|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam rodit?
12.2.2008 16:07:58   
arabela*
Poraja me vprašanje,ki upam da ga bom čimprej rešila.Kam sploh it rodit,oz.katero porodnoišnico sploh izbrat.Vem,da nikjer ni briljantno,povsod so stvari,ki pač nekomu niso pogodu.Prvič sem rodila v mb,bila razočarana v nulo.Saj vse ok,odvisno od človeka kakšno izkušnjo je imel.Nato sem se nekako za ta FB v Avstriji odločla,nato zvem za te katastrofalne cene.Zdaj sem pa že razmišljala da hočem imet ultivo.vem,da se bi naj izvajala v Ms,Kranju,pa na Ptuju.a nikjer drugje tega ne delajo?Kakšne imete kaj ve izkušnje?

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam rodit?
12.2.2008 16:26:18   
lana38
Jaz sem 2 krat rodila v Ptuju. Bila sem zelo zadovoljna z osebjem na oddelku in babicami v porodni sobi. Obakrat sem rodila naravno in brez EA ali ultive, tako da o tem ne morem nič povedati. Imam tudi eno slabo izkušnjo s porodnišnico Lj in tja si ne bi želela iti rodit.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kam rodit?
12.2.2008 16:30:53   
frutka_
Prvič sem rodila v SG in tudi drugič bom. Porod je bil z EA. Sem pa iz MB.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kam rodit?
12.2.2008 18:15:53   
Naja30
Itak ti bo vsaka povedala, kje je rodila in tam ji je pač najboljše. Jaz sem prvič rodila v Lj in kljub veliko negativnim stvarem, ki sem jih slišala o tej P, je meni bilo super od začetka do konca.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kam rodit?
12.2.2008 18:24:01   
bina30
Rodila sem v MB z EA. Ni bilo nobenih problemov, razen na oddelku pač niso najbolj prijazne sestre, ampak meni je blo vseeno, jaz sem bila takrat najsrečnejši človek na svetu in me tud njihova slaba volja ni mogla do živega.

Moje mnenje o tem kam rodit pa je takšno: FB je totalna modna muha, tako kot pred leti Postojna. Vse je bilo tako oh-in-ah, ko pa je ena ženska umrla, pa je bila Postojna naenkrat zaen drek. Enako FB, lani so ženske hodile masovno tja rojevat, letos pa bo tja šla le še redko katera, ker bo treba storitve plačat.
Meni se je pač zdelo čisto normalno, da grem v MB, če sem že s tega konca, niti pomislila nisem na FB ali katero drugo P. V porodnih sobah je bilo vse super, trudili so se zame, bili prijazni. Počutila sem se varno in to je bilo pomembno. Na oddelku pač ni nekega luksuza, pa sestre so ble malo sitne, ampak jaz nisem pričakovala, da bi me po rokah nosli, tako kot baje delajo v FB. Potem pa greš po 3 dneh domov in si sam na svojem in ti eno figo pomaga kje si rodil.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kam rodit?
12.2.2008 19:14:50   
arabela*
bina 28,jaz imam mb bolnišnico tuk pred nosom,ampak to,kar sem doživela jaz,je bilo skrajno nečloveško,tako v porodni,kot tudi na oddelku.To,da ena zdravnica,ki ima nevem koliko del.dobe in nevem koliko izkušen izjavi:zakaj ste se sploh odločili za otroke,če ga ne dojite?,Pa ne samo to,še marsikaj hujšega bi lahko naštela.Skrajno podlo,v vseh treh dneh bivanja ni bilo ene pohvale za bilokatero sestro.
Vseeno pa hvala za odgovoreuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kam rodit?
12.2.2008 19:43:59   
Spark
Jaz sem rodila obakrat v LJ in sem bila  z vsem zadovoljna. Na pamet mi ni prišlo da bi se kam drugam vozila. Je pa tako, da smo v tistem času malo bolj občutljivi in nas motijo stvari ki nas drugače nebi.  Zdi se mi tudi da ljudje vedno več zahtevamo in da radi preveč kompliciramo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kam rodit?
13.2.2008 11:00:30   
kekec in mojca
Saraya, ta zdravnica, ki jo omenjaš, je bila najbrž dr. G., pediatrinja, a ne? No, na njeno mnenje jaz ne dam kaj dosti, sama sem dojila, pa me je potem gnjavila, da sem kriva za njegovo polivanje, ker svojemu otročku ne znam in ne podiram kupčkov. V materinski šoli (v bolnici!) pa so nas opozorili na njo, češ da zna rada dati kakšno pripombo, zaradi katere potem mamice jokajo in jih sestre tolažijo.

