|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ostanek biskvita
19.6.2008 12:53:47   
Nea_teja_
Ostalo mi je nekaj belega biskvita pa bi ga kako porabila pa neem .Razen kakih kroglic pa da nebi bilo kaj smetane notri .
Predlogi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ostanek biskvita
19.6.2008 12:55:29   
Anonimen
Grmada

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ostanek biskvita
19.6.2008 12:58:01   
Anonimen
Vanili krema:

1 liter mleka
5 jajc
14 dag sladkorja
14 dag moke
1 zavitek vanili sladkorja

Sladkorni sirup:
30 dag sladkorja
1 liter vode
0.5 dl ruma
10 dag rozin


Za pripravo vanili kreme najprej ločimo rumenjake od beljakov. V rumenjake vlijemo 2 dl hladnega mleka, dodamo moko in gladko zmešamo. Kot za puding. Dodamo ostalo mleko, ki smo ga zavreli in s polovico sladkorja in vanilijo skuhamo v kremo. V vročo kremo dodamo še sneg beljakov, kateremu smo med stepanjem dodali preostali sladkor, ter vse skupaj narahlo premešamo.
Ostane nam še, da grmado zložimo v primerno posodo visoko 15 cm. Najprej v posodo položimo plast svetlega biskvita , navlažimo s sladkornim sirupom, potresemo z mletimi orehi in rozinami in pokrijemo z vanili kremo.Ta postopek ponovimo s temnim biskvitom, pa zopet s svetlim tako , da končamo s temnim, katerega po vrhu tenko premažemoz vanili kremo, narahlo potresemo s kakavom in ohladimo. Hladno grmado z žlico oblikujemo v manjše grmade, okrasimo s stepeno smetano in po vrhu pokapamo s stopljeno čokolado.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ostanek biskvita
19.6.2008 13:25:39   
Hope2
Kaj pa kokosove kocke. Biskvit nareži na kocke, namoči v stopljeno čokolado in povaljaj v kokosuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ostanek biskvita
19.6.2008 15:17:43   
al1*
Biskvit naložiš na dno posode. Preliješ s sadnim sokom in gor naložiš sadje - sveže ali iz kompota. Preko preliješ puding in ko je hladno okrasiš s smetano. 

_____________________________

lp


(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...
8 najboljših zdravih zajtrkov za nosečnico
Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otrok...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?