pa ve razpi... zaradi mojega sporocila pa ME BRIGA!!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 21:07:49   
Anonimen

Mah veš kaj ti bom rekla, "sto ljudi, sto čudi". Jaz osebno se bom potrudila dojiti, ker si to želi, spoštujem pa ženske, ki tega ne želijo/ne morejo itd.
Zakaj obsojanje?!?!?! Ne zdi se mi na pravem mestu.

Ti se nič ne sekiraj in "presliši" takšne izjave oz. ji odgovori s kakšnim diplomatskim odgovorom.

Pa lep večer.
Vesna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 21:23:45   
butt3rfly
se popolnoma strinjam s tabo. tud men gre tole bombandiranje z dojenjem blazno na živce. v bolnici sm bla še čist adijo od poroda, pa so me že silili, da sm malemu dojko ponudla. vse ok, sam tisti moment bi si rajši odpočila kot pa kaj drugega. pa tud druge dni te kr silijo v to. vsej men se tak zdi.
nej se grejo solit tisti, k misljo, da je mama, ki ne doji, slaba mama. mene so zlo obsojajoče gledal, ko sm omenla, da ne bom mogla dolgo dojit, ker mi zmanjkuje mleka (dedno pogojeno pa še bolezensko). sam da mali raste, pa nej bo to ob umetnim mlekom. mojmu zdej čist nč ne manjka.
drgač pa deli tak k ti misliš, pa bo ql :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 21:26:20   
fusia
Jaz mislim takole: danes verjetno vsaka ženska ve, da je dojenje za njenega otroka najboljše. In če se je odločila, da ne bo dojila ima gotovo dovolj dober razlog za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 21:30:02   
Ilije
Vsaka ima pravico, da se odloči ali bo dojila ali ne! In prav je, da ostali to posameznikovo pravico spoštujemo, ne glede na to kaj je po našem mnenju prav in kaj ni.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 21:34:47   
Anonimen
mah kva se sploh sekiraš. če bi mene ena tkole napadla bi se obrnila in šla preč una nej pa pol laja v zrak. tako da ti naredi kot misliš da je ok zate in tvojega otroka in to je to

(odgovor članu Ilije)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 21:59:47   
Anonimen
razen domacih, se nisem naletela na cloveka, ki mi ne bi tezil, zato sem vesela vasih odgovorov. hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 22:00:58   
Blejka26
jaz sem dojila 18mesecev in ni mi žal,kajti bilo je lepo in preprosto.Me pa ne zanima kako imajo urejeno druge mamice,saj je vsak človek šef sebe in svojih odločitev

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 22:17:04   
Lolypop
Če boš dojila ali ne je samo tvoja stvar in ti ni treba prou nobenmu razlagat če boš dojila al ne in zakaj. Drugič raje reci ja, se nasmehni in pojdi naprej, kaj ti pa en ljudi, ki ti niti v sorodu niso majo za pamet solit pa res ne vem. Zase nej se brigajo.

_____________________________

Carpe diem.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 22:18:37   
cmokec
Jaz sem v prvo dojila polno le 3 mesece, po 4 mesecih smo imeli samo adaptirano mleko. Pa sem se trudila. Ko sem drugič zanosila, sem se spet zavzela za dojenje z mislijo, da se bom mogla pač še bolj potrudit. In sem se. Polno sem dojila čez 6 mesecev brez enega drugega obrkoka, odstavila pa se je Pia sama v 10 mesecu. Jaz sem tega vesela.

Kako boš ti dojila, je izključno tvoja lastna odločitev. Ni mi sicer všeč, da se že v naprej odločaš, da ne boš niti poskusila, pa tudi besede Briga me mi zvenijo zelo čudno. To pa zato, ker ne moreš kar vsepovprek tulit briga me, če gre vendar za dobro tvojega otroka in ne zate. Mene zaradi tega, ker sem mama, briga čisto vse v zvezi z otroci, tudi tisto, kar nerada slišim.

Je pa dejstvo, da dojenje ne dela dobre mamice, da je adaptirano mleko dojenčku prijazno, in še bi se našlo.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 22:22:50   
Maxica
Ne vem, kakšni ljudje te obkrožajo, ampak sama se s kakšnimi takimi izjavami nisem nikoli srečala, ne v nosečnosti, ne po porodu. Se pa tudi sama nisem nikoli obremenjevala vnaprej s tem, ali bom dojila ali ne. Ko sem otroka prvič pristavila, je potegnil in nama je dojenje steklo. Če ne bi, bi ga pač nahranila po steklenički. That's it.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 22:41:00   
Anonimen
Baba,pa kaj ti dogaja,da ne boš dojila svojega otroka,ki ga nosiš pod srcem?

