|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kri iz bradavice
1.2.2008 11:00:56   
Anonimen
Kopiram kar iz foruma Septembrk, saj sem tam najprej vprašala.

Kaj se mi je zgodilo to jutro... user posted image user posted image user posted image  Kot ponavadi sem ga ob 7h vzela k sebi, da ga podojim. In mišek ne povleče... In ga še enkrat pristavim. Nekaj me zaboli oz. zapeče, toda on ne zagrabi. NIČ. Čudno meni... Pa še enkrat poskusim - se odmakne. Prižgem luč in kaj vidim... Krvav po celem obrazu, rjuhe krvave, meni dobesedno teče kri iz bradavice. Tako sem se ustrašila! Hitro ga dvignem in se začne smejati. user posted image  Hvala Bogu z njim ni nič. Pogledam bradavico, pa user posted image . Vse krvavo. Očitno imam bradavico tako zelo poškodovano, prav rane imam, zareze. user posted image user posted image user posted image  Kaj bo z dojenjem??? Klicala sem zdravnico in je rekla naj ga nekaj časa ne pristavljam na to dojko. Naj si črpam. Z roko ne gre nič. Peče ko user posted image . Kaj naj naredim??? Mleka imam za izvoz, bojim se mastitisa. Prej sem si jo full namazala z Bepanthenom in mu dala še enkrat, sej se je kri ustavila. Peklo me je ko user posted image  in bolelo, ma jo je vsaj malce spraznil. potem pa je podrl kupček in kri ven, prav bruhal je kri pomešano z mlekom. user posted image user posted image user posted image  Kaj naj? Kakšen pameten nasvet?

Bradavico imam torej zelo poškodovano, prav zareze imam. Črpanje s črpalko ne pride v poštev. Ne vem kako naj pozdravim.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kri iz bradavice
1.2.2008 11:13:09   
vesna.com
Že zaradi mastiitsa boš morala nekak,se mi kar mal smiliš.Poskusi pod toplo prho,pa včasih so se ene kapljice dobile,madonca je blo pol k da si pipo odprl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kri iz bradavice
1.2.2008 12:28:59   
blazka
Mislim, da se reče Synecod, je pa pršilo, ki si ga našpricaš v nos, pa se ti čez minuto "odpre" dojka. Dobiš ga na recept, tako da kar vprašaj zdravni/co/ka.
Upam, da se kmalu pozdraviš!

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kri iz bradavice
1.2.2008 12:57:47   
sanosan
Za poškodvano bradavico bi ti priporočala nastavek in tako dojiš naprej dokler se ti bradavica ne zaceli. Sem videla, da imaš otroka starega 4 mesece in me zanima kako to, da ti je šele sedaj bradavica razpokala. Meni se je to zgodila drugi, tretji dan po porodu, ko še ni znala prav vlečt.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kri iz bradavice
1.2.2008 13:24:02   
Anonimen
Glih kar sem mu dala za jesti iz poškodovane bradavice, ker je bila nabita z mlekom. Gor sem si dala tisti silikonski nastavek in je bilo ok. Malce je zabolelo na začetku, toda hvala Bogu ni bilo nobene krvi. Mišek je užival in zaspal na joški. Zdaj si jo bom namazala z Bepanthenom in upam, da bo ok.

Sanosan, pri meni se je začelo z razpokanimi kolobarji (mesec nazaj). Čisto zdrgnjene sem imela tam, kjer je imel spodnjo ustnico. Vendar me ni nič bolelo. To z bradavico se mi je to jutro prvič zgodilo. In resnično upam, da zadnjič. Drugače pa vleče zelo lepo in lepo se prisesa, samo ne vem ali vleče tako agresivno al kaj. Do zdaj me namreč ni nikoli nič bolelo.

Upam, da bo ok.

Hvala vsem za nasvete. user posted image

(odgovor članu sanosan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kri iz bradavice
1.2.2008 13:27:24   
sanosan
Pozabila sem napisati, da sem si jaz bradavice mazala z lanolimom od multimum in je super pomagalo. Če ti bepanthen ne bo pomagal, probaj še s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kri iz bradavice
1.2.2008 13:39:42   
Anonimen
Mah ta mazila... En čas si mažem z Bepanthenom, pa ni glih nekega učinka; toda lanolin od Multimam mi pomaga še manj. Pa sem imela kremo oz. mazilo in komprese.

(odgovor članu sanosan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kri iz bradavice
6.2.2008 22:00:13   
erna14
poizkusi z nastavkom,to ti bo edino ublazilo bolecino vsaj malo,toliko da bos lahko dojila

_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kri iz bradavice
21.2.2008 17:57:39   
ursa1981
Tudi meni se je dogajalo enako le da nisem hud krvavela kot opisuješ ti. Sem govorila s teto, ki je pediatrinja in je rekla, da bi bilo dobro da bi si na bradavico po dojenju dala kamiličin obkladek ga držala gor ene 10 minut in nato umaknila in to ponavljala na pol ure (ne pozabi bradavice dobro osušiti), baje da se potem hitro pozdravi. A sama sem si le večkrat umila bradavico pod mlačno vodo (nič mila) in si mazala z Bpanthenom in meni je pomagalo, bradavica se je zacelila.

Se pa baje zaradi krvi lahko pojavijo krčki in nič drugega, ni nič škodljivo le bolje je da se pozdravi in tudi krčki verjetno niso zaželjeni.

LP

URŠA

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kri iz bradavice
21.2.2008 18:01:13   
Anonimen
Še vedno dojim z nastavkom, je pa bradavica precej bolje. Glih, da bom nehala uporabljati nastavek, pa smo dobili zobek. user posted image  Bo že.

(odgovor članu ursa1981)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kri iz bradavice
22.2.2008 19:23:24   
Anonimen
Ma ti vsaj veš kaj pričakovati, moja je dvakrat bruhnila kri, prvič je bila stara 2 meseca, drugič pa 3, pa sva bile obakrat v bolnici na opazovanju, ker nismo vedeli, če je kri res moja, ker me ni nikoli nič bolelo, niti videla se ni nikoli kri. user posted image  Se ne smem spomnit, kako me je skrbelo za user posted image .

Srečno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?