|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prišla je
11.12.2004 18:06:14   
spella

Teta :hudicek: namreč. Pa sploh ni bila povabljena. Le kako si upa, ta packa. Kaj res misli, da me ima pravico vsak mesec obiskat, če mi je to všeč ali ne. Prejšni mesec sem ji povedala, da naj nas zdaj kakšno leto ne moti, ker pričakujemo :duda:, pa nič. Sploh se ji nič ne da dopovedat. Takole jo gostim že 14 let, ko pa jo prosim, da si naj zdaj vsaj za kakšno leto priskrbi kakšno drugo žrtev, pa sploh noče slišati. Kakšna neolikanost!!!! Tako se je navadila name pravi, da se mora najprej še mal razgledat, kam bi šla na dopust, pri men ji je bilo namreč tako všeč, da me ne more kar tako zapustit. Ampak men je čist vseeno, če pride naslednji mesec ji bom pred nosom zaprla vrata, pol pa lohk spi pred vrati, al pa kje drugje. Se bo že navadla, da ne more biti vedno tako egoistično vsiljiva. Če si pač želimo :duda:, naju ne more motit, ne??? Ko bo, pa ta prišel na svet, pa nas lahko pride spet pogledat. Do takrat, pa naj se znajde kako drugače...

Oprostite za nakladanje, ampak prišla je...:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(:((:((:((:((:((
Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prišla je
11.12.2004 18:12:09   
Anitka
Špela ti se kar zjokaj, bo malo lažje. Mene je tudi včeraj obiskala, mislim, da je to zdaj že ene 18-ič nepovabljena, a jaz se ne bom več jokala. Bo prišel čas, ko se bo tudi mene naveličala.

Pa čimprej ti želim :modri::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prišla je
11.12.2004 18:43:08   
spella
Ah,sajnič ne jokam, sam vse skupej se mi zdi tko trapasto, ko tkole čakaš, pol pa kr nč. Po moje, da se s tem preveč obremenjujemo.

Mal sm mogla postokat, ko se pa dons tle gor nč ne dogaja.

LP:):duda::duda::duda: (se že smejam) Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prišla je
11.12.2004 18:59:51   
Anonimen
Spella hmmm drugo leto na dopustu v kakšnem romantičnem okolju ne bo več:hudicek:ampak boš vriskala:duda::duda::nosecka::nosecka:

Iz vsega srca ti želim:duda:


Lp Neva:rozica:

(odgovor članu spella)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prišla je
11.12.2004 19:31:49   
spella
Neva hvala.

Ja, res komaj čakam poletje, pa mal razvajanja na sončku. Enkrat že bo, sam ne smembit preveč neučakana.

A je tole na slikci tvoja punčka, al si to ti, ko si bila majhna?

LP Špela:rozica::rozica::rozica:


(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prišla je
11.12.2004 19:40:30   
ameli
Špela, saj poznaš tisto pesem: saj po Novem letu boljše bo:bravo::bravo:.
Naj to velja tudi za nas:pujs:. Če pa že načrtuješ dopust ti svetujem Dominikansko republiko, res nama tam ni uspelo narediti:duda:, je pa bilo čudovito.
ameli

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prišla je
11.12.2004 19:51:12   
spella
Ameli, a sta bila na poročnem potovanju ali kr tako?
A maš kakšne slikce???

Midva bi takoj šla, sam moj dragi ima tolk dela, da si ne more vzet 2 tedna skupaj. Pa še finace škripajo, ker smo kupili novo stanovanje, pol pa še oprema... Midva sva bila začetek junija na Djerbi, je bilo tudi superca, sam takrat še nisva začela delati na :duda:, ker je mene čakala še operacija ščitnice, pa še končala sem ravno s KT. No vidiš, zdaj ko pa bi že kaj mel, pa noče pridt.

LP Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prišla je
11.12.2004 20:05:16   
ameli
Bila sva na zakasnelem poročnem potovanju (1 leto po poroki), ker sva v obdobju poroke oba menjala službo.
Slikic je polno, ampak takrat še nisva imela digitalca :((leto 2000).
Za potovanje sva takrat odštela 300.000 sit (16 dni AL v hotelu z 5*)- bilo je kot v znanstveni fantastiki in se bova definitivno še vrnila (čeprav me sedaj zelo mika Kuba).