To je veliko darilo zanj in za njegovo zdravje,brezplačno je,ti pa mu ga ne želiš dati.

Za bruhat,pa take mamice,ki se zavestno odločijo proti dojenju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 22:49:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Za bruhat,pa take mamice,ki se zavestno odločijo proti dojenju.user posted image


Za bruhat pa takše anonimne!

Če želiš dojiti, se potrudi. Če ne želiš, ti ni treba. Tvoja odločitev, otrok je tvoj, dojke so tvoje!



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 22:54:48   
Anonimen
Ah ja. Ta svet je ponorel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 23:05:37   
Gina
Druga anonimna, vidiš, meni gredo pa na bruhanje taki osebki, ki posiljujejo druge s svojim mišljenjem zaradi svojih osebnih egoističnih nagnenj. Ja, egoizem je zahtevati od drugih, naj dojijo. Ja, tiste, ki imajo ogromno mleka, ki jih prsi tudi ne bolijo, ker pač nimajo tako zelo oživčenih prsi, tiste komot dojijo, pa komot sredi dojenja spijo.S kakšno pravico potem zahtevajo od nekoga, ki ni te sreče, naj vsako uro ali dve še dodatno stiska mleko ven + vstaja 2x sredi noči za isto zadevo, ker otrok spi, mleko pa je treba ustvariti, torej ga je treba pol ure stiskati- mesece in mesece (to sem sama počela)
s kakšno pravico zahtevaš, da nekoga boli tako, da mu solze dol lijejo od bolečin in to mesece dolgo - mene ni nikdar nehalo boleti, vsakič sem se morala psihično pripravljati, da bom imela spet krvave joške in po treh mesecih dojenja nič več krvave, samo boleče kot bi mi tisoč igel pri vsakem potegu not zabadal. Pa a si ti sposobna se vživeti, a se ti sploh lahko sanja, da smo ljudje različni, da ni za vsakega samo joška ven in dojenje, če prej ne, čez dva meseca, za nekatere od nas ni nikoli to nič drugega kot matranje, bolečina in občutki krivde. Zakaj občutki krivde, ker že več kot 15 let take gospodične, ki nimajo slabih izkušenj, ali samo kratkotrajne slabe izkušnje, razlagajo kako so vse mame, ki ne dojijo, slabe mame.
Matr, saj tudi vsaka krava nima enako mnogo mleka. Pa tudi rodimo ne enako hitro in z enako bolečino. Vsaka ima drugačno dedno zasnovo, se ji maternični vrat odpira z drugo hitrostjo in intenziteto. Ene dobesedno ven vržejo otroka, druge so pa ure in ure v porodni. Zakaj bi bilo z dojenjem kaj drugače? Problem je le v tem, da je prišlo do strašnega nespoštovanja mamic. Pomemben je le otrok. Ne glede na ceno, ga moraš dojiti. Ni važna mama in to, kaj se z njo dogaja, važen je otrok, otrok, otrok, in samo otrok. Mama naj crkne zraven, če je treba. V resnici pa ne narediš nič kaj dobro uslugo otroku, če si neprespan za umret, ker se mučiš z iztiskanjem, pa posledičn siten in nezadovoljen, če so vse telesne izkušnje z otrokom povezane s strašnimi bolečinami in v končni fazi če  ni bistvene razlike med materinim mlekom in umetnimi mešanicami. Sama sem zrasla gor na umetnem mleku, pa sem čisto ok. Tisti moj otrok, ki se je najdlje dojil, je bil daleč največ bolan in je edini, ki ima alergije. Torej zdrava pamet mi pravi, da je popolnoma vseeno, če v takih primerih ne dojiš. Ne glede na to, sem 3x podlegla strašnim reklamam, obsojanjem ne-dojenja, obupnim pritiskom, sploh že dolgo tega v ljubljanski porodnišnici, kjer so me zaradi bolečin celo zmerjali. cena je bila čisto previsoka. Bila sem totalna trapa. Nikoli več se ne bi pustila takole izsiljevat. Ne bi več dojila. Ni cene. Zato te podpiram, anonimna. Prav imaš, ne pusti se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 23:22:31   
Anonimen
Kaj je narobe s folkom?

Mislim baba zmesana 

ta babnica

Kdaj se je ta prekleta propaganda dojenja sploh zacela?

naj se cel svet postavi na glavo s tem prekletim dojenjem

Krasen besednjak imaš. Reakcija znanke je pričakovana.


ampak tudi adaptirano mleko je v danasnjem casu ravno tako dober nadomestek in ZARADI TEGA OTROCI NISO NIC BOLJ BOLANI!  


