|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje
20.9.2007 18:12:55   
karmyka
Mamice, ki ste že rodile in imate že izkušnje kaj bolj priporočate za dojenčka da spita skupaj v isti posteljici ali v vsak svoji ,brala sem že eno in drugo zdaj pa nevem kaj je bolj prav.
Sicer doma imamo že zdaj dve posteljice kako pa potem narediti ko bosta dojenčka res tukaj pa nimam pojma.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje
20.9.2007 18:21:00   
CUKRČEK
Mojadva zaenkrat še spita v eni skupni posteljici. Se mi zdi tako kat OK. Ko naprimer ponoči enega odnesem v drug prostor, kjer se nahraniva, se drugi ponavadi ful hitro zbudi, ker očitno čuti da prvega ni več zraven. Očitno se ful čutita. In zakaj bi ju takoj "ločili". če ni treba oz. če sta rada skupaj. Dokler se ne bosta motila med spanjem, bosta kar skupaj.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje
20.9.2007 23:07:58   
nektarina
Imam majhno sobo   in smo noter komaj spravili  otroško posteljico. Ker sta dva smo zaenkrat kupili tisto večjo  140 x 70, katera se kasneje spremeni v mladinsko posteljo. Spita skupaj  čeprav mislim, da sta jo skoraj prerasla.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje
21.9.2007 11:49:24   
trinityslo
naša sta od rojstva vsak v svoji posteljici. Sta se ze zelo hitro obracala sem in tja po posteljici in bi se skoz butala in motila pri spanju. Cez dan sta spala skupaj v prvem nadtropju v prenosni posteljici. Z dvema posteljica jih nic ne locis. Vez med dvojcki je vedno. Moja sta se zbujala vedno naenkrat, pa ce sta bla vsak v svoji al pa skupni posteljici. Imata pac isti ritem - hvala bogu, drugace bi dezutrale 24 ur na dan:)). Odlocitev je cisto tvoja 

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spanje
24.9.2007 11:03:27   
guppy
Naša dva še vedno spita v eni posteljici (6 tednov in še malo) in se sploh ne motita. Zdaj spita tako, da ju dam počez, glavi imata torej na sredi širšega dela posteljice. Ko bosta to dolžino prerasla, ju bom dala tako, da ležita "pravilno" v posteljici, vsak na svojem koncu, noge ali glavici pa skupaj. Posteljici imamo 140x70, tako da je prostora še dovolj.

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spanje
24.9.2007 12:19:48   
CUKRČEK
Aja, pa še glede motenja med spanjem...mojadva očitno ful rada skupaj ležita....se res velikokrat med spanjem toliko časa "duvata", da se zrineta skupaj. Da potem ležita čist eden zraven drugega..potem pa spita kot angelčka. Očitno se ful rada stiskata in dotikata. KEr velikokrat tudi tako stegujeta rokice, da se "božata". Pa eden drugemu vtikujeta rokice v usta in jih sesljata drugemuuser posted image Prav luštkana sta med tem njuniim cartanjemuser posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?