|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Današnji članek
27.1.2005 8:02:48   
klarisa
STRES LAHKO POVZROČI SPLAV
Na ugledni berlinski kliniki Charite so dokazali, da stres pri nosečnicah zavira sproščanje lortisola. Ta pa tvorbo hormonov progesterona in PIBF-a, ki ohranjata nosečnost in preprečujeta, da bi materin imunski sistem zavrnil zarodek.
______________________________________

sklepam, da lahko vpliva tudi na vgnezdenje zarodka...:)(tudi iz svojih izkušenj)

pa lep dan bejbike:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Današnji članek
27.1.2005 8:07:27   
simonas
Ja bi rekla da drži a potem jaz potrebujem še recept, kako se rešiti stresa in stresnih situacij.:)- Vedno se v življenju kaj takega dogaja, da si z nečim obremenjen, razen če si 100% flegmatik.:(

Ima katera kak antistres recept??:)-:ups::)-

Simona:muca:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Današnji članek
27.1.2005 8:11:24   
sonjakk
Kje si našla ta članek?

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Današnji članek
27.1.2005 8:25:58   
klarisa
V današnji Lisi je članek.
Mene je pri zadnjem poskusu ivf stres in vse kar paše zraven popolnoma izdal-fizično, psihično sem bila popolnoma na dnu, da ne govorim kako se mi je podrl hormonski,imunski sistem...Od takrat živim drugače in sploh ne razmišljam več toliko o otroku-če bo bo, če ne pač ne...Sej ti drugega itak ne preostane, kot da se pobereš in greš veselo naprej...

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:


(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Današnji članek
27.1.2005 9:15:15   
koala
Hojla Klarisa!

Lepo da se spet oglasas, sem te ze zeloooooooooooo pogresala!
Ja kaj pa drugega cemo, kot da se poberemo, a je vcasih malo tezje!

Koala

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Današnji članek
27.1.2005 9:22:24   
klarisa
Sej sm še tu, sicer bolj na hitro preletim ampak sledim..Kako si kaj ti, vidva? Kakšen napredek na projektu :duda: ?:)-:)-:)-:)-

pa pa

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Današnji članek
27.1.2005 9:37:59   
koala
Čakav na veliki dogodek, ki se mu reče poroka, samo moram financ ministra iz kome zbudit, nekaj je obljubljal, da bo se bo zbudil še letos:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Koala

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Današnji članek
27.1.2005 9:53:47   
klarisa
ja, super. midva sva ravno včeri gledala poroke na mauritiusu in so ful hude...Ne vem, ni nekih planov uživamo pa vsak dan posebej...Drži se, pa kaj javi!

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Današnji članek
27.1.2005 10:19:22   
Gea1
Ja ko že govorite o stresu. Tudi jaz sem zadnji čas vse bolj živčna, tudi depresivna itd. Pa kaj bi še naštevala. Po tako dolgem čakanju, ko končno rata pa se vse sanje razblinijo in že v petem tednu ss. To je enostavno preveč. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Sem tako nervozna, da bi vsakega v k. poslala. Po tem ss sem vsak mesec, ko dobim M živčna ko hudič. Nadiram vse po vrsti, vsi mi grejo na živce. Še najbolj pa tiste mamice, ki kar naprej sprašujejo, ja kdaj boš pa ti. In novice o kolegicah, ki rojevajo ena za drugo. Jaz pa bom kmalu 30, pa še nič. Ne vem, kaj bo. Razmišljam že, da bi šla h kakšnemu bioenergetiku, da mi dvigne ta moj energijski nivo iz negative v pozitivo. Ker če bo šlo tako naprej, se bova še midva s fantom skregala in bog ne daj šla narazen.

Uf, sem zamorila. Ampak nekomu moram povedati, če ne me bo razgnalo.

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Današnji članek
27.1.2005 10:25:49   
KIRA
klarisa to 100% drži. pri prvih dveh poskusih IVF sem še bila zaposlena in ful pod stresom. pa ne samo to, moji bivši delodajalci so izkoristili vsako majceno priložnost, da so me klicarili domov, kdaj pridem, pa sem jim lepo povedala, da moram imeti 2 tedna bolniške in mirovati. ampak ne. vsak dan so me večkrat klicali, da sem bila že čisto živčna. če sem izklopila telefon, so pa klicali mojo taščo. no in zaradi tega verjamem, da prva dva poskusa nista bila uspešna.

pri tretjem poskusu sem pa že 6 m bila doma in brez službe, imela sem se čas odpočiti in naspati. In ker nisem bila pod pritiskom, ssem tudi bolje spala, nisem se nič več sekirala, čeprav me je bilo ET strah, ker me zelo boli. Ampak je tokrat klapalo in sem prišla do tako dolgo pričakovane bebice. :duda:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Današnji članek
27.1.2005 10:30:47   
bambi
Ooooo, moje lubice fosilke..... vesela sem, da zopet klepetamo in imamo seveda kot ponavadi enake težave....
Gea1 tudi jaz se odpravljam k bioenergetiku, baje je en vredu v Zrečah, ker moji živčnosti in stresu ni konca.... služba oz. moji 2 službi me že tako obremenjujeta da je joj in komaj čakam da bom se tega rešila.... še 2 meseca :bravo::bravo::bravo: Potem sem se odločila, da si vzamem čez poletje prosto za uživanje, jeseni je pa na vrsti študiranje :(. No in zraven tega še neuslišana želja po otroku in vsak mesec razočaranje in je kapa polna..... Tako, da tudi jaz vidim, da je potrebno nekaj naredit, ker tako ne gre več naprej. Jutri si grem plačat masaže in solarij, ker mi to zelo paše, pa k bioenergetiku grem s kolegico nekje naslednji teden.

