|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni menstruacije
19.3.2008 10:58:50   
Lana25
Naj še jaz z vami podelim svoje tegobe.

Ni in ni tega hudička. Že 74 dni je minilo od prvega dneva zadnje M. Kar pa sploh ne bi bilo nič hudega, če bi bile user posted image . Pa jih ni. Je pa res, da sem prenehala s KT in vem, da v tem primeru lahko traja, da se ti cikelj uredi, ampak že ene tri krat sem prenehala s KT in takrat je bilo ravno obratno, ravno prve tri mesece po tabletkah je M prišla redno nekje na 28-30 dni. Pa sem tudi zdaj misla, da bo tako in je ni bilo, pa saj veste kako je, upanje je raslo in raslo, ker M ni in ni bilo in končno sem zbrala pogum, da naredim test. Iz protesta zaradi že nekaj kratnih razočaranjih sem kupila najcenejšega - Baby check mini, ki je pokazal 2 črtici, eden malo svetlejšo, drugi pa enako močno kot je kontrolna črtica, ker sta v škatli 2 trakca. In grem jaz lepo do svoje G, po eni strani vesela, po drugi prestrašena, v glavnem sem si govorila, da ne smem upat preveč, kaj pa, če ne bo nič in se prehitro veselim. In tako je tudi bilo. Svoji G sem rekla, da mi M zamuja, ji pokazala test in še obe s sestro sta rekli, da sta dve črtici vidni, potem pa me G pregleda in reče, da nosečnosti ni videti user posted image . Potem sem še tam naredila test, ki je seveda bil negativen. V tistem trenutku mi je umrlo še zadnje upanje in sploh vam ne moren opisat kako se mi je vse zamerlo. Na živce mi gre to moje telo, ki ne more funkcionirat normalno in sploh nočem več razmišljat o otrocih, še do user posted image mi več ni, ker potem imam samo upanje, ki na koncu itak vedno umre.

Zdaj pa me zanima ali mogoče katera ve, če je kaj narobe, če na primer nimaš M več mesecev in ti je ne izovejo z zdravili? Ker mi spoh več ni, da bi šla nazaj do svoje G. Naj gospa M pride sama, ko ji bo, če pa ji ne bo, pa ji zaradi mene več niti ni treba. Zaenkrat me še nič ne boli, le občasno me špikne kot me je včasih preden je prišla M, sem pa fajn napihnjena in kolegice me sprašujejo, če slučajno vseeno nisem srečka-nosečka, meni je pa samo še bolj hudo. Bojim se, da še malo in bom do konca izgubila še tisto malo željico po  user posted image .







_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 11:05:50   
becky
jaz bi ti res priporočala obisk G. Ona bi ti še najbolj vedla pomagat

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 11:07:55   
becky
aja, nočem te prestrašit, ampak eni moji kolegici se je naredilo podobno, le pri njej je bil test +. pa je šla delat splav in tam so ji povedli, da ni noseča, ambak se ji kri nabira v maternici. upam, da je s tabo vse ok

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 11:49:58   
Anonimen
Lana, zakaj pa nisi svojo G prosila naj te pošljem na odvzem krvi. Tam bi še najbolje pokazalo pri čem si. UZ je tko tko, ker če si bila takrat pri njej premalo tednov noseča se lahko ni videlo ničesar.

Jaz bi na tvojem mestu še enkrat poklicala svojo G in jo prosila, da naj me pošlje na odvzem krvi, da vsaj izključita nosečnost in iščeta vzroke izostanek M kje drugje. Mogoče kakšna cista, kar se po prenehanju KT rado dogaja (pri meni je že bilo tako).

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 12:44:32   
Lana25
Saj mi G niti ni naredila ultrazvoka, tako "peš" je opravila pregled, preden je vzela bris je rekla, da nosečnosti ni videti. Najbrž se to vidi glede na maternični vrat, če je zaprt al ne. Potem je rekla, da če do poletja nič ne bo (če ne bo user posted image ), da takrat naredive ultrazvok. Sam ne vem kako naj bosta user posted image , če ni M, ker potem, tako kot jaz to razumem, tudi ovulacije ni.

Glede na to kar je rekla G predvidevam, da ne bo nič narobe, če do poletja M ne pride. Vseeno pa me skrbi, ker Pušenjak na med.over.net pa svetuje pregled, ko M zamuja 3 mesece in ne pol leta al pa še več.


_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 13:05:25   
sončk1
Zdravo,

jaz bi na tvojem mestu poklicala, rekla, da me vse bolj boli in da želiš, da te pregledajo - mislim halo, kakšna pa je to ginekologinja da te kar tako izpusti domov, ne da bi te celotno pregledala, kaj pa če je res kaj hujšega...
Take me pa res razkurijo...na peš je ona pogledala- jaojao, kaj vse doživi človek...
Pojdi in zahtevaj resno obravnavo tvojega stanja, jaz mislim, da se ni za hecat...

