|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna!
26.2.2008 12:16:54   
Anonimen
Vsak mesec čakam, kot nora na +. Vsak mesec so user posted image  in vsak mesec imam vse možne znake nosečnosti. Potem pa pride ta nesrečna user posted image , ki je seveda vsak mesec na drugi dan in čakam  ali bo ali ne bo. In seveda, ker mi je slabo in sem napihnjena (prokleta psiha) naredim še obvezno test, ki je seveda - in so zopet solze. Ta mesec se pa že dva tedna pred user posted image  jočem za vsako malenkost, gledam TV in je kaj lepega v filmu in sem že vsa objokana, berem zgodbe kako je katera rodila in so zopet user posted image . Ne vem, kaj mi je? Seveda sem ful napihnjena, kot pred vsako user posted image  in že vsa trepečem ali bom naslednji teden dobila to prekleto user posted image  ali pa bo že končno +. Sem se pa zaklela, da testa ne bom več delala dokler ne bo konkretne zamude. Moj user posted image  pa je rekel, da mi bo računalnik zaplenil, ker sem že čisto obsedena z ringarajo. Kaj naj naredim, da se bom vsaj malce pomirila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna!
26.2.2008 12:20:20   
jabi babi
tud men so rekl da mi bodo vse revije in računalnik ukinllllllll!!!!!!!LE KAJ BOM POJ BREZ VASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žalostna!
26.2.2008 12:26:42   
srki
Mogoče bi bilo res bolje, da se čimbolj distanciraš od vseh stvari, kjer vidiš oz. bereš o nosečnosti ali dojenčkih. Pojdi rajši ven, na svež zrak in na sonce. Predvsem pa, ne obupaj! Držim  pesti zateuser posted image .

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žalostna!
26.2.2008 12:28:26   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Mogoče bi bilo res bolje, da se čimbolj distanciraš od vseh stvari, kjer vidiš oz. bereš o nosečnosti ali dojenčkih. Pojdi rajši ven, na svež zrak in na sonce. Predvsem pa, ne obupaj! Držim  pesti zateuser posted image .


Se strinjam s srki.
Mal pozabi na vse skupaj. Zamoti se z drugimi stvarmi pa bo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 12:28:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žalostna!
26.2.2008 12:29:48   
spps
se mi zdi,da nas je kar nekaj z bolj ali manj odobno usodouser posted image user posted image user posted image pa po eni strani mi je lažje ,ko prebiram poste po RR.vem,da nisem edina....user posted image
tisti dan ,ko pride user posted image  ni preveč rožnat,drugače pa mi,nam ne preostane drugega kot da gremo naprej in to z optimizmomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žalostna!
26.2.2008 13:31:29   
sancy
probi de nebos misla skoz na to. Sej pravjo da pride takrat ko to najmanj pricakujes. Saj bo, sam potrpljenje je treba met.  Drzim pesti.



smeh je najboljse zdravilo!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Žalostna!
26.2.2008 13:49:33   
Pikabu
Moj mož je tudi meni to zagrozil pri prvi nosečnosti. Potem sem sama to naredila in ne boš verjela. Ravno tisti mesec, ko res nisem brala nič od nosečnosti, sem zanosila in danes je ta pikica stara tri leta in pol. Srečno, pa res poskušaj čim manj misliti na to.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Žalostna!
26.2.2008 14:28:58   
Anonimen
Anonimna, znaki za nosečnost, otožnost, jeza ob M, jok, ... jaz dojemam kot nekaj normalnega - pač si tako zelo želimo dojenčka, da ne moremo mimo tega. To je v naših mislih, to je v našem srcu.user posted image Meni osebno RR zelo pomaga. Pogovorim se s puncami, povem kaj mi leži na duši, skupaj se smejemo, trepetamo, tolažimo,...


Moškim je lažje. On ne doživlja znakov nosečnosti, prihodov M, on sploh ne ve kaj točno je O - njemu je sam fajn, ker seksa tolikokrat na mesec, kot drugače ne bi nikoli. user posted image Moški doživljajo delanje dojenčkov zelo sproščeno - enkrat bo že, tako ali drugače, me hočemo takoj. Recepta pa pač enostavno ni.

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 26.2.2008 14:29:28 >

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Žalostna!
26.2.2008 14:55:35   
Anonimen
Hvala za vse odgovore!!! Bom se probala malce umiriti in pokukat samo na temo želimo si novega družinskega člana in nikamor drugam. Zelo rada berem vse na tej temi, ker ste vse punce user posted image . Hvala za tolažbo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Prt
black rose

Na mizi imamo:

prt iz blaga (33%)

PVC prt (12%)

steklo (19%)

nimamo prta (36%)


Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!