|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marele
16.5.2005 16:46:11   
tinadvojčica
Pozdravljene dvojne mamice.Mi se v četrek odpravljamo v Celovec po marele.Zdaj me pa nekaj zanima;moj dragi pravi da ne potrebujemo marele poleg vozička ki ga že imamo.Jaz pa pravzaprav ne vem točno če potrebujemo marelo in zakaj.Imamo pa zdaj tistega od ABC designa za dvojče.Ali imate vi tudi marele ali imate samo en voziček?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marele
16.5.2005 17:35:03   
Lunca1
jaz jo imam za v trgovine in za na morje ker mi drugi voz skorajda zapolni prtljažnik

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marele
17.5.2005 9:13:49   
marta2
Mi imamo tudi in samo trikolesnik ABC Design. Sem pa imela možnost kupiti mareli s sponko, vendar se nismo odločili za to možnost, ker je moj videl eno mamico, ki je komaj peljala speti mareli, z ovinkom je imela pa hude probleme. S sedanjim vozičkom sem izredno zadovoljna, vendar me moti njegovih 15 kg, ker ga moram nesti po stopnišču, da gre težko v moj avto in da ne gre v domžalski Mercator (noter gre, za ven mi pa morajo odpreti vrata za izhod v sili).

Pa še to, še z eno mamico sva začeli puščati vozička pod nabiralniki, kjer nobenega no ovirajo, vendar je nekdo napisal listek, da naj ju umakneva, ker so to skupni prostori.

LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:





(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Marele
17.5.2005 9:32:48   
bucka1
Ojla Tinadvojčica!

Tina kako si? Te pa že dolgo nisem zasledila tu na forumu. Sem pogledala tvoj albumček, kaj ste srčkane. Kako je pa krst uspel? Gotove ste ble najlepše princese, a ne. Mi ga imamo pa 10. julija. Ravno zadnjič sem razmišljala kolk se vse hitro odvija. Jaz sploh ne morem sledit temu tempu. S prijatelji sploh nimam več stikov, ker enostavno nimam časa.

Drugače smo pa me tudi uredu. Danes bomo prvič probale korenjček, tko da bomo počasi začele tudi z gosto hrano. Punčici sta postali pravi popotnici, ker smo za vikende skoz na morju. In sta že vsega hudega navajeni. Jaz bi bla tut med tednom tam, pa bi morala še kakšno mamico z otročki dobit, da bi mela družbo. Ampak sem že razmišljala, da ni prov nobene, ki bi šla z mano. Kdaj greš pa ti na Rab?

Kar se pa tiče marele, jo pa mi tudi nimamo namena zaenkrat kupiti. Ko bomo šli na morje, bova sabo vzela nahrbtnike. Se mi zdi, da niso nič manjši ti vozički, pa za en drek lažji. Ampak mislim, da maš ti drugačno situacijo. Tvoji dve sta že večji in praktično v vozičku ne spita, a ne.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Marele
17.5.2005 9:54:26   
tinadvojčica
O čao bucka1!
Mi smo kar dobro le da nas tole vreme malo ubija.Krst nam je uspel imam tudi albumček tako da če te zanima mi javi da ti dam geslo.Je pa res da se nam življenje odvija mnogo hitreje kot prej.Saj sploh ne vem kdaj je bil april in maj...
Mi gosto hrano jemo že vse razen tistih res alergenih stvari kt so jagode,kivi...Ugotovila sem da najbrž nista alergični na nič kar je res super.
Joj nmorje...Mi gremo komaj konec junija ampak potem bom pa tam tudi dva meseca čeprav ne vem kako bom zdržala brez družbe.Kje pa ste vi na morju?Sem že malo pozabila pa se mizdi da si mi že povedala.Bi bilo super če bi bile obe na Rabu a ne?
Pa saj vem da v bistvu sploh ne rabiva marele ampak jaz bi jo kar imela.Jo pa imajo vse mamice z enim otročkom.Nam bo pa najbrž zasedla ta marela enako prostora kot ta zdaj tako da ga res najbrž ne bom vzela.

No to je to zaenkrat da bom nehala malo nakladati.Aja v Ljubljani v Mostecu imamo v juniju starši dvojčkov nmek piknik tako da upam da se vsaj tam vidimo že enkrat!

Lep dan še naprej!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Marele
17.5.2005 11:58:20   
bucka1

Ja prosim, pošlji mi geslo.
Na morju smo pa kar na slovenski obali, nad Ankaranom.

Pa pa

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Marele
17.5.2005 19:56:21   
anitaz
Tinadvojčica....zakaj imaš pa slike pod geslom?:zmeden: jrst bi jih tud rada vidla,če seveda lahko...:ups::ups:

Anita

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?