|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprožitev poroda
15.9.2007 9:40:46   
hlkfffff
Mene pa zanima v katerem tednu se zdravniki odločijo pri user posted image user posted image za sprožitev poroda?Konec 37 tedna ali začetek 38 tedna? (trenuno smo čisto ok).Dlje se baje ne čaka...user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sprožitev poroda
15.9.2007 10:07:25   
Jesica
Mislim, da res ni pravila. Včasih okoli 35t, včasih 38t. Vem, pa da je Dodi (ena z dvojčki na RR) rodila čez 40t, ker je bila čisto zaprta in jo je dr. Cerar kar domov poslal, ko je imela PDP. Zdravniki se odločijo kot se jim pač zdi oz. kakršne so pač indikacije. Ni pa to pravilo, da če si 37t, da te samo zaradi tega pošljejo rodit.

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sprožitev poroda
15.9.2007 21:03:51   
masna
Meni so sprožili v 36t zaradi preeklampsije, a rekli so mi, da če ne bi bilo zapletov bi mi sporžili najkasneje z dopolnjenim 38t (to je 38t 1/7 recimo). Baje pa je odvisno od porodnišnice do porodnišnice kako imajo prakso. Eni čakajo eni ne.

(odgovor članu Jesica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sprožitev poroda
16.9.2007 13:39:41   
tatam
Tudi meni so sprožli v 36.tednu zaradi preeklampsije.Mislim,da se odločajo sproti.Jaz sem bla sprejeta v bolnico 4 dni prej s pritiskom 200/120,pa sem vprašala kdaj lahko pričakujem in so mi rekli,da je treba najprej pritisk porihtat.Ampak ker ga kljub tabletam niso spravli pod 170 smo po 4 dneh šli rodit!
Če pa je vse o.k. z mamico in otročki,pa mislim da ne sprožajo tak hitro!

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sprožitev poroda
19.9.2007 23:04:43   
NAVT
Meni so tudi sprožili in sicer na 37t3d. En dan prej sem bila odprta za dva prsta, pa so predlagali, da naslednji dan malo pomagajo. Sicer pa mi je bilo rečeno, da se do dopolnjenega 38. tedna počaka, pol se gre pa čimprej v akcijo, ker sta zadnja dva tedna menda bolj "škodljiva" kot koristna. Je pa res, da so prakse od porodnišnice do porodnišnice različne. Jaz sem rodila v Izoli.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?