|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprememba plana :(
14.2.2005 23:11:34   
baguSka
Ja punce jst sm se odločla, da za neki časa opustim željo po :duda:. Moja služba visi na nitki in če bom hotla nekako preživljat svoje pingvinčke, potem moram neki narest v tej smeri. Do takrat pa bom poskušala ne mislt na mejhne zverince. Upam da se mi kariera čimprej spet dvigne, ker bom šele takrat lahko spet zadovolna sama s sabo in srečna. S tem pa bom v ospredje spet lahko potisnla željo k jo mate tud vse ostale na tem forumu.
To pa ne pomen da se od vas 100% poslaulam. Še vedno vas bom brala, za vas stiskala pesti in se z vami veselila. Tud jaula se vam bom na vsake tok še vedno, sej brez vas ne morem.:ups:

Vesela sem da sem vas spoznala in da ste mi delale družbo v teh mesecih in upam da se vam čimprej spet prdružm. Do takrat pa želim vsem, da čimprej zagledate svoje črtice, novopečene nosečke pa pazte na svoje bušije!;)

Lp,baguska :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sprememba plana :(
15.2.2005 5:57:07   
AKŠ
baguska.....kar mravljinci mi gredo po teledu ko tole berem. Pa saj to ne more biti res....v Slo si vsi želijo da bi se rojstva povečala, po drugi strani pa delajo štalo iz zaposlitev!!!!:grrr:

Tolk mi je hudo zate, ker vem koliko si pingvinčka želiš. Drugače pa še ena spodbudna beseda zate - moja sorodnica je pustila faks in takoj zanosila. Bila je brez službe in stanovanja in ne boš verjela. Stanovanje sta si s tipom takoj uredila in takoj ko je bila konec porodniške je dobila službo in sedaj živi normalno brez pomanjkanja denarja in ji je prav lepo.

Tako da - iz srca ti želim, da bo v službi vse OK, da se bo stabiliziralo in da boš hodila tja brez pomislekov, da si lahko naslednji dan na cesti in da boš poleg tega čimprej ugledala :modri::roza:!!!

Pa ne nas zapustit - vzemi ringaraja forum kot "en navadni chat forum" - preveč te bomo pogrešali :(

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sprememba plana :(
15.2.2005 7:05:17   
wawa
:((:((:((:((:((

Spolni se vedeževalke, upam da njena napoved drži....:miska::miska::miska:. Razumem te da želiš v takih okoliščinah varnost.....mislim da se bo vse kmalu uredilo:rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sprememba plana :(
15.2.2005 7:07:46   
anajmad
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
en lp:morje:D.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sprememba plana :(
15.2.2005 7:22:42   
žlička
baguska, sploh ne vem kaj naj napisem, kar nisem mogla verjet, ko sem zacela sem mislila da se poslavljas s tega foruma, da das mozgane na off, kot so to storile nekatere izmed nas, potem pa preberem do konca:(

takole bom napisala......ti ze ves kaj in kako, da bo odlocitev pravilna, za vse nas bo enkrat posijalo sonce, tudi zate bo!!!! zelim ti, da se zadeve cimprej uredijo in da se zopet vrnes na stara pota - pričakovati :modri::roza:, vem da nas ne bos cisto zapustila, in da se se kaj beremo in tipkamo;)

pošiljam ti :angel: da te bo cuval in da te cimprej vrne med nas, mogoce kot :nosecka:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sprememba plana :(
15.2.2005 7:34:24   
lucika
baguska, ne delaj tega, to je trenutni preblisk.
jaz sem non stop na nitki....pa mam tega dost. bolj ko se trudis planirat zivljenje, bolj gre po svoje. zato ne planiraj, ampak zivi.

to so besede se ene obupane:( pa sem prerasla strahove okol denarja. ta te najde, ko ga rabis. ce ti gre gladko, ti gre, ce pa ne...pa gre tudi.

jaz sem se za dojencka odlocla, ko sem bila brez vsega. zdaj mam eno malenkostno sluzbico, nisem pa se zanosila. ti tud ne ves, kdaj bo, zato ne nehaj....

moje skromno mnenje.

si pa vse zasluzimo najboljse. ce se nimamo, nas nekje caka.

ok, bom nehala filozofirat.baj


(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sprememba plana :(
15.2.2005 7:37:05   
dory
Ne stekam...daj povej kako je po prespani noci..se vedno isto mnenje?:zmeden:

To da bi se pa javljala na vsake tok pa ne dovolim:)-...zdej si nasa pa konc :)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sprememba plana :(
15.2.2005 8:09:13   
pupika
Joj baguska, tudi jaz bom :((:(( če nas boš zapustila. Boš videla, da sebo vse kmalu uredilo, jaz ti želim, da bi se tvoji firmi obrnilo na bolje in da boš zelo zelo srečna v svojem življenju.

