|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija kljub UZ?
12.11.2010 16:07:35   
RdečaPaprika
Zdravo!

Že nekaj časa sem tihi uporabnik user posted image , situacija od včeraj me je pa tko zmedla, da sem se odločila, da malo povprašam, če ima katera podobno izkušnjo. Z mojim se trudiva za nosečnost nekje dobre pol leta, kar sicer ni veliko, ampak sem ginekologa vseeno malo povprašala, kako pa kaj. Napotil me je na UZ (sam ga ne dela), ki sem ga imela včeraj. Cikle imam sicer pogoste, nihajo pa tudi za 5 dni gor al pa dol, 28-33 dni. Iz firbca sem si že pred trudom za zanositev merila temperaturo in si jo tudi zdaj. Ta ciklus sem opazila najbolj plodno sluz že 11. dan, kar je zame zelo zgodaj, in vse do 14. dneva, pikalo me je in bolelo. Nato sem na 14. dan, ravno na dan UZ, opazila zvišano temperaturo in danes tudi. Sicer pri skoraj vseh ciklih, ki sem jih do zdaj gledla, opazim jasen dvig in vrhunec sluzi. Doktor, ki mi je delal UZ, pa ni videl nič, niti zadebeljene sluznice, ki bi nakazovala ovulacijo. Je možno, da kljub veliki količini sluzi in jasnemu dvigu T, nisem ovulirala? Ko sem ga vprašala, če je opazil še kaj drugega, je omenil, da nekaj manjših cistic, js pa se v tistem trenutku sploh nisem zrajtala, da bi ga vprašala za PCO. Uh, zdaj me pa matra-ali sploh ni ovulacije kljub znakom, ali pa se sluznica ne debeli-to me skrbi tudi zaradi izcedkov pred M, ki jih opažam. Se da to kako izboljšat? A je možno, daimaš PCO, pa vseeno zelo lepe grafe T in sluzi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija kljub UZ?
14.11.2010 7:10:34   
ajnas6
IZVIRNO SPOROČILO: RdečaPaprika
A je možno, daimaš PCO, pa vseeno zelo lepe grafe T in sluzi?


Mozno mozno, meni tudi stima bazalna, sluz, spikanje po jajcnikih. Pa mam PCO. Imam sicer nekaj svojih ovulacij, ampak se je BT tudi ze lepo dvignila, ovulacijski test je bil pa skzi negativen.  Za ostalo pa ti na zalost ne morem odgovoriti, ker bi bila samo domnevanja. Svetujem ti, da gres se enkrat naslednji mesec do ginekologa in na UZ, ter da povprasas vse kar te zanima. Jaz grem tudi z listkom tam, če je treba ;). Sem hodila vsak mesec za nekaj, in so se me pol navelicali in zaceli mal bolj resno jemat.

(odgovor članu RdečaPaprika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?