|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno pomirjena-kakanje
5.2.2008 8:10:18   
anita4
Dobro jutro punce!
Najprej vam moram povedati da se mi je odvalil kamen od srca.In sicer doma imamo 2 meseca starega fanteka Lukca in par dni nazaj je imel drisko ,vmes celi dan ni nič kakal nakar sem včeraj poklicala P in je seveda reku naj tekoj pridem.
In kot bi bil čudež se greva z Lukecom preoblečt in umit pa mu dam pleničko dol in kaj opazim , da se je malo pokakal in da je bilo že bolj gosto.Že to me je zelo razveselilo,seveda sva šla vseeno na pregled ker je še itak zraven imel drugi pregled (teža in višina) in seveda prideva k P ga začne pregledovati moj mali sonček se je pa začel z njim pogovarjati in brundati.Tako da je reku P da še tako dobre volje takšnega malega fantka že dolgo ni imel in seveda mi potrdil da je naš korenjak popolnoma zdrav in da se nimamo česa bati,dokler on je in je tako dobre volje nebi pomenilo nič če bi še kakšna dva dni imel drisko.
Bila sem tolk pomirjena da sem kr lačna ratalauser posted image user posted image .
Normalno če pa od skrbi nisem nič jedla tuser posted image ako da ko sva prišla domov sem skoraj ves hladilnik spraznila.
Mogoče boste mislile da pretiravam , ampak punce oprostite mi je moj prvi sonček in nebi si morala oprostiti če ga nebi peljala k zdravniku.
Imejte se lepo
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno pomirjena-kakanje
5.2.2008 22:47:42   
Seven*
Malo sem počistila.

Behave!

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: končno pomirjena-kakanje
5.2.2008 23:10:37   
Paštetka
Malo? user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?