Adaptirano mleko je približen nadomestek materinemu in ne ravno tak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pa saj to je noro
13.10.2007 23:32:14   
Magi*
saj mene načeloma tudi ne briga kaj nameravaš in kaj neuser posted image

te pa razumem, da te je ob živce spravila, sploh po kalvariji z dojenjem, ki si ga dala čez.

jaz sem dojila 20 mesecev, bolj ali manj brez problema. kako bo v drugo bomo pa videli. sploh o tem ne razmišljam, še manj si pa želim, da mi kdo beli glavo s tem.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:00:06   
jade1
Ne vem no meni se sploh ne zdi, da bi bilo dojenje preveč propagirano. Jaz sedaj dojim 3 otroka pa nisem nikoli imela občutka, da kdo preveč "teži" z dojenjem.
Si pa sploh ne predstavljam vstajanja sredi noči in štimaja flaške, ko je dojenje bolj enostavno.
Sicer pa, če si se sama tako odločila zakaj se potem sploh sekiraš kaj dko reče? To je pa meni čudno. Pač, če te kdo to sprašuje rečeš, da je to tvoja osebna stvar, če ti ni všeč kar ti gororijo se obrneš in greš. Simpl ko pasulj. Saj ni treba folku razlagat ali boš dojila ali ne, to je tvoja osebna odločitev.
In, če si že sedaj prepričana, da ne boš mela mleka in ne boš mogla dojit ga ziher ne boš imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:20:20   
papica2
Gina, popolnoma se strinjam s tvojim postom.
Res je, danes naj bi se mati odpovedala vsemu, otrok je glava, šef... že nerojen. Med nosečnostjo ne smeš tega, unga, tretjega, ..., moraš ga božat, mu dajat poslušat Mozarta,... Ko rodiš moraš obvezno dojit, se ukvarjat z njim do onemoglosti - beri totalne izčrpanosti, poleg tega pa opraviti še vsa gospodinjska dela in biti seveda lepa in urejena za otrokovega očeta - drugače si pač slaba mati, pa še slaba gospodinja in žena povrhu.
Sem mnenja, da ima vsaka ženska pravico do svojega telesa, sploh v današnjih časih, ko imaš na voljo tudi nadomestke. Zakaj bi morala roditi naravno, če pa te je preveč strah bolečin in imaš na voljo epiduralno? Zakaj za vsako ceno dojit, če pa ne gre. In s tem matranjem z dojenjem je na koncu koncev še tako: a katera pomisli na komaj rojenega otroka, ki bi rad čimprej dobil hrano, kako čaka, da mati pridela dovolj mleka, da bo lahko jedel, ko bi mu lahko takoj ponudila stekleničko adaptiranega. Lačen otrok bo jokal, mati se bo zaradi tega še bolj znervirala in mleka bo še manj, je pač tako.
Jaz z dojenjem nisem imela težav (razen začetniških), ne bi si pa zaradi "propagande" pomišljala dati otroku adaptiranega, če svojega ne bi imela, tako pač je. Svojega otroka imam rada, imam pa rada tudi sebe. Konec koncev, če nimaš rada sebe, ne moreš niti otroku nuditi dovolj!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:25:25   
vesna.com
Jaz sicer nikomur ne govorim kaj je prav,za vsakega svoje.Povem samo iz svoje izkušnje da prve tudi nisem dojila,za drugo sem isto rekla da se ne bom več tko namatrala če ne gre.No pol nekak na začetku vseeno poskusiš in je v drugo šlo vsaj za prve dva meseca.Poskusi pa boš videla.Če bo kot prvič pač opusti preden ti požre živce in se ne obremenjuj.Je pa tako kot pri vseh stvareh.Tiste ki s tem nimajo problemov, težko razumejo da jih nekdo pač lahko ima.In da to ni tvoja "odločitev".

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:26:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Kaj je narobe s folkom?

Mislim baba zmesana 

ta babnica

Kdaj se je ta prekleta propaganda dojenja sploh zacela?

naj se cel svet postavi na glavo s tem prekletim dojenjem

Krasen besednjak imaš. Reakcija znanke je pričakovana.


ampak tudi adaptirano mleko je v danasnjem casu ravno tako dober nadomestek in ZARADI TEGA OTROCI NISO NIC BOLJ BOLANI!  


Adaptirano mleko je približen nadomestek materinemu in ne ravno tak.


Mič, če smem se podpisat.


