|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GT3 MODEL 2008 IN BLAGO
24.1.2008 22:38:33   
Anonimen
Pozdravljene.

Modeli 2008 imajo slabše blago kot prejšnji, letnik 2007. Ti so imeli takšno res fajno blago, kot material iz katerega je zimska bunda-hrapav, malo trši. Takega ima sedaj PP Skate.
Letošnji modeli pa imajo nek čuden material, prelahek je in tudi strehica čudno stoji, ker se blago sesede, ker je lahko.
To sem preverila pri obeh novih barvah.

Kaj pa ve mislite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GT3 MODEL 2008 IN BLAGO
25.1.2008 14:16:49   
mergetka
Glede novih barv in blaga ti težko rečem, sama imam barvo Toffee, ampak še ni sproban kje drugje kot v
stanovanju user posted image . Bo pa kmalu...

Prijateljica ima isto barvo in material, smo ne GT3, ampak enega od štirikolesnikov in je ful zadovoljna s to barvo. Nič ji ni pogrobel na soncu, tako kot je eni, ki je imela rdečega 2007. Men osebno je sicer lepši rdeč 2008 kot 2007, ker ima kovinske dele srebrne in ni cel rdeč.


Mislim, da imajo na www.soncek.si  barvo Toffee še vedno v akciji. In 100 € niti ni tko malo, glede na to, kaj vse rabiš za user posted image in "moraš" kupit, ker imajo res vsega in svašta...

Bye, bye in veliko užitkov ob nakupovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GT3 MODEL 2008 IN BLAGO
25.1.2008 14:46:54   
Anonimen
Mergetka, js ne mislim barve, ampak material iz katerega so vozički. Letošnji niso iz fajnega, prejšnji modeli, npr. tvoj pa so ok. PP Skate ima letos takšen material, kot so ga imeli prejšnji GT3-ji.

(odgovor članu mergetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GT3 MODEL 2008 IN BLAGO
25.1.2008 20:24:32   
*medica*
urskaj tudi jest sem opazila to razliko..letošnji imajo ful mehk ta material..jest mam namreč lanskoletnega in mi je velik bolš material kok pa letošnji mam pa namreč tega k je pr sončku akcija...ravno prejšni teden sem gledala v BC te nove GT3 pa moj sploh opazu da je razlika v materialu jest pa takoj ...je pa moj opazu eno drugo stvar to pa je da se ta prevleka za čez noge pri teh letošnjih da pripeti nek zgoraj pri lanskoletnih pa tega ni..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GT3 MODEL 2008 IN BLAGO
26.1.2008 0:39:44   
Anonimen
medica, sem vedla, da se sigurno še kateri zdi blago premehko. Lanski modeli imajo res veliko boljšega. To za prevleko pa nisem opazla, verjetno zato, ker sem vso pozornost posvetila barvi.

Medica, še malo pa user posted image ... VSO SREČO TI ŽELIM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu *medica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?