Njene izjave sem ravno zato preslišala, pozabla, zdaj sem se spet spomnila. Ampak mislim, da bo tokrat vse ok. Mogoče v času tvojega poroda te zdravnice sploh ne bo v službi. user posted image

Kakorkoli že, sama razmišljam o SG. Vedno bolj in bolj, predvsem zaradi EA. Potem pa me spet premami prijaznost  MB babic, ki mi res odprtih rok dajo nasvete, za katere jih prosim ali po telefonu ali pa osebno v P.

Zelo pa hvalijo porodnišnico Ptuj.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kam rodit?
13.2.2008 11:08:26   
mala pikica
Zakaj pa ne bi šla na Ptuj? SPloh, če razmišljaš o ultivi. O Ptuju se sliši veliko dobrega, pa tudi jaz imam same pohvale user posted image Je pa res, da bi se našel tudi kdo, ki s Ptujem ni bil zadovoljen. Ampak to lahko najdeš pri čisto vsaki porodnišnici.

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kam rodit?
13.2.2008 13:13:03   
arabela*
oi.Ja ne vem,tista gin.ni bila pri porodo,ampak je med vizito parkrat prišla.Je pa en fajn zdravnik zraven nje reko:ko se bom doma sprostila,bom sigurno dojila.Pa sem res,brez problemov,do petega meseca.Zgleda da je zarad psihe bilo to vse.
Mala pikica,o Ptuju razmišljam,samo nekje sem zasledila da bi naj na živo šivali(kolk je res pa ne vem),ali pa kranj,sam se mi malo daleč zdiuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kam rodit?
13.2.2008 14:47:01   
willma
Mala pikica,o Ptuju razmišljam,samo nekje sem zasledila da bi naj na živo šivali

Jaz sem dobila inekcijo.

Tudi drugič grem v Ptuj rodit.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kam rodit?
13.2.2008 15:39:05   
lea23
jaz sem rodila v ljubljanski porodnišnici. in sem bila zadovoljna, če bom še kdaj imela priložnost, bom spet v lj. porod je potekal ok, edino ena sestra pol na oddelku je bila ful smotana. sem mela problem da mala ni takoj znala zagrabit dojko, in me je tista sestra prou dobesedno napadla da naj se potrudim in da bo ona zraven stala dokler ne bo šlo. no in pol se je ona usedla na rob postelje in sesela tam in gledala kot kip. se mi je zdelo ful trapasto. glede na to da je moj prvi otrok, in nisem imela pač izkušenj, bi mi lahko malo pomagala. takrat sem ji to ful zamerila in sem jo pol še ves čas grdo gledala ker kr nisem mogla pozabit kako nesramna je bila  

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kam rodit?
13.2.2008 22:13:32   
koala
Jaz bi ti rekla tao, pojdi rodit tja, kjer se počutiš varno, kjer popolnoma zaupaš osebju. Zame je to mariborska porodnišnica, Priznam da sem še preden sem zanosila na vse grlo kričala, da jaz pa že ne grem rodit v Maribor. No med nosečnostjo so me popolnoma prepričali o svoji strokovnosti, pa tudi z prijaznostjo nisem imela težav.
Pravijo da mariborsko porodnišnico hvalijo samo tiste, ki so imele porod brez komplikacij. Sama sodim v drugo skupino, ker se je moj porod na mojo veliko žalost končal z CR, pa ne morem reči nič čez osebje, saj so bili prijazni in kar jemeni najbolj pomembno, so ukrepali takoj ko je bilo potrebno in se je mojemu srčku začelo slabo goditi. OP team je bil takoj skupaj, kljub temu da je bila sobota popoldan. Sestre v šok sobi so bile pravi srčki, pravtako na oddelku, še posebaj sestra Esther, ki me je veliikokrat potolažila ko sem obupovala nad dojenjem.
Skretka, naslednjič grem brez pomislekov rodit v mariborsko porodnišnico.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kam rodit?
16.2.2008 8:45:24   
skuštrana
Jaz sem šla obakrat v najbližjo - prvič je bilo to Celje, drugiš pa Postojna.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kam rodit?
16.2.2008 8:59:58   
rija
Jaz sem rodila v Feldbachu, pa bi šla še enkrat gor. Četudi moram plačat.

Se splača.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?