|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za mnenje-biopsija ali punkcija
29.4.2008 16:21:41   
Luna28
lepo pozdravljene,
ze veliko sem prebrskala po forumu, spremljam tudi nekaj odprtih tem, a kljub vsemu vas bom prosila za mnenje in vase izkusnje, ki jih se nisem zasledila.
Z mozem sva bila na prvem pregledu pri dr.Resu. Mozev spermiogram je 0, vceraj sva oba dala kri za FSH in prolaktin in cez 10 dni sva ponovno narocena, da se dogovorimo kako naprej.
O punkciji oz. biopsiji pri moskih ne vem dosti. Punkcija naj bi bila za zacetek bolj priporocljiva in manj boleca. Sledila naj bi biopsija, ko moda prerezejo...
Kaj mi lahko svetujete in kako je s tem pri dr.Resu... Baje on prisega ravno na biopsijo, ki pa je lahko tudi tvegana - v smislu ponavljanja postopka.
Lepo prosim za vasa dragocena mnenja in nasvete, ki so mi v tem trenutku edina opora.

Pa lep dan vam zelim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za mnenje-biopsija ali punkcija
1.5.2008 19:38:05   
Nila
Hay Luna 28! Midva sva enak primer kot vidva... Bila sva 4 postopke pri Rešu , 2 krat je Reš delal biopsijo mojemu možu (levo in desno modo). Vsi postopki so bili neuspešni. Samo v razmislek bi ti rada povedala , da sva sedaj v Ljubljani pri dr. Drobniču , da je dr. Drobnič delal 3.biopsijo mojemu možu ter da žal ni našel nič. Obrazložil nama je vse detajle tega postopka kar pri dr.Rešu sploh nisva bila deležna.Sem zelo razočarana nad Rešem ker nama ni povedal da ko enkrat prerežeš moda je konec za vnaprej...Občutek imam da je velik zaslužkar in sem prepričana da dela marsikaj narobe. Lahko bi dal meni večjo stimulacijo da bi pridobili več jajčec pri meni  pa mi ne bi bilo treba 4 krat trpeti in plačevati 2 krat (čez 2000 eur). 4 postopki so itak na socialno. V Ljubljani sploh ne moreš plačat dokler ne porabiš vseh 4 .Poleg tega so zelo korektni ,prijazni vse ti razložijo in še nekaj...sploh ni toliko za čakat . Če pomislim da sem sicer pri rešu prišla takoj na vrsto , sem pa po drugi strani zabila eno leto pri zdravniku ki mi je zašuštral moža ,meni pa v vseh 4 postopkih ni vzel niti krvi ...halo???Mene je ta šola drago prišla ,upam da bom na ta račun to komu prihranila.
Moja znanka je prišla k Rešu z vsemi izvidi iz bolnice tj .da lahko pri njenem možu pridobijo celice s punkcijo ,pa mu je vseeno delal biopsijo...Ne vem zakaj.Seveda jima ni uspelo .Toliko o tem ...

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim za mnenje-biopsija ali punkcija
4.5.2008 13:39:43   
miny5
Nila in Luna, zdravo!
Všeč mi je, da sem našla to temo, kajti tudi moj partner in jaz sva na istem- ugotovili so mu namreč azoospermijo in sva se pred tremi tedni naročila pri dr. Rešu. Ko sva se odločala sva imela pred sabo le misel na čimprejšnji postopek, saj naju leta že kar pošteno preganjajo ( jaz 33, on 36), po drugi strani pa želiva, da čimprej zveva, ali sploh imava kakšno možnost, da narediva najinega skupnega otročička. Če ne bo šlo, potem itak pride na vrsto GK ali pa tujina.
V torek greva na prvi pregled in to, kar piše Nila me je rahlo zmedlo. Res neverjetno, da ni dal napravit nobenih hormonskih preiskav.
Luna, kako pa sta vidva prila do hormonskih testov? A vaju je dr Reš poslal?
Prosila bi vaju, če mi lahko pojasnita, kako izgleda prvi pregled pri njemu. Ali že dela kakšne preiskave ali je samo pogovor?
Nila, kako pa sta bili uspešni biopsiji pri tvojem dragemu? Kako dolgo se čaka na postopek in kaj si ti dobila za stiulacijo? A si med jemanjem zdravil imela vsaj UZ? Kaj si mislila s tem, da so bili vsi trije postopki neuspešni? To, da ni našel semenčic ali da sama oploditev ni uspela?
Prosila bi te tudi, da napišeš, kakšna je bistvena razlika med punkcijo in biopsijo ter kaj si mislila s tem, da ti je zdravnik moža zašuštral? Kakšne trajne posledice pa ima biopsija?
Luna, kakšen pa je vajin status pri dr Rešu- a sta samoplačnika ali preko napotnice?

Vnaprej hvala za vsakršen odgovor in upam, da bom lahko nekoč v bližnji prihodnosti zelo pozitivno pisala o dr Rešu- moj dragi ga je preimenoval v dr. Rešitelj.

Lep dan vsem!


(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Ime za fanta
Olija



Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)


Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!