Naredi tako, kot ti veli srce in kakor sama čutiš, da je boljše.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sprememba plana :(
15.2.2005 8:22:44   
larisa
Jaz te razumem da imaš pač prevelike probleme da bi si upala imeti dojenčka ampak saj ti sama najbolje veš kaj narest!!!!Ampak to pa ne pomeni da moraš samo brati RR in se samo vsake toliko oglasit!!! Edino če ne boš imela rač. v bližini tako kot do sedaj. Ostani tu V taki meri kot do sedaj!!!

LP Larisa:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sprememba plana :(
15.2.2005 9:17:43   
emaa
baguska ti se še oglašaj, saj smo še vedno prijateljice, tvoji komentarji pa tako popestrijo dneve.
Kar se pa tiče začasne odložitve :nosecka:, to je tvoja odločitev, upam, da se nam ponovno pridružiš v čakanju zelo kmalu

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sprememba plana :(
15.2.2005 9:21:35   
TANTRA
Želim ti, da ti dnevi preobremenjenosti hitro minejo in da se ti na obzorju prikažejo lepši sproščujoči trenutki, ki vama bodo prinesli novo srečo :duda:. Do takrat pa ti za balzam duše ponujam svojo prisotnost...:rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sprememba plana :(
15.2.2005 9:27:43   
Anonimen
Sam probi...pridem do tebe veš:hudicek::grrr:
Tako stoji stvar:nič ti ne bo pomagalo v življenju prebrodit težave,če se boš odmaknila od nas.Skupaj z nami boš še naprej bijevala boj za službo in potem za :duda:Ko ti bo hudo te bomo potolažile,nisi ne prve ne zadnja,ki je v teh težavah,pri tebi pa je razlika imaš kar nekaj virtualnih prijateljic,ki ti stojijo ob strani.
Ostani z nami,vse se bo še uredilo:morje:

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Sprememba plana :(
15.2.2005 9:49:07   
Skye
se podpišem pod post od neve...z skupnimi močmi je vse lažje;)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Sprememba plana :(
15.2.2005 10:14:45   
wawa
Mogoče je res lažje, sam če je ugotovila da zdaj ne more met bebice, pa si jo fulllllll želi je mogoče težko poslušat kako se me menimo o tem...:zmeden:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Sprememba plana :(
15.2.2005 10:21:32   
cmokec
:rozica: Baguska :rozica:, mene je novička kar potrla.
Razumem te in vem, da ravnaš odgovorno. Ampak, zapustiti nas pa ne smeš. Jaz te nimam rada, zato, ker sta se trudila zanosit. To nas je samo povezalo in je drugotnega pomena. Jaz te imam rada, zato, ker si, taka kot si. Ker si me nasmejala, mi z besedami pomagala in bila fina sogovornica. Če te ne bo, te bom prav pogrešala. Javi se kaj.

cmokec :((

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Sprememba plana :(
15.2.2005 10:40:43   
koala
Ja Baguska se strinjam, ne nas zapusti, ker bom pol mogla stare poste iskat, da se bom lahko nasmejala tvoji originalni frizuri.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate, pa :sloncek::pujs: za srečo!
Ne obupat, saj bo!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Sprememba plana :(
15.2.2005 10:43:49   
tinkamiška
Baguska ves kaj, jst se pa ne bom poslaulala, kr ne morem verjet...ti si vzami čas in malo preštudiraj in tukaj bomo čakale. Jst mam občutek, da boš hitro nazaj, vsaj upam.

Pred kakšnim mesecem sem imela krizo, ker pač nimam službe in ravno tako sem imela občutek, da moram nekaj naredit. Sem preštudirala in se vpisala v šolo. Zdej mam občutek, da delam nekaj za prihodnost in ves čas mislim na svojo:duda:. Jst vem, da bomo zvozli in vse bom naredila, da bo moja:duda: srečna.

