|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 12:33:09   
benika
Kako zgleda obisk pri psihologu pri otrokovih 3 letih? A vabilo pošljejo na dom ali moraš kam poklicat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 12:37:17   
Nika v službi
No, to pa tudi mene zanima. Jaz bom sicer v kratkem poklicala v RA, ker imamo itak kontrolo pri 3. letu starosti in slutim, da bo Denverja delala tam. Me pa zanima, če je posvetovalnica pri 3 letih skrb staršev ali te kdo pokliče?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 12:39:29   
puncica
nam so vabilo poslali
Je pa mogla narisat krog, pa ene stavke za njo ponavljat, pa potem se je šla igrat, midve sva se pa pogovarjale, pa jo je ona opazovala, pa uh, kaj že, sestavljat je mogla ene puzle, pa dat v škatlico eno kocko, pa vprašala kakšne barve je kocka, mislim da nekaj takega itak se mi pa zdi da so vsi otroc pri tej starosti veliko bol inteligentni kot so bili včasihuser posted image al pa je to da se bol ukvarjamo z otroci, nam npr je rekla da hčera dosega razvoj 4 letnika pa se men ne zdi zdej nek genij ampak čist normalno dekle kot so njeni sovrstniki. Skratka nič posebnega pri pregledu.

A ja pa še odgovore je mogla dat na vprašanja:
Kaj neredimo ko smo lačni..... JEMO
Kaj naredimo ko smo žejni..... pijemo
Kam gremo ko nas lulat..... gremo na stranišče
Kam gremo ko smo zaspani, utrujeno,...... spat

Une stavke ko ponavlja pa ponavlja zato da vidi njen govor.

Pa spraševala je kako je v vrtcu, kako spi, če se sama obleče, obuje, od kdaj hodi na stranišče, je suha, a imamo kake probleme z njo, pa kako delava z možem (službeni delovni čas),...


< Sporočilo je popravil puncica -- 18.7.2008 12:42:34 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 12:41:58   
kaja02
pozdravljene!!1

domov dobite vabilo, na katerem piše datum in ura vašega obiska tako v dispanzerju kot pri psihologu. Pri psihologu otrok nariše kroge, poimenuje barve če jih pozna, iz kock sestavi stolpič,oponaša oglašanje živali, predmetov ( avto, pes....), v večini pa starš odgovarja na psih. vprašanja. Odvisno je od psihologa, drugače pa je to en sproščujoč obisk, ni nobene napetosti...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 12:47:44   
CUKRČEK
naša ni imela nobenega psihologauser posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 13:19:44   
anitaz
Kakšen psiholog??? Mi smo imeli pri treh letih pregled pri zdravniku...pa še to je blo...tud če ne bi bilo...samo tehtanje, merjenje višine in pregled vida (pa še to je blo kar nekaj).

Kako in kje pa se naročiš pri psihologu? Ali te pokličejo?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 13:26:19   
karinka
Ne vem kako je pri drugih, ampak naša pri treh letih ni imela nobenega psihologa. Običajen sistematski in to je to.

Psihologa pa nismo imeli.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 13:34:47   
puncica
Očitno je od občine do občine različno, mi smo dobili vabilo pri 3 letih, naslednga pa ima ob vstopu v šolo, nismo se pa nič naročal, to so nam na zadnjem sistematskem pri 1,5 let tud povedal, da dobimo vabilo.

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 13:43:07   
ily
Pri nas v NM je isto, kot je napisala puncica. Domov dobiš obvestilo in rabiš napotnico od otrokovega P - midve sva jo dobile že na sistematskem.
Tam pa vprašanja, kot so že prej rekle: barve, puzli, liki, za starše pa pač družinske razmere. In to je to. Na koncu še pove, kao rezultate - nam je tudi rekla, da dosega razvoj 4 letnika, da bi pa šlo morda še čez, da pa še vseeno ne obvlada nekaterih spretnosti za več (ker ni zapela gumba - saj ga pa itak tudi ne more, katera oblačila danes pa še imajo gumbe za zapetuser posted image ?!?!!!).
Tako, da ni panike, vsi naredijo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 14:01:00   
pikalonca
Ja vse je tako kot so napisale predhodnice.Našo je še spraševala kdo leti, kdo plava, kdo sije, kdo piha,...In ali ima kakšnega bratca ali sestrico, koliko je star,... Pa štela je in sem bila prav presenečena, ko je brez pomoči preštela do 10. Ja je res, da sem šele tam dobila nek občutek koliko naša pupa zna.

