|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
17.10.2007 10:58:14   
ključek
z septembrom sem prenehala jemati KT. ali bi bil v decembru že čas, da bi probala zanositi? ali je še prekmalu? aja, pa nobenih tablet s folno kislino še ne jem. najboljše, da to tudi začnem, kajne?
hvala! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
17.10.2007 11:08:46   
~Biba~
- poiskusi v iskalnik vpisat jemanje KT in zanositev..ali nekaj podobnega..našla boš veliko tem na to...pa še več mnenj, v zelo kratkem času; prej kot pa bodo padali odgovori semleuser posted image

- če ti bo uspelo zdaj, nič čakat..kar začni delat na bebiki; če ti pa ne bo uspelo takoj, lahko na začetek kriviš KT user posted image

- te tablete s folno kislino...nihče ti ne bo rekel, da jih moraš nujno jest, in nihče  da jih ne smeš jest...ene jih jedo takoj ko načrtujejo, druge takoj ko izvejo da so zanosile, spet tretje pa nikoli. kaj pa če vama ne bo uspelo takoj zanosit( bog ne daj, ne želim ti tega)..boš potem jedla te tablete tudi po pol leta, 1 leto, 2? sama jih bom jedla, ko bom zanosila; ti pa se odloči tako, kot sama čutiš da je prav.

prosim, ni zakajuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zanositev
17.10.2007 11:56:25   
murkica
Ja saj boš sama videla, če boš res malo brskala po netu, da so mnenja zelo različna.

Meni je ena ginekologinja rekla takole, da je dobro, da se počaka  3 mesece, eni ti bodo rekli tudi 6, da se telo prečisti.

No druga g. mi je rekla, da je vseeno, če takoj začneva s poskušanjem, saj naj bi bilo na začetku največ možnosti da zanosiš. Povedala mi je tudi, da pravijo da je dobro počakati zaradi tega, ker naj bi se potem odebeli MV, ali nekaj podobnega, sem že točno pozabila kaj je rekla, ampka mi je tudi povedala, da če se to ne uredi, tako ali tako ne moreš zanositi, dokler to ni urejeno. Tako, da mi je rekla, da kar veselo na delo.

No midva sva vseeno počakala in sva šelel 3. mesec začela delati na user posted image , pa mi je mogoče sedaj malo žal, ker sva sedaj v 3. krogu pa bomo videli kaj bo. Mogoče, če bi takoj začela bi bila sedaj že nekaj časa srečka user posted image .

Tako, da preceni sama ali pa se posvetuj s svojim ginekologom.

_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zanositev
17.10.2007 17:14:55   
koala
Kot so že predhodnice napisale, mneja o tem kdaj po KT začeti delati na projektu dojenček, so deljena, Je pa res, da so sodobne KT tako nizkodozažne, da ni panike tudi če zanosiš takoj ko jih prenehaš jemati.

Glede folne kisline, priporočljivo jo je jemati vsaj tri mesece pred načrtovano nosečnostjo in potem še tri mesece. Kako se boš odločila je seveda tvoja stvar.
Jaz sem jih začela jemati tri mesece preden sva se odločila, da bova aktivno začela delati na dojenčku, potem em jih nekaj časa jemala redno vsa in ves mesec, ker pa željenega rezultata in bilo, sam jih začela jemati okoli 14 dneva ciklusa in jih jemala do menstruacije, potem pa spet perkinila za 14 dni.



_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zanositev
2.1.2008 15:48:13   
Colicka
Hmmm ...zanimivo tale folna kislina ...jaz prvič slišim, da bi mogla kaj jesti, pa že 4. mesec delava na user posted image . Ne vem, mislim, da se  v današnjih časih ženske preveč obremenjujemo z vsem skupaj ;) bi bilo boljše, da se  ne bi a ne...mah, jaz želim, da čim prej zanosim, potem bom pa šla do ginekologinje, pa bo že povedala, kaj in kako moraqm jesti in kako s kakšnimi tabletami ...
kar se tiče KT, sama sem jih nehala jesti avgusta in z možekom sva imela namenm počakati 3 mesece, pa sva se potem kar po enem mesecu odločila, da ne bova nič več pazila, ker si želiva dojenčka ....
poznam dekleta, ki so jemale KT, pa so zanosile (to je tista varianat ena na sto) in rodile zdrave dojenčke, poznam tudi dekleta, ki so zanosile takoj, ko so nehale jemat KT  ...tako da moje mnenje: VESELO NA DELO! :)

Colicka

_____________________________

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?