|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Simptomi pred M in za nosečnost
21.11.2007 12:45:59   
Stormy
Pozdravljene punce!

Tudi midva sva eden izmed tistih parov, ki si blazno želi otročička, pa nama po dolgem času še kar ni uspelo. Vendar pa upanje umre zadnje.

Imam eno vprašanje, predvsem za tise, ki so bile v IVF postopku in zanosile. Ve bi morda to znale opisati. Ali je sploh kakšna razlika med simptomi pred menstruacijo in dejansko zanostivijo? A se jih da ločit?  A je karkoli takšnega, za kar bi lahko rekle, da to pa lahko da ne bo user posted image .
Midva sva v IVF postopku drugič, sem 7. dan po transferju in občutek je tak, kot da seveda prihaja user posted image  in da se bo zelo v kratkem vlilo. Glede na že zelo dobro poznane bolečine (zvijanje, krči, nabiranje vode) zelo težko verjamem, da bi bilo to kaj drugega kot user posted image . Upanje sicer ostaja, ampak ali  je sploh mogoče, da ne bi bila user posted image ?

Sicer se bo tako ali tako v kratkem vse kmalu razjasnilo, ampak saj veste, čakanje dobesedno meša glavo in ubija. Vaš odgovor morda ne bo pomenil nič dokončnega, vednar pa vseeno, kako pa je bilo pri vas?

V naprej hvala vsem.
In na to, da tokrat pač ne bo user posted image  in user posted image , ampak user posted image  in user posted image .

Stormy


< Sporočilo je popravil Eja RR -- 24.11.2007 1:04:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vedno ena in ista pesem
21.11.2007 14:11:38   
po33
Oh, Stormy, kako poznam tvoje občutke. Naredila in zapravla sem že za tolk clearblujev.Kot praviš, upanje ..upanje..upanje.
Upam, da to tvoje sedaj ne bo menzes,veš, če pa bo, ne bodi žalostna, vsaj veš, da imaš naslednji mesec spet novo možnost.Moje menze ni in ni in ni,potem pa ne vem, kdaj imam spet naslednjo možnost.
Držim pesti za tvojo bebiko user posted image .

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Četrtek je dan za seks
Strokovnjaki iz revije The Sun so našli idealen čas in dan za vse, tudi za strasten seks.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?