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prišla je
11.12.2004 20:44:44   
Erika 1
Ti povem recept, ki pali.:darilo:

Midva sva zanosila v prvo takoj, si morš mislt. Ampak. Misli si, da tega otroka trenutno sploh ne načrtuješ, ga sploh ne čakaš. Prepričaj se.

Jaz sem bila takrat vsa prepričana, da itak ne bo nič, ker ni pravo obdobje za mene - po dr. Philu - bila sem sproščena - eto, to manjka.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prišla je
12.12.2004 10:40:42   
Sisy
joj Spella,tako mi je hudo zate ker vem kako ti je,še eno razočaranja in še en mesec več...Oprosti ker ti tako "tragično" pišem ampak sem tudi sama v eni takšni čudni fazi da vse bolj črno vidim....:(

Tudi jaz sem šele nekaj dni po ovulaciji pa se že ubadam z mislimi kako bom sprejela če ta mesec "spet" ne bo nič....Prov sama seb grem že na živce ker ne morem razmišljat čisto o ničemer drugem! :( Namesto da bi se recimo popolnoma posvetila knjigam ( v petek imam izpit), pa vsako frej sekundico ki jo imam laufam za računalnik in že brskam po vseh možnih internetnih straneh ki so povezane z zanositvijo...Ko grem ven mislim na to,pa v službi,doma,ko imam pavzo med učenjem- ma skoz! Tko da grem že sama seb na živce ker sem taka pa si sploh ne morem pomagat....:zmeden:

Pol pa razmišljam kok bi nam bilo lažje če ne bi teh stvari tok premlevale in bi nas 9nebesa pa kar naenkrat presenetilo! Ampak človeška psiha je pač taka da določenih stvari pač kar ne moremo izklopit.na žalost.

Tko da draga Spella,vem kako ti je in da si ful žalostna. Tudi jaz se že kar vidim v tvoji situaciji, nekako sem se kar poistovetila s tabo- mesec za mesecem razočaranj ti že kar pusti določene bolečine v srčku... ampak kot so rekle ostale punce: držim pestke :miska:za naslednji mesec in eno :rozica: zate

lep pozdravček

p.s. joj upam da nisem katere preveč zamorila ampak sem danes res takooo žalostna,pa kar tako,brez razloga :(

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prišla je
12.12.2004 10:53:38   
ameli
sisy,no midve pa sva skoraj na istem. Tudi jaz se bi mogla učiti (sicer imam izpit komaj januarja, ampak knjig pa ogromno!) in ne delam nič drugega, kot da visim na RR!!No, sedaj pa nazaj na ekonomijo.
lp
ameli

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prišla je
12.12.2004 11:21:11   
Sisy
:):):)

evo že šibam za knjige.....:)-

ufff....ekonomija....to me pa še čaka-jo kar odlagam.....na katerem faksu pa si ameli?

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prišla je
12.12.2004 11:27:22   
ameli
Študiram ob delu, imam diplomo na VI. stopnji, sedaj pa delam na dodiplomskem študiju na Visoki komercialni šoli Celje, enota MB. Vsega skupaj imam 14 izpitov (no, še "samo" 13).
Saj se ne bi vpisala, ampak ker še nimam :duda:, :( si pač s študijem "krajšam" čas. Kaj vse delamo iz obupa, groza, ne?:zmeden2:




(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prišla je
12.12.2004 12:30:16   
Andy13
Špela, verjamem, da si žalostna in potrta. Je kar nekako lažje če spraviš ven svojo bolečino...V Novem letu ti želim, da bi pa tvoja teta končno šla na dopust! :morje:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prišla je
12.12.2004 15:29:47   
spella
Punce, najlepša hvala vsem, sicer sem se pa že čist potoložla.

