|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   reakcija na novo hrano
22.10.2007 11:36:48   
nežek
Pozdravljene!
Mene pa nekaj zanima, pred nekaj dnevi je tamala 6,5m dobila male rdeče pikice na ritki (okoli splovila, začelo se je pri pregibu pri nogici, zdaj se je pa mal povečal) Ritko ji skoz mažem z hladilnim mazilom iz lekarne, zdj pa tud z bepantenom pa se po dveh dneh ni nič poboljšal, kvečjemu je še mal večje user posted image
En dan preden se je to začel sm ji dala rdečo peso, pa pol še dvakrat, včeraj pa nič več, pa tud nič nepreizkušenega potem ni več pojedla. A je to mogoče reakcija na peso (dobila jo je le nekaj žličk)? Po kolikem času naj bi ponavadi takšna reakcija izginila, al je to kaj drucga? Pa še to, že dve noči se na vsako uro "zbudi", zajoka, ampak pri tem miži, kot bi nekaj sanjala.
Zdj pa ne vem kaj naj, a naj pokličem pediatra?
Čav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: reakcija na novo hrano
22.10.2007 11:50:30   
2 Sraki
Sicer nisem eksper, vendar ponavadi se reakcija na novo hrano (no vsaj pri našem), najprej pozna na ličkih. Pri vas bi prej pomislila na kakšne glivice??? Nekateri jih pri punčkah zdravijo kar s canestenomuser posted image  Morda je le bolje vprašat pediatra, verjetno pa je plenični izpuščaj.

(odgovor članu nežek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: reakcija na novo hrano
22.10.2007 15:49:50   
Natali07
Pri našemu se je alergija kazala na različne načine. Enkrat je dobil pikice po trebuščku, drugič po pregibih rokic, nogic, tretjič so bili rdeči flekci, četrtič rdeča rita, petič pikacst po celem telesu neenakomerno, šestič bruhanje...... Tako da so reakcije na različno hrano lahko različne.

Tudi sama sem mu zadnje tri dni uvajala rdečo peso. Včeraj je ni jedel, danes pa je dobil pikice po čelu in se praska. tako, da tudi sama ne vem ali je dobil reakcijo na peso ali sem sama kaj pojedla, kar bi mu povzročilo alergijo.

Najlažje je, da par dni počakaš in če bo minilo je alergija, če pa ne so pa morda res kake glivice glede na to da je na ritki.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: reakcija na novo hrano
22.10.2007 17:12:33   
Kati81
Res poskusi še s canestenom

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: reakcija na novo hrano
23.10.2007 9:09:45   
Anonimen
ja, tudi jaz priporočam canesten
ko je bla ta večja še dojenčica, smo tudi doble neke izpuščaje po ritki - seveda sma šle k P - in po mislim da treh kremah - ki niso nič pomagale, in treh tednih mučenja, mi le predpiše canesten - in je bilo takoj dobro!
ampak bla sem pa tak huda, ker sem imela to kremo celo doma... in bi mi bili obiski pri P prišparani in seveda muke moje male pikice tudi....
če ti pa ta krema ne bo pomagala, pa le stopi do P

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: reakcija na novo hrano
25.10.2007 21:16:16   
nežek
Sva bili danes pri P, ker se ni blo boljš, danes pa jo je celo začel bolet, se je hotla kar popraskat, pa kar mal je otrpnila, ko sem jo obrisala, božica.
Sva dobili dve kremci ena od teh je canesten, moram pa mazat enkrat z eno enkrat z drugo. Ni pa bla to reakcija na peso, ker bi blo pol že boljš.
Menda to lahko povzročijo prihajajoči zobki, sam se mi ful čudn zdi, k ma spodnja dva že od 5m, zdaj ma pa 7m. No ja, mogoče pa zdgornji prihajajo.
Upam da bo čimrej bolje!
Hvala vam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?