|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Apartma v Čatežu
23.10.2007 14:14:15   
florecita
Lp!

Zanima me, kdo ima izkušnje z apartmaji v Termah Čatež?
Je kr nekaj izbire v tem kraju, pa me zanimajo tisti apartmaji, ki so v neposredni bližini bazena?  Gremo z otrokom, pa ne bi z njim glih nekod predolgo pešačla.

Koliko stran od bazenov so ti apartmaji v sklopu term? Nisem še bla, pa nimam pojma.
Lahko bi šli pa tudi v kakšnega privat, samo da je za otroka in pa blizu blizu bazenov.
Ima kdo kakšne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Apartma v Čatežu
23.10.2007 14:22:33   
mert
Kolikor vem so vsi apartmaji, ki so v sklopu Term kar precej oddaljeni od bazenov. Tam v bližini so samo hoteli in pa privatne nastanitve. Njihovi apartamji pa so zidani - tam čisto proti koncu naselja. Meni se zdi kar daleč, da bi sedaj, ko je že bolj hladno z otrokom hodila iz bazena peš. Moraš skoraj it z avtom - sploh če je zunaj hladno tako kot sedaj.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Apartma v Čatežu
23.10.2007 14:33:13   
aluš
MI SMO BILI KAR NEKAJKRAT V TEH ZIDANIH APARTMAJIH (V ENEM ČIST NA KONCU kompleksa). Ker v bližini notranjega kopališča so najprej neki leseni bungalovi, nato lesene hiške, šele v drugem delu so zidani apartmaji. Ja mi smo bili ali marca ali novembra in smo vedno hodili z avtom na bazen. Ker se mi je zdelo da si (sploh pa otroci) preveč pregret, da bi se "luftal" peš hodit. Smo šli rajši potem še 1x lepo na sprehod. Mene ni motilo, ker imamo tudi na morju tako, da moramo z avtom hodit na plažo in smo paČ NAVAJENI DA SE VOZIMO. Sem bila pa zelo zadovoljna z apartmajem, samo en problem je (ne vem če pri vseh), ker sta v bistvu dve stranki v eni hiški in ima zgleda čist tanke stene, sem zmeraj imela kakšne smotane sosede,da so me navsezgodaj zbujal. Niso bili za moje pojme nič obzirni. Ker jaz sem vedno vstala, če se je moj tamali zbudil, ne pustila, da se je ob 5-tih zjutraj drl in ropotal. No, sem se ful razpisala, pa zdaj me je kar zamikal, da bi šli spet mal v Čatež. Že kar nekaj let nismo bili (šoloobvezen otrok).

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Apartma v Čatežu
23.10.2007 14:54:01   
NATALIJAS
Tudi mi gremo v Čatež user posted image ; vendar je tako kot ti je že napisala aluš-a. Tudi mi se vozimo do bazenov, ali pa ponavadi naredimo tako, da greva midve peš, ati pa se priprelje z avtom, nato pa gremo nazaj skupaj z avtom. Ampak ne zdi se nam neki problem peljat tja. Pomoje ti ne bo žal, saj v samem kopališču otrok uživa 100 na uro, tako da pozabiš na hojo oz. vožnjo.


(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Apartma v Čatežu
24.10.2007 12:15:57   
maja1488
Jaz sem bila marca s tamalo v čatežu. Bili sva v zidanem apartmaju in če se ne motim je kake 10 minut peš. Mogoče manj, ker je ful na začetku. Zelo blizu so tudi igrala za otroke. Sva pa tudi imeli sosede, sam jih nisem niti slišala. 

Apartma ima zagrajeno teraso, tako da lahko otroci tekajo okrog. Noter je dnevna soba in kuhinja, v zgornjem štuku pa dve spalnici. Jaz sem bila navdušena nad tem, da je noter tripp trapp in prenosna posteljica za otroka.

Vse pohvale lastnici. Se pa oddaja tudi preko neta: http://www.apartmaji-catez.si/index.html

Je pa cel renoviran in ful lepo opremljen. Mi gremo sigurno spet tja :)

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?