|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
24.5.2008 7:49:53   
Laubica
Moj sin ima z kožo tudi probleme in ko sva začela z GH se je to še poslabšalo.Zato sva mogla začet čisto počasi  3 dni eno živilo 4 dan dodaš drugo.In tako sva jedla 3 dni doma naribano jabolko 4 dan pa kupleno kašico jabolko in korenje od Frutka.No 3 dan sem ga tudi zvečer kopala in 4 dan je imel na glavici že flek in pokrampano-pa sem mislila da je od kopanja(kopam ga v lenola fett)danes pa je revež že cel flekast-kaj je krivo-jabolko ali kuplena kašica????????????????Kaj ve ki imajo vaši otročki AD kupujete kašice ali ne?????????Nisem navedla da še vedno dojim in da zdaj jem že vso hrano -sin je danes točno star 7 mesecev.


< Sporočilo je popravil Laubica -- 24.5.2008 7:56:09 >


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
24.5.2008 9:05:01   
madela
Če ti ješ vso hrano,je enako kot,da bi jo dajala sinu. Vsi alergeni prehajajo skozi mleko v njegovo telo.
Lahko,da je alergen drugje in da niso kriva jabolka.
Mojemu sinu so ugotovili alergejo že pri enem mesecu,ko še sploh ni poskusil nič drugega,kot moje mleko. Sva se samo dojila,ampak sem morala jaz imeti 100% dieto brez mleka in mlečnih izdelkov.Ker pa je bilo alergij vedno več,je bila tudi dieta vedno bolj stroga,z več odrekanji.
Kaj so pa vam pri zdravniku rekli? A so vas poslali na testiranja za alergijo?
Glede tehle kašic pa tako...Jaz sem jih mojemu malčku dajala,jih pa pediatri zelo odsvetujejo,zaradi  barvil,konzervansov in vsega kar dajejo v tako hrano,da se obdrži dalj časa.
Vsekakor bi bilo bolje,da bi vas testirali,ker kar tako je precej težko točno določit,kaj je tista stvar,ki ga muči.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomoč
24.5.2008 9:10:55   
Laubica
Naša p. nas noče dat na testiranja -pa sem ji že več krat rekla ,dala nam je samo napotnico za dermatologa katerega imamo drugi mesec.Sem pa jaz do zdaj izrecno bila dosledna in nisem jedla mlečnih izdelkov zdaj par dni pa sem jih res,samo je on že prej imel probleme ko ga jaz nisem pila -tak da sem v začaranem kroguuser posted image Kako naj p. prepričam da nam da napotnico za testiranje -ona vztraja da je še premali in da se zdaj še ne bo pokazalo na kaj je alergičenuser posted image

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pomoč
24.5.2008 10:10:45   
mamica 1
Nam so pri 3 mesecih že dokazali alergijo, res pa je da so lahko testi lažno negativni, lažno pozitivnih pa mislim da ni.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pomoč
24.5.2008 14:04:49   
madela
Mislim,da če ti zahtevaš napotnico jo moraš dobit in pika. Jaz se glede tega ne dam odgnat kar tako.Rečem za napotnico in pika. Da bi pa bil otrok premali pa je tud mimo. Nam so dokazali alergijo pri enem mesecu,tako da premali ravno ni.Je pa res da so lahko testi lažno negativni,ker je v krvi premalo protitelesc in je ne zaznajo. Pri alergiji se namreč določena protitelesca Ige zelo zvišajo,kar dokazuje,da je prisotna alergija. Potem pa testirajo na razna živila,da ugotovijo kateri je problematičen.
Glede mleka je pa tako....včasih pride do izboljšanj in spet poslabšanj. Jaz ti lahko iz svojih izkušenj povem,da smo kljub strogi dieti imeli zelo problematično kožo,kar ni in ni bilo bolje. In zaradi tega sem šla na bioresonančno testiranje,kjer ti testirajo vse mogoče alergene,ki jih zdravniki ne testirajo.
Če se nikakor ne morete dogovorit za napotnico,bi vam priporočala to testiranje,da boste vsaj vedeli na em ste.Niste pa potem primorani hodit na terapije,lahko vas samo testirajo. Stane pa cca. 60-80 €.Ne vem točno,ker je pri nas že kar nekaj časa odkar smo bili na testiranju.

(odgovor članu mamica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pomoč
24.5.2008 17:08:28   
Laubica
Madela hvala-o bioresonanci tudi mi razmišljamo,če ne bo nič pametnega dermatolog naredil gremo mi na bi.

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pomoč
25.5.2008 9:43:31   
rose
nam so pri ta prvi punci kar na dermatološki nardili alergološke teste.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pomoč
25.5.2008 20:59:38   
Laubica
Jaz tudi upam da bo tako pri nasuser posted image user posted image

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pomoč
25.5.2008 21:58:11   
mala pikica
Mi smo imeli testiranje pred dvema dnevoma. Star je 5 mesecev in vsi testi so bili negativni. Imamo AD, prvo kašico sem mu dala jabolčno skupaj z malo soka jabolko-korenček. Na srečo ni bilo nobene reakcije, sem pa se odločila, da bo raje delala kašice kar sama. Je le brez konzervansov in podobnega...
Mislim, da če se je od dodajanja pojavila reakcija, da je prej od kupljenega kot od domačega.
Napotnico pa sva midva takoj dobila pri P. Bi pa drugače kar vztrajala. Lahko pa greš tudi samoplačniško, če ti res ne bo uspelo dobiti napotnice.


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pomoč
26.5.2008 6:06:22   
Laubica
Hvala vsem za odgovoreuser posted image sem se odločila da ne kupim več kašice,ko se mu bo pomirilo bom spet probala jabolko in videla če je res to -ali je bila kašica.

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?