|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvav strdek
25.3.2008 11:13:03   
Sandra*
Danes ponoči ko sem šla na vc lulat mi je med lulanjem padel ven en krvav strdek, kar velik ene cca 2*2 cm. Sem že 6 tednov po porodu, počutm se ok, vročine nimam, pregled imam drug teden. A se je kateri tut to zgodilo. Čisto malo pa imam še krvavo rjavega izcedka. Ampak tale krvav kos mi pa ne gre iz glave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvav strdek
25.3.2008 11:15:20   
country
Tudi meni je letelo po porodu kar precej ven. Mislim, da je to čisto normalno - meni se je to dogajalo že med normalno menstruacijo. Če se dobro počutiš mislim da te nima kej skrbet.user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krvav strdek
25.3.2008 11:20:16   
Maxica
Meni je en tak kos, no, je bil kar precej večji, kakšnih 15 cm dolg, padel ven 14 dni po porodu. Sem pa ful ful krvavela, zato me je mož peljal nazaj v porodnišnico, kjer so ugotovili, da je  notri ostal 3,5 cm velik košček posteljice in so me morali sčistiti.
Mal opazuj, če boš videla, da bi začela močneje krvaveti, pa da bi bila to sveža kri, se pojdi prej pokazat, sicer pa ne vem, kaj bi tisto bilo.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krvav strdek
25.3.2008 12:01:53   
ŠpelaP
Meni se je tak, še malo večji strdek, nabiral še v porodnišnici in me je bolelo, kot bi mi nekdo prebadal meč skozi desni del maternice, desno nogo pa sem imela mravljinčasto. Potem se mi je pa ponoči, po tem, ko sem dobila tabletko za odvajanje blata, izločil tudi strdek iz matrnice. Po tistem je tudi bolečina popolnoma izginila.
Jaz mislim, da če ne krvaviš kaj bolj močno kot doselj in če nimaš kar naenkrat nenavadnih bolečin, je to del normalne čišče.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?