Meni se kaj podobnega ni nikoli zgodilo, da bi me med user posted image  kdo vprašal, če bom dojila. Konec koncev je to (vsaj zame) nekaj samoumnevnega, zavedam se, da je to najboljše kar lahko otroku dam in dojenje omogoča resnično neko posebno vez med mamo in otrokom, saj ni nič lepšega, ko se user posted image  ponoči zbudi, me gleda, jaz pa ji odpnem modrc, se nasmeji in si kar sama postreže. user posted image  Tako zadovoljna in mirna ni nikoli kot takrat.
Edino kar se dogaja, je to, da me kdo vpraša, če še dojim in rečem ja, pa reče joj kako si pridna. user posted image  In vsakomur potem povem, da zakaj pa ne, saj ko mleko enkrat je, ga kar čez noč zmanjkati ne more. Če je je, če ga ni, ga pa ni.
Je pa res, da sem si blazno želela dojiti, da sem prej prebrala o tem ogromno stvari, da sem se zavedala, da to ni za vsako mamico lahko začeti. In tudi jaz sem na začetku velikokrat jokala zaradi tega, ker se nisva znale dojiti. Ampak z vztrajnostjo je dojenje steklo in ponosna sem na to, da še vedno dojim in da Ela ni nikdar poskusila adaptiranega mleka.
Vendar, če dojenje ne bi steklo, pač ne bi in če ne bi dojila, pač ne bi, in mi nikomur ne bi bilo treba polagati računov. Če si se ti tako odločila, prav. Jaz sem se drugače, pa je tudi prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:26:54   
viv_
Gina user posted image

Meni se pa ne zdi, da je preveč propagande, samo napačna je. Tako hudičevo agresivna!

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:31:19   
Strawberrie Cherrie
Pa le glej, da mu boš dajala nadomestek v Cityparku v WCju. Da ne bo kakšne dileme.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:40:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se noseca nisem dobro pa sem ze bombardirana z dojenjem. Kaj je narobe s folkom?
A je kaksna dojenska epidemija? Kaj koga briga ali bom dojila ali ne? In ce ne bom? Pa kaj! In ce bom dojila 3 leta? Pa kaj!

...Zakaj tak uvod?
Srecala sem sestricno od najboljse prijateljice in, ker sem pred kratkim razglasila, da sem noseca, je pac vedela kako in kaj.. Njeno prvo vprasanje je bilo koliko casa bom dojila. Mislim baba zmesana  -  kaj pa ce ne bom imela mleka? Kaj pa ce sem se odlocila, da ne bom dojila iz nekega pac razloga?
In ko sem ji odgovorila, da ne bom dojila - ker res ne bom - osebni razlogi! se je skoraj dret zacela kako je dojenje pomembno in recitirala bog ve katero reklamo - vsaj tako je zvenela - in da bom slaba mama in da sem neumna in ne vem se kaj... Mimoidoci so naju cudno gledali, ker niso vedeli kaj se dogaja, sploh se mi pa se ne vidi da sem noseca in ni bilo nikomur jasno kaj se ta babnica dere o dojenju, kot da gre za zivljenje in smrt!

Kdaj se je ta prekleta propaganda dojenja sploh zacela? Kdaj so vsi ponoreli za tem?
Ja, verjetno je res najboljsa hrana za otroka mamino mleko, ampak tudi adaptirano mleko je v danasnjem casu ravno tako dober nadomestek in ZARADI TEGA OTROCI NISO NIC BOLJ BOLANI! To lahko potrdim iz lastnih izkusenj. Po prvem porodu nisem imela mleka, ceprav sem se trudila kot zmesana in vec kot mesec dni nisem prisla k sebi. Ni in ni slo, jaz se pa se kar ustrajala, ceprav mleka ni bilo.. Pravijo, da je to dedno in ze v naprej so mi vsi govorili- domaci, da ne bom imela mleka, jaz sem pa vztrajala, da bom in zaradi teh pregletih "reklam" sem skoraj zivce zgubila in na koncu bila kot okostnjak zaradi sekiranja, ker ni bilo dovolj mleka za mojega otroka! Je pa moj otrok zdrav kot dren, trkam na les, ceprav je zrasel na adaptiranem mleku.

Torej! Tokrat se tega ne grem in pika. Naj mi kdorkoli skace po glavi, briga me! Naj me sestra v porodnisnici grdo gleda, ko bom TAKOJ zahtevala dodatek - briga me, naj mi pediatrinja rece kar hoce - briga me in naj se cel svet postavi na glavo s tem prekletim dojenjem - BRIGA ME!

Hvala za vase branje , meni je lazje, ce ste pa ve razpi... zaradi mojega sporocila pa ME BRIGA!!!!
Mamica polna ljubezni.Že vnaprej odločena, da otroku ne bo dala tisto kar je zanj najboljše. Žalostnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Pa saj to je noro
14.10.2007 8:41:46   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Pa le glej, da mu boš dajala nadomestek v Cityparku v WCju. Da ne bo kakšne dileme.


Cinizem na telem mestu ni primeren, ker je anonimna očitno v stiski, ker je enkrat že imela stisko z dojenjem.



_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?