Tako, punce, vse smo v podobnem zosu, ampak slabše kot je bilo lani in predlani pa ja ne more bit, ali????? :(:(:(:(

Bambi :rozica:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Današnji članek
27.1.2005 10:33:47   
klarisa
Gea1, sej je prav da daš ven, tudi da se zjočeš...sama osebno sem rabila čas, da sem prišla v to fazo čeprav sem si prej tud govorila, da nism obremenjena pa ne vem kaj še ampak notr sm pa čist drugače čutila...Ne vem, mogoče me je rešila vsa popoldanska aktivnost , predvsem pa plesne oz. krasna družba od katere vse komaj čakamo, da se vidimo..pa aerobika...Ne, da sem zdaj preobremenja (no, včasih tud mal) ampak ne ostane ti sploh čas razmišljat predvse pa moraš uživat in mora ti biti v veselje..potem vidiš, da se pa vse le ne vrti okoli otroka, da so tudi druge stvari ki te lahko razveselijo..tudi moj dr. ki mi izvaja akupunkturo je rekel, da ko je telo pod stresom, pod neprestano mislijo oz. obremenitvijo npr. otroka, zanositve,nosečnosti telo odreagira ravno nasprotno in potem nastane tisto, kar je pač pri meni, Nič. Res je, da je vsaka ženska drugačna ampak zase vem, da sem bila že na pol poti za Lj-polje in zadnji čas sem splezala ven iz krize. Tudi moja mami zdej pravi, da sem včasih govorila samo o nosečnosti, vsak dan printala članke, pa vitamine,pa plodnost, koledarčki in zdaj ona da povod da se o tem pogovarjamo pa še to kar hitro zaključimo, ker sem prepričana da ko je čas za to, bo ratal z vitamini ali brez...Če se rabiš še kaj pogovorit, da ti bo lažje mi lahko pišeš na privat pa se bomo zmenile,ok?

:rozica::rozica::rozica::rozica: za vse

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Današnji članek
27.1.2005 10:40:17   
klarisa
Kira, sem spremljala tvojo zgodbo in sem zelo vesela, da imaš zdaj ob sebi tako lepoooooo princesko..jst sem pa dans tolk v živo sanjala, da sem rodila dvojčke in sicer dve punčki Tio in Nio in sta bli tolk luštni, joj kolk sm jih cartkala...no, pol sem se pa zbudila! :) no, sam enkrat pa tud k se bom zbudila bo poleg mene ležal/a štručka...

Bambi, jst sem tud vesela da se mal ta "stare" oglasmo , pa da vidmo kakšno je stanje a ne?
vidim, da kar garaš skoz neki, dej mal odmori pa se mal pocrkljaj..tko je prou, masažce pa to! super:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Današnji članek
27.1.2005 10:57:13   
bambi
Ja, Klarisa, včeraj sem se res odmorila in sem šla po službi malo po trgovinah, kupila sem si 2 majčki :ups:.... doma sem odprla steklenico vina, si nalila kozarček, se vsedla pred TV in uživala.... potem je prišel moj dragi s fitnesa in sva se še lepo ljubila :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:):):):):)

LP Bambi

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Današnji članek
27.1.2005 11:03:34   
koala
Hojla punce!
Kako lepo je vedeli da nisi sam. Čeprav vem, da po naravni poti ne bo nič, pa me iz meseca v mesec potre ta :hudicek:, čeprav sem se prejšnje mesece sprijaznila z njo, pa me je včeraj popolnoma sesulo, še posebaj, ker sem imela ta teden čudne prehranjevalne navade, kot so Monte pa kisle kumarice in podobno, spolh nisem mogla mimo kozarca kumaric,...
No včeraj pa obisk.. Mam tako krizo da je hudo, pa še mojega miškota ni doma
Saj vem, da nekoč bo, ampak KDAJ????

KRIZA

Koala

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Današnji članek
27.1.2005 11:06:47   
baguSka
Koala vsaki je namenjeno ob svojem času..in tudi nas
čaka ta trenutek! In ko bo prišel bo toliko lepše!9nebesa

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Današnji članek
27.1.2005 11:14:30   
Udb
To je res.....ampak kaj ko je tako težko čakati in upati in sanjariti!! Res si moram možgane še s čim drugim zaposliti!

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Današnji članek
27.1.2005 15:54:12   
luna39
Koala pozdravček. Se strinjam z bagusko, da vsaka čaka na svoj trenutek, ki bo prišel. Zato je težje reči, ne misli na to, ker se ne da odmislit, ampak s časoma pa pride tako, da se s tem ne obremenjuješ tako globoko. Čeprav se še vedno. Zato si sama vedno rečem: kadar bo pa bo. In enkrat bo. Meni res pomaga, da se vsedem pred PC in po RR berem, pišem, premišljujem, kaj katera napiše, se tako sprostim. Uživaj naprej z nami ringarajevkami:rozica::miska::rozica::angel:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Današnji članek
27.1.2005 19:07:22   
KIRA
KLARISA - ne boš verjela, ampak jaz sem pred leti sanjala da imam punčko - smo stali z atijem na našem dvorišču in je bila čista mama. zgleda, da bo res.hihihi.9nebesa:rozica:

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?