Držim pesti, da boš kmalu spet pripravljena in da boš kmalu spet med nami:rozica::rozica::rozica:

Poljubček,

Tinka

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Sprememba plana :(
15.2.2005 10:49:19   
baguSka
Ojla!

Le na hitro se vam javljam, mam gužvo. Kot sem vam napisala vas ne zapuščam, le željo po pikici bom za neki časa potisnila bolj v ozadje. Čeprou mi je to še vedno največja želja, vendar sem oseba, ki noče bit odvisna od drugih in sem pač v taki situaciji, da mi trenutno ne preostane drugega kot to. Seveda se moj lubi s tem ne strinja, on še vedno trmasto vztraja pri tem da nardiva svojga paglavčka. Ampak če s tem nadaljujeva, potem to pomeni zame, da bo moj predragi ostal šofer. In to pomeni, da bom otročka vzgajala dobesedno sama, tega pa absolutno nočem, sej nočm da bi moji otroci rastli brez očeta. Iz vsega tega sem pač potegnila, da MORAM ukrepat! Potem bo pa tud moj dragi pustil vožnjo in se najdu kakšno službo, da bo tud med tednom doma. Že zdej ko sva sama mam zelo krivo vest da živim na njegov račun in kot sem rekla tega nočem in še manj hočem, da bo cela družina živela na njegov račun. Hočem tud sama neki prispevat in zato je bla moja odločitev taka.

Ko bom mela več časa se vam še kej javm in odgovorim tudi vsem tistim, ki ste mi pisale na privat!;)

Hvala vsem in priznam da ste me spravle v jok..:rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Sprememba plana :(
15.2.2005 12:57:07   
Andy13
Joj, Baguska, prav hudo mi je pri srcu, ko to berem.
Te pa popolnoma razumem.
Morda pa ko ne boš mislila na otročka, bo pa kar prišel, saj veš, ponavadi ko ne misliš, kar pride. No, vsekakor ti želim, da se v službi vse uredi. SREČNO! Pošiljam ti tega :angel: in naj te varuje in pomaga na tvoji poti.

Te bom pa zelo pogrešala. S kom se bom sedaj "borila" za mesto na lestvici? :ups: No, malo za hec.

Lepo se imej,
Andy

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Sprememba plana :(
15.2.2005 13:18:29   
wawa
Daj no Baguska čist en mejčken se zasmej, čisto malo :):):):). Pa k te mamo vse tako rade, ne smeš bit žalostna, slabe izkušnje nam dajo pogum in moč.....saj bo šlo, na koncu se stvari razpletelo kot je treba. Pogum!!!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Sprememba plana :(
15.2.2005 17:37:05   
cuma
baguska:
srečno in naj ti pridejo tvoji cilji čimprej naproti:pujs::pujs::pujs:
:rozica: cuma

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Sprememba plana :(
15.2.2005 20:12:15   
Pia73
Mi je hudo, te bom pogrešala a popiram tvojo odločitev! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Sprememba plana :(
15.2.2005 21:20:21   
miska2004
Draga Baguska, po eni strani te razumem in podpiram, tudi jaz bi verjetno ravnala isto - svojemu otroku pač želiš najboljše, in tudi jaz bi si želela, da ima otrok očeta vsak dan na voljo, in ne le za vikend.
Držim pesti, da se bo s službo vse uredilo!
In mogoče ti bo zdaj uspelo zanosit takoj, ko se nehaš s problemom zanositvije ukvarjat 99% svojega časa - saj veš, ko najmanj pričakuješ, takrat pride ;)

V glavnem, držim pesti, da se vse uredi samo od sebe in to čimprej!
Te pa prosim, da se ne oddaljiš od nas, saj nikjer ne piše, da se tukaj lahko javljajo le tiste, ki v tem trenutku aktivno delajo na otroku - tudi ti delaš na otroku, mogoče trenutno bolj pasivno, oz. boš začela (spet) enkrat v prihodnosti!!

Pa rabimo tvoje nasvete in tvoje komentarje in tvoje šale, pa tvojo slikco seveda!!

Vse dobro ti želim!:angel:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?