|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beba 1
16.12.2007 21:36:43   
sonček5
Ojla punce

Mene pa zanima kakšne iskušnje imate iz mlekom beba1 in kolikokrat ste zamenjale mleko da ste našle pravega. Mi smo sprobali že Novolak1, ac1 in if pa mu noben ni odgovarjal. Potem smo probali Milumil1 pa je dobil grozne krče. Sedaj smo na Aptamilu1 in mi med obrokom joka in se zvija. Probali smo tudi Aptamil pre pa je bilo še slabše. Sedaj pa bomo probali še Bebo1. Zanima me vaše mnenje

Sonček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beba 1
17.12.2007 11:45:17   
mišk
Jst sem bla od začetka do srede na Novalacu (Novalac ac, Novalac it,... ), Potem sem kupla eno škatlo Hipp pre, ki je baje bolj za nedonošenčke, v četrtek pa sem kupila Bebo 1.
Novalac je nam sicer čisto odgovarjal, a me je vseeno držal firbec kako je kaj z drugimi mleki.
No, sedaj, ko je že par dni na Bebi1 pa ful punka.user posted image  Pa to me malo moti, ker od Bebe ostane ful kosmov na stenah stekleničke, čeprav orenk potresem.
Mislim, da se bom vrnila na Novalac, čeprav je med najdražjimi. Ja, pa embalaža mi je praktična pri Novalacu.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Beba 1
17.12.2007 14:32:17   
*erika*
pri mojem sineku je bilo tako da smo imeli aptamil skoraj od zacetka in do konca,se je pa tudi zvijal ker je imel krce to smo blazili s kumininim sirupom v cajcku,vendar zaradi tega nismo menjali hrane,mi smo zelo zadovoljni z aptamilom in ce bom nehala dojit predcasno takoj kupim aptamil

_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Beba 1
18.12.2007 20:08:48   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

pri mojem sineku je bilo tako da smo imeli aptamil skoraj od zacetka in do konca,se je pa tudi zvijal ker je imel krce to smo blazili s kumininim sirupom v cajcku,vendar zaradi tega nismo menjali hrane,mi smo zelo zadovoljni z aptamilom in ce bom nehala dojit predcasno takoj kupim aptamil


hmmm....če je mel mali krče, pol očitno ni bil zadovoljen, ampak samo ti...

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Beba 1
18.12.2007 20:28:52   
Pobalami
Jaz sem mu dajala Hipp1 iz muellerja. Mogoče je res malo, malo krče umilil ampak sem že nekaj mleka zamenjala in ker je tega rad pil sem pri njem ostala.

Je imel pa bebo 3, ki je bila vredu. Hipp in Beba sta glede na ostala mleka bolj sladka, zato je otroka skoraj nemogoče navaditi na novo mleko. Jaz sem mu enkrat dala vmes comformil pa je bil raje lačen kot, da je pil. Zaradi suma alergije smo probali pregomin pa ga niti poskusit ni hotel.

Hipp in beba sta fina, ker obstaja tudi različica, ki ima dodane probiotike, ki lahko olajšajo krče in pomagajo črevesju, da se razvije. Problem je samo, kot sem napisala, če se sumi alergija na KM (pokazatelj alergije so tudi krči), je zelo težko preklopit na sojine različice, ker so zanič.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Beba 1
18.12.2007 20:38:15   
neisha80
mi imamo bebo od začetka oz.od tretjega mes.naprej,ko sem žal nehala dojit.odlično ga prenaša.vmes smo sicer probali s hipp mlekom,ampak je začela driskat,zato smo nadaljevali z bebo.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Beba 1
22.12.2007 11:27:37   
Nataša G.T.
Dojila sem tri mesece. Potem mi je mleka zmanjkalo in prijateljica mi je svetovala Bebo, katero je ona dajala svojima dvojčicama. Tamalima dvema so bebo za nedonošenčke dajali že v porodnišnici v LJ malo po porodu. Pa tudi drugi prijateljici so za sinčka v mariborski porodnišnici svetovali Bebo.

Mi smo zadovoljni. Sva probala DM-jevo mleko, pa je kr naprej polival. Isto Aptamil, čeprav mi je v posvetovalnici zdravnica rekla, da je najboljši. Našemu malčku pač ni pasal.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Beba 1
22.12.2007 12:33:12   
Anonimen
Sem ga dojila mesec dni, nato sem zaradi pomanjkanja mleka prešla na Aptamil, je bil zaprt, sem mu dala Bebo in smo zadovoljni...

(odgovor članu Nataša G.T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Beba 1
22.12.2007 22:24:42   
Anonimen
Zanima me, kje prodajajo Bebo? Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Beba 1
23.12.2007 12:05:56   
lilprincess
Zoja je tudi v porodnišnici dobivala bebo, pa je blo ok, doma pa jo je zvijalo kot user posted image . Bebo se da kupit v lekarni, vsaj jaz sem jo in mi je ostala, tako da če jo kdo hoče, da sproba najprej, še imam celo vrečko(400g). Seveda bo lažje če ste iz Mb ali okolice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Beba 1
23.12.2007 14:53:23   
mišk
Bebo imajo v Mullerju, DM-u, Mercator centrih. Za te sem sigurna.

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Beba 1
27.12.2007 16:07:52   
Nataša G.T.
lahko jo kupiš tudi v intersparu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Beba 1
27.12.2007 16:20:11   
Anonimen
Muller, DM, Interspar, lekarne, Merkator...

(odgovor članu Nataša G.T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?