|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik
19.11.2007 19:32:27   
Spark
Moja punči ki bo imela čez en mesec 3l, ima 3 luknjice v zobkih. Drugi mesec smo naročeni k zobozdravniku pa me zanima, kaj sploh delajo tem malim. Ali naredijo plombo oz. kako zaščitijo zobek? Jaz ji vsak dan sproti govorim, da ji bo zobozdravnik naredil zvezdico in se igrava zobozdravnika. Na kakšen način naj jo pripravim, da bo imela odprta usta in da bo pustila, da ji zobozdravnik kaj naredi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik
19.11.2007 20:08:53   
bucka01
Mi smo imeli prvi pregled ze pri 1,5 let pri taprvem fantu.Pa ni imel nobene luknice potem se mu je pri 4h letih naredila taprva luknjica in so mu jo normalno popravili in zaplombirali. Ust pa ni mogel zapreti ker je asistentka imela kovinski naprstnik ki mu ga je drzala na strani v ustih je pa krical kot sraka ker asist.ni opazila da si je fant sam sebi v ustnico zagrizel ker ni pazila kako je ustavila naprstnik.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobozdravnik
20.11.2007 7:25:50   
Gordana-3
naša je že pri 2,5 imela dve luknjici. sicer je zobozdravnica rekla, da tako malo načeloma ne vrtajo, ampak bi bilo škoda obeh zobkov. popravila obe luknjici, izgleda pa to tako, kot pri odraslem. mala je cel čas držala odprta usta, sicer se je drla ko jesihar, ampak usta je le držala odprta in to obakrat. vse ostale štirke in petke pa ji je zalila z neko belo zmesjo, tako da luknjice tam ne morejo nastajat. nekako leto dni je od prvega vrtanja in še vedno ni pozabila tega. sicer pa jo je tudi zobozdravnica pripravila na to, prvič ji ne naredila zvezdico na nohtku, pa zelo prijazna je bila, cel čas je govorila, kaj ji bo delala - da bo dala makaronček, da bo vetrček popihal, pa čebelica bo očistila zobek .... po tistem smo ji kupili zobozdravnika od playdoh in sedaj se s tem veliko igra. da ne bom dolgovezila, kar pogumno in vztrajat, da se luknjice popravijo. aja, še to! pri dveh luknjicah smo prakticirali tako, da je pri prvem obisku zobozdravnica popravila en zobek, pri drugem obisku je naredila le zalivko, da ni bilo spet vrtanja, tretji obisk je bil potem spet rezerviran za luknjico.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?