Ily te lahko samo vprašam kje si dobila sliko za avatar? Namreč jaz imam doma tako sliko in mi je full lepa.
Pardon za smetenje teme.user posted image

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 18:33:34   
RoZala
Hči je dobila vabilo za sistematski, tam pa sem dobila napotnico za otroškega psihologa. Ko prideva s hčerko na določeni dan tja,  sem morala pri sestri izpolnit vprašalnik, potem pa sva šli k psihologinji. Ko je pregledovala vprašalnik, se je zapičila v moje odgovore, da se hči še pri treh letih zbuja večkrat na noč. Začela je vrtat vame, da kako to, da če se je kaj spremenilo (vmes smo se selili ampak je bilo že takrat tako)... potem pa me je vprašala, če jo kdaj pustiva samo. Pa sem pokimala, ker sem mislila, da misli "samo" ko kot samo pri sorodnikih, torej brez naju in sem tudi rekla, da pri babi in dediju za nekaj ur. Pa je potem še dodala "doma" (torej, če jo samo pustiva doma). Nekaj sekund sem bila tiho, ker sploh nisem dojela, kaj me sprašuje. Potem sem seveda rekla, da ne. Pa me je še 1x vprašala, če jo res ne puščava same doma in me pozorno gledala. HALO????? Pa sem spet rekla, da NE! Jezilo me je, da je vrtala vame in me skoraj hotela prepričat, da sem neodgovorna mama, ki pušča majhnega otroka samega doma. Itak pa ne verjamem, da bi taka mama to tudi priznala. Dobro, da je starejši sin to že dal čez pri drugi pediatrinji.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 19:34:25   
nanč
Mi smo meli sistematski pregled,pol pa še psihologa.Moram jo pohvalit mojo hčerkico,odgovorila je na vse in bila ocenjena  na meji nadpovprečja.Prvič sem kot mamica bila zelo ponosna,no ponosna sem tak od rojstva daljeuser posted image

_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 21:20:45   
lelčy
Mi sm tudi najprej imeli sistematski in nato še psihologa, vabilo pa smo dobili po pošti. Je pa vse isto morala odgovarjati, risati in ponavljati kot je napisala puncica.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Psiholog pri 3 letih
18.7.2008 21:35:09   
pufka
Ponavadi pošlejo vsem vabilo,sam glej ga zlomka-glih našega tamalega so izpustiliuser posted image pa je mel pr 4.letih. Trajalo pa je vse skupaj 4 ure z čakanjem tak da ti priporočam da vzameš kaj za tamelega zram kak sok al kaj

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Psiholog pri 3 letih
21.7.2008 4:26:13   
ily
user posted image pikalonca - na netu. Sem hotela nekaj ˝lepega˝user posted image , pač mamo z otrokom, ker se mi zdi, da sem v tem trenutku to vsaj 70% svojega življenja, kar sem si želela več kot pol svojega življenja in mi je med drugim vrglo tudi tole ven in sem takoj vedelauser posted image , da je to to!

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Psiholog pri 3 letih
21.7.2008 8:54:43   
marelicaa
Psiholog??? user posted image Mi nismo imeli nobenega psihologa.

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Psiholog pri 3 letih
21.7.2008 10:10:55   
diva 4
MI DOBIMO VABILO ZA sistematski pregled.Ob sprejemu najprej otroka zmerijo , zvagajo , pregledajo vid in sluh( sestre), te napotijo k zobarju ( pri nas je vse v isti stavbi), nato ga pregleda ped., ki te napoti k psihologu ( kar takoj ,je tudi v isti stavbi) in k logopedu , če je mnenja , da je to potrebno.Na koncu še laboratorij. Naslednji dan pa moraš poklicat , da ti povejo kakšni so lab. izvidi. Aja pa pri vsakem dobijo po 2-3 štmple na roko - naša je imela obe roki poštemplani do komolcev user posted image

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Psiholog pri 3 letih
21.7.2008 10:18:14   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

nam so vabilo poslali
Je pa mogla narisat krog, pa ene stavke za njo ponavljat, pa potem se je šla igrat, midve sva se pa pogovarjale, pa jo je ona opazovala, pa uh, kaj že, sestavljat je mogla ene puzle, pa dat v škatlico eno kocko, pa vprašala kakšne barve je kocka,


Ja, pri nas tudi nekaj takega, ja. Pa vprašala ga je, kaj leti po zraku, pa kaj vozi po cesti in kaj plava v vodi. Nekaj takega.

Pa v vprašalniku, kjer je 1001 vprašanje, na katera moraš odgovoriti, je bilo eno izmed njih tudi, ali poje smrklje, ki si jih vleče iz nosa. Reeees.user posted image

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Psiholog pri 3 letih
21.7.2008 20:48:10   
kjava
S temi vabili je tko. Moj sin in moževa nečakinja sta samo par dni narazen in oba hodita v isti ZD. Punčka je par dni po 3. RD dobila vabilo, naš ga pa še pri skoraj 4 letih ni dobil, pa sem šla enkrat vprašat, če je to obvezno, da ne bi blo pol za v vrtec kakih problemov, če ne bi mel. Ga je vzela koj naslednji dan in je rekla, da načeloma pošiljajo vabila (sem opazila, ja), ampak, če starši otroka na to ne pripeljejo, jih tud noben ne preganja.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?