|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predlog, če otrok ne želi sadja
17.4.2008 8:20:38   
MATEJA
Pozdravljene vse mame drobižkov ki ne želijo jesti sadja. Imam takega 22 mesečnega user posted image , ki noče svežega sadja razen jabolk. Ko je bil majhen, je banano jedel za "med", od enega leta naprej pa noče niti slišat zanjo, niti vmešano v skutico ali jogurt... In včeraj smo mu naredili frape (banana+mleko+malo sladkorja dobro zmiksano z palčnim mešalnikom..). In dala sem mu v flaško in je tako hitel pit, pravil je da je fino in zahteval še!! Tako da lahko probate tudi tako, če bo tudi vam uspelo. V frape pa se lahko daja veliko sadja - tudi kivi, mandarine, jagode, jabolke, hruške,... eni celo stavijo oreške (lešnike, orehe, mandlje, indijske oreške,..) ampak ne vem, če bi se razbili do konca, da bi šli skozi cucelj. Bom probala, pa vam sporočim. To je sam en majhen nasvet, verjetno že veste vse to, ampak če pa niste probale... LP.

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Predlog, če otrok ne želi sadja
17.4.2008 8:33:53   
Anonimen
O tem je bilo tudi včeraj govora,kako otroka prepričat,da bi sadje jedel.No,če mu je frape tako všeč pol ste že na dobri poti in našli način,kako mu dat sadje.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2664594

(odgovor članu MATEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Predlog, če otrok ne želi sadja
11.5.2008 20:37:29   
MojcaG
sicer nimam težav s tem, sadje ima rada, je pa še ena ideja: power juicer. sokovi so odlični! pa še kakšna rdeča pesa se lahko notri "skrije".user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Predlog, če otrok ne želi sadja
11.5.2008 22:44:10   
janca
Ne sekiraj se. Pač otrok ne je sadja ravno tako kot vegeterjanci ne jedo meso. Naj te potolažim tudi moj 22 mesečnik ne je sadja razen grozdja. Zato pa poje toliko več zelenjave. Jst ga sploh ne silim. Ravno tako ne pije in ne je mlečnih izdelkov. To sem tudi omenila pediatru. In mi ni znal svetovati. Sploh se ne sekirat dokler  je otrok zdrav. Mi sploh nič ne kompliciramo in mu pač damo za papcat tisto kar pač hoče oz. vem da ima rad. Tko da si lahko vesela da sploh hoče piti frape. Pri nas ni pogojev. Ravno tako, ko mu pokažem banano. Takoj začne vpiti ne ne. In kaj naj? Pač sadja ni na jedilniku.

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Predlog, če otrok ne želi sadja
11.5.2008 22:47:41   
Anonimen
noče svežega sadja razen jabolk.


Drugace je pa "navadno" jabolko zelo dobro sadje. Ce imas to sreco, da je se domace in neskropljeno, je jabolko pravi zaklad vitaminov.

Meni je se vedno ljub tisti stari rek, eno jabolko na dan odzene vse zdravnike stran.

(odgovor članu MATEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?