|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj storiti...
7.3.2008 22:06:13   
vesel
moja hči bo stara 3 leta in me zanima kako bi jo navadila,do samostojnega spanja brez,da sva z njenim očkom zravn??

_____________________________

druzina je zame vse!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj storiti...
7.3.2008 22:08:41   
luka jan
Tale odgovor pa tudi mene zanima, sama ne najdem in ne najdem rešitve.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj storiti...
7.3.2008 22:12:51   
Blejka26
oj vesel..tud moj problem je tak..s tavelko se moram pol ure ubadat,da zaspi.Na srečo vsaj tamala zaspi v petih minutah..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj storiti...
7.3.2008 22:14:24   
vesel
ojla blejka26 nasša je zdj zadnje 14 dni gratala taka,da hoče neju z mozem zravn. Prej tega sploh blo ni!!

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj storiti...
7.3.2008 23:13:23   
tanja75
Tudi mi imamo 3. letnika in na srečo(trkam) zaenkrat nimamo problemov.  Smo imeli razno razne faze. Sedaj imamo takle obred; se umijemo, oblečemo, ga damo v spalko, si izbere pliška za spanje in ga pokrijemo in frc iz sobe. Če slučajno positnari, da bi spal z nama mu lepo povem, da ima svojo posteljo in da ne more z nama spat, ker se ful obrača. Čeprav je že izjavil "da se ne bo obračal".
Smo mu tudi že pravljice brali, zdaj se na to ne spomni, tako, da tega ne počnemo.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj storiti...
8.3.2008 0:51:05   
2ursae
z mojim 2,5 letniko sem bila tudi po debelo uro skupaj, preden je zaspal, ker ni bilo variante, da sem ga pustila samega in to mi je bilo že kar v veliko breme. 
Najprej sem spremenila večerni obred v postelji do te mere, da sem mu namesto pesmic raje prebrala pravljico, kupila sem mu eno frajersko Mojster Miha lučko in se z njim zmenila, da bom prebrala pravljico, zapela 3 pesmice in šla v kuhinjo pospravljat, on bo pa lahko imel prižgano lučko, če bo pa kaj potreboval, me bo pa lahko poklical. Prva dva dni je bilo malo jamranja, zdaj gre pa že kar OK, kakšen dan pride, ko si zaželi, da sem z njim in takrat pač ostanem.

Ne vem sicer, a želiš, da ga samo daš v posteljo in greš, meni to, da mu preberem pravljico in zapojem ni odveč, to naredim z veseljem, ker mi je moj malček tako sladek v pižamci in zavit v kovterček, pa vidi se mu, da je ves vesel, ko prebirava pravljico in posluša priljubljene pesmice user posted image . Za vse skupaj porabim cca 20 minut.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj storiti...
8.3.2008 7:31:18   
Blejka26
mogoče pa je prišel v fazo življenja,ko misli,da bosta odšla in vaju ne bo nazaj,pa se tega boji..mogoče ga je strah teme..mojo vem da je in niti ne vem od česa..nikoli ji nisem govorila da je tema bav bav,pa se je boji.Kar na lepem,tko da moram meti malo lučko vedno prižgano.Ali pa ga tlačijo more in ga je strah tega..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaj storiti...
8.3.2008 9:34:50   
Lunc_a
jaz sem začela s pogovor o dojenčkih in velikih fantkih,nakladala 20 min,dala ga v posteljico pustila vrata odprta in na hodniku luč. 4x je prišel ven sem ga speti odnesla nazaj. v roku 3 dneh je sam spal. včasih pa še hoče izsiljevat,saj vidiš kdaj otrok res joka in kdaj je izsiljevanje

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kaj storiti...
8.3.2008 11:02:05   
vesel
ja vem ja kdaj izsiljuje in kdaj ne. no nasa nikoli tko ne izsiljuje je kr ubogljiva morm rečt,da je kr pridna in tudi rada kj pomaga(pospravi igrače,....). Pa tud za spat prej ni bil problem.sam zdj zadnje 2 tedna pa kr neki. joče sploh ne samo želi,da sva zravn pa jo tud nikol nismo strašili al pa kj. mogoče je res v fazi,ko jo je strah,ne vem no,..

Hvala za vaša mnenja!!

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kaj storiti...
8.3.2008 15:40:01   
srki
Jaz sem se enostavno nehala ubadat s tem. Včasih ga prepričam, včasih grem jaz z njim, včasih ati, včasih pa kar vsi trije.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kaj storiti...
8.3.2008 17:46:50   
benika
Pri našem 2,5 letniku je takole; še dobre 4 mesece nazaj sva hodila z njim v posteljo in ležala zraven njega, da je zaspal.

Potem pa je dobil svojo sobico in že prvi dan sem ga pospremila v posteljo, ga pokrila, prebrala pravljico, potem pa sem ugasnila luč, mu zaželela lahko noč, poljubčkala in šla ven. Brez pogajanja.

Nekaj časa se je dogajalo, da je vstajal, vendar smo ga lepo pospremili nazaj v posteljo in mu razložili, da je čas za spanje, da smo utrujeni in da je treba počivat. Če je 10x vstal smo pa 10x ponavljali eno in isto. Sedaj, po dobrih 4 mesecih gre lepo sam spat in le redko se zgodi, da ponovno vstane.

Sama zagovarjam, da je potrebno tako stvar narediti bolj na shitro in brez popuščanja , ker drugače bi lahko hodila z njim v posteljo še nadaljnih 5 letuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kaj storiti...
8.3.2008 20:58:47   
Anonimen
Pocakaj na pravi cas. Mi vedno spimo skupaj.

....ampak....danes se je sam odlocila, da gre v svojo posteljo, kar iz ljubega miru. Ze nekaj casa v miru tipkam.....bomo videli, kaj bo iz tega user posted image .

(odgovor članu vesel)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kaj storiti...
10.3.2008 12:45:40   
honey
Moj možek je pa ravno včeraj ugovotil, da kako je luštno, ke tamal spi pri nama. Da ga sicer včasih zrine na rob postelje, ampak vseeno, da je luštno. Že tako smo bolj malo skupaj in se vsaj ponoči crkljamo user posted image . V svojo posteljo se pa tudi spravi, sicer bolj poredko, ampak da ne pozabi, ga včasih pošljeva tja spat.

Na poročno noč bo pa sigurno v svoji postelji spal user posted image

< Sporočilo je popravil honey -- 10.3.2008 12:46:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?