|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Privat ali vrtec
12.3.2008 9:36:38   
makica
Prosila bi še za vaše mnenje, same se res ne vem odločiti
Doma imamo dve punčki. Ena je stara dobri dve leti in ena 4 mesece. Starejša je v privat varstvu, kjer se čuva še en enako star otrok in ko so zunaj pridejo ponavadi še kakšen otrok z babico. Hčerka je v varstvu zelo vesela in se dobro počuti.
S septembrm, ko bo stara dobra tri leta sem jo mislila vpisati v vrtec. Ker je ta varuška v kontra smeri službe bi bilo naporno peljati mlajšo k varuški, zato sem jo tudi nameravala vpisovati v vrtec. Nastane pa problem, ker na ta način bomo verjetno fasali vse bolezni. Jaz in mož si zaradi dela zelo težko privoščiva bolniško, babi servis pa še eno leto ni na voljo. Torej je dilema ali s septembrom obe v vrtec ali pa varianta obe k varuški za eno leto, potem pa bo tudi pri boleznih na voljo babi servis. Dilema starejše k varuški je samo v tem, da se bo kasneje težje vključila v vrtec (pri 4 letih) in da ne bo tako napredovala, ker bodo pri varuški sedaj še mlajši otroci.


Ali je imela še katera takšno dilemo in kako jo je rešila
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Privat ali vrtec
12.3.2008 9:48:42   
srki
V vrtec in ni nujno, da pokasirajo vse bolezni. Eni ja, drugi ne. Eni so tudi v privat varstvu bolni.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Privat ali vrtec
12.3.2008 13:01:46   
kristinaj
glede na to, da obljubljajo, da bodo vrtci s septembrom za 2. otroka zastonj bi jaz obe vpisala v vrtec, drugo v jaslični oddelek... če ne pa prvo v vrtec in drugo v varstvo, zadnja varianta pa bi bile obe v privat varstvu.....

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Privat ali vrtec
12.3.2008 13:31:09   
aluš
Će težko dobiš bolniško, če je privat varuška v redu in če ne boš plačevala še enkrat toliko za privat varstvo kot bi za vrtec (oz. če ti denar ni važen), bi se jaz odločila za privat varstvo.

Ker vem koliko sem pretrpela ko sem imela ta večjega v vrtcu in je fasal vsako leto vse kar je bilo možnega (od oktobra do marca vsak mesec 1x bolan), v službi pa težave in križi zaradi bolniške. Po moje je bil še zato bolan, ker sem se že v naprej bala, kako bom s službo če bo zbolel. Ker moraš računati na to, da bosta najbrž (lahko pa sploh ne, eni niso) bolni obe. Najprej en teden ena, naslednji teden pa druga. Če je problem v bolniški, ti nisem fovš štorije, ki bo iz tega ratala. Ker na žalost je v naši dragi državi tako, da bolniška za otroka lahko je velik problem, čeprav ne bi smel biti (še plača jo država).

Če bo šla eno leto kasneje v vrtec, ne bo čisto nič zamudila. Pri nas so v vrtcu skupja v eni skupini vsi otroci od 2-6 leta (ker je manjši vrtec in je samo ena skupina, pa pravijo, da sploh ni slaba taka kombinacija). Drugo leto bo po mojem mnenju veliko boljše za start z vrtcem, tamali dve pa obe v vrtec, babi servis pa za bolniško. Ti pa ne boš vsakič, ko bo katera kihnila boga prosila, naj ne zboli.

< Sporočilo je popravil aluš -- 12.3.2008 13:33:35 >

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Privat ali vrtec
12.3.2008 15:56:37   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

glede na to, da obljubljajo, da bodo vrtci s septembrom za 2. otroka zastonj bi jaz obe vpisala v vrtec, drugo v jaslični oddelek... če ne pa prvo v vrtec in drugo v varstvo, zadnja varianta pa bi bile obe v privat varstvu.....


Se strinjam.


(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?