Rada bi pa še eno mnenje. Do naslednjega septembra imam podpisano pogodbo za določen čas v vrtcu. Dobim zelo nizko plačo, kljub temu da imam diplomo (drugače sem pa profesor športne vzgoje, tako da če katera ima kakšne veze, na kakšni šoli v Ljubljani se toplo priporočam). Moj dragi še študira, ampak kljub temu bi rada :duda:. Ta mesec sem upala še posebej zato, ker če bi ratalo, bi se :duda: rodil, konec avgusta in bi bilo ravno še uredu, na porodniško bi lahko šla še pred iztekom pogodbe. Če bi malo pikico dobila ta mesec ali v naslednjih mesecih, mi pogodbe ne bodo hoteli podaljšati, saj upam da bom imela takrat verjetno že okrogel trebušček (naslednjega septembra). Tako bi bila bolniška plača zelo zelo nizka, ker po septembru, če bo do takrat že srečka :nosecka: ne bom imela službe. Kakor sem prebrala se za porodniško plačo upošteva povprečje zadnjih 12 mesecev. Zanima pa me, a se ta plača računa za nazaj od dne, ko nastopiš porodniško, al od kdaj. Če še bolj zapletem, če bi recimo zanosila ta mesec, bi se otrok rodil konec septembra, na porodniško bi šla konec avgusta in bi se verjetno upoštevalo povprečje od avusta in ne od septembra, a ne??? Kaj pa, če po septembru ne dobivam več dohodka in potem dobivam tisti majhen znesek od socialne, dva ali tri mesece, a se ti potem to tudi šteje v povprečje???

Oprostite za zmedeno pisanje, ampak če katera kaj ve bi jo prosila, če mi čimbolj po kmečk razloži.

Glede študiranja pa še to. Tudi jaz delam magisterij na DIF-u (2. letnik), pa se mi sploh ne da več. Enostavno se mi vse skupaj tolk neumen zdi, ker ne zvemo čist nič pametnega in uporabnega za življenje. Pol ti pa še vse dol pade, ko zveš da bo leta 2007 samo še 3+2 al ti bojo pa kr priznali en letnik, če si diplomirav na univerzitetni smeri. Kje je tle sploh smisu, da se tle tolk matram, drugi bodo pa tko z lahkoto pršli do mag. Po drugi strani so mi pa starši plačali oba letnika, kar je prišlo okoli 500 tisočakov in so rekli, da jim moram vrniti, če ne naredim. Kje naj dobim toliko denarja?

Se oproščam, ker stresam tukaj svoje težave, ampak če mi katera lahko pomaga s svojim nasvetom bom prav vesela. Ni čudno, da ne morem zanost, če pa je en kup oblakov nad mojo glavo. Bi blo potrebno najprej te poštimat, a ne. Ampak kaj, ko si tako želiva :duda:.

LP Špela:zmeden::zmeden::zmeden:


(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Prišla je
12.12.2004 15:40:45   
ameli
Špela, meni se zdiš ti ena super punca, ki ima ravno toliko problemov, kot vsaka izmed nas. Ne sekiraj se kako bo s denarjem in porodniško, ker se to vedno potem nekak "samo uredi". Magisterij pa kar naredi, že zaradi tega, ker bo tvoj :duda: potem lahko še bolj ponosen nate:sloncek:.

ameli

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Prišla je
12.12.2004 15:52:03   
spella
Hvala Ameli, za tolažbo.

Sej vem, da mamo vse probleme, ker bi bil svet že kar preveč lep, če jih ne bi bilo.

Sam glede magisterija mi je pa vse tolk "bljek", da se to povedat ne da. Saj imam še dve leti na voljo ampak se bojim, da se mi bo vsako leto manj dal. Pa še tako luštno je tukaj na forumu kramljat, kot pa za tistimi dolgočasnimi knigami sedet. Sej veš, najprej se tolk trudš, pa dodiplomca vse narediš v roku, pol pa diplomeraš, takoj vpišeš magisterij, pol pa namišeš 150 prošenj, pa ti jih 5 odpišejo, da sploh ni bilo razpisa. Saj, sem dobila v vrtcu, pa je res superca delat, sam se ti neumen zdi, da ima vzgojitelj 2x višjo plačo od tebe, pa nižjo izobrazbo.

Saj finance bodo nekako že, bodo tudi starši kaj pomagali, če bo kriza, sam sej veš, vsak bi bil rad čimbojl samostejen. Ne gre pa vedno vse po planu, kot si zamisliš ne.

LP Špela:kuza:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Prišla je
12.12.2004 19:13:39   
Anonimen
Špela hojla..na slikici je moj vnuček Timothy:)-:)-:)-:)-:)-:)-moja ljubezen:love::love::love::love::love::love:
Lp Neva:rozica:

(odgovor članu spella)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?