Vse dobro,

S


_____________________________

mi bi radi mel dojenčka


(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 13:08:26   
vita80
user posted image Mislim, da je najbolje, da zamenjaš G. Moja G je rekla, da se do 6 t nosečnosti zarodka sploh ne vidi na UZ, kako bi se šele videl z odvzemom brisa?user posted image Naše zdravstvo!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 13:18:11   
becky
po moje idi hitro na UZ!če drugač ne gre, idi zvečer na nujno

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 13:26:16   
murkica
Jaz bi ti svetovala,  da doma še enkrat naredi test in boš videla kako in kaj. Mislim, da se nosečnosti ne da kar tako povedati, samo s pogledom. V glavnem najprej naredi še enkrat test pa boš že takoj videla pri čem si. V vsakem primeru pa potem pokliči G in ji povej rezultat testa. Če je negativno pač povprašaj kaj sedaj naredit, ker M še vedno ni, če pa je user posted image  pa se naroči na pregled.

Sicer pa bi jaz verjetno zamenjala G, če bi se tako brezbrižno obnašala.

P drugače imamš kakšne znake ali je samo izostanek M prisoten?

LP

_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 13:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lana25

Saj mi G niti ni naredila ultrazvoka, tako "peš" je opravila pregled



user posted image user posted image Sej ne morem verjet! A ima vedeževalske sposobnosti, da kr na lepe oke določi katera je noseča in katera ni user posted image

Pojdi pa sama na samoplačniški krvni test in boš najbolj sigurna.

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 14:28:02   
Lana25
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

P drugače imamš kakšne znake ali je samo izostanek M prisoten?

LP


Povečane prsi, ampak to so tako ali tako pred vsako M, le da so sedaj že en čas napete, drugače pa le kak teden pred M. No, vsaj ena dobra stvar pri vsem tem, končno lahk rečem, da mam joške user posted image .

Pa neznosno me muči zgaga, sam ne vem, če bi to lahko štela med znake, ker sem pred kakšnimi dvemi leti že mela probleme z njo. Me pa zdaj tak hudo, da sem že tudi bruhala. Pa vseeno je kaj pojem ali spijem, matra me čez cel dan in še ponoč. Veliko krat mi pekoč občutek naredi že samo vonj kakšne hrane.

In napihnjen trebuh, sam ta je pa spet lahko samo posledica te zgage, slabše prebave,...

Drugače pa drugih znakov nisem opazila.






_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 16:55:57   
julika
jaz ti tud priporčam, da greš čimprej h G.kolegica skoraj eno leto ni imela M, samo ona jo je izgubila ker je na hitro shujšala.potem pa je dobivala neke hormone.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 18:42:00   
želva
ZAMENJAJ G!
In pojdi na samoplačniški krvni test!Pa nujno bi te morala z UZ pregledat!Ma Mater so eni G user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 19:04:16   
neyka7
Tudi jaz bi ti svetovala, da čimprej zamenjaš G! Drugače pa upam (po tvojem opisu), da si srečka user posted image user posted image . Poročaj...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ni menstruacije
19.3.2008 19:33:35   
Orhideje
Takoj menjaj G. Saj to sploh ni več način. To naše zdravstvo. Potem pa ni čudno, da ljudje ne gredo k zdravniku. Potem pa jih nahrulijo, kaj niso prej prišli. Ko pa se tak obnašajo.

Iz lastnih izkušenj ti povem, da nekaj je narobe, da je tako dolgo nimaš. Tudi meni se je po prenehanju KT zgodilo, da nisem pol leta imela M. Nočem te strašit, ampak jaz sem imela dve kar veliki cisti. Upam, da pri tebi ni tako.

Čimprej si plačaj sama krvni test. Pa zamenjaj G.

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ni menstruacije
20.3.2008 10:43:10   
reckova
Ne tako dolgo nazaj sem bila v isti situaciji. user posted image  ni bilo, pa tudi vsi testi so bili negativni. Šla sem k svoji G, naredila test in pregled. Potem se je odločila še za ultrazvok (edini ki lahko kaj pove v taki situaciji)---- nisem bila noseča. Dobila sem Dabroston, ampak po 3 dneh se je ulilo. Dobesedno!!! Tak da še enkrat h G pa naj ti naredi vaginalni ultrazvok ali pa zamenjaj G.
Veliko sreče!!!

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ni menstruacije
20.3.2008 12:01:20   
Lana25
Koliko pa stane samoplačniško ultrazvočni pregled, mogoče katera ve?

_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ni menstruacije
20.3.2008 12:07:11   
glen
Jaz sem imala lani podoben primer.user posted image ni bilo 3 mes.,gin.me ni hotela vzet,tako da sem jo zmanjala.
Nov gin. mi je dal tablete cycloprogynova za uravnavanje ciklusa in pol sem jo dobila.Po prenehanju jemanja kt ali po ss je to normalno.Hormoni!
Obišči gin in naj ti naredi uz.
Meni ga je takoj(nov gin.)


(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ni menstruacije
20.3.2008 12:07:35   
glen
cca.25 eu

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?