|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 12:22:08   
Bejba
....pozno popoldne, ko bi v bistvu že radi spali, pa jih vi še kar gor držite, da zvečer ne bo problema za zaspat?
Pri nas je najhuje med peto in sedmo, ko se gremo končno kopat. Ob petih še ne bi zaspal, ampak ob šestih. Če pa ga takrat dam spat, pa se lahko poslovimo od večernega spanja :zmeden:. Skratka, včasih zmanjka idej kako ga še zamotiti.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 12:26:30   
thumbelina
Mi našo včasih še ob sedmih damo za pol ure spat, pa vseeno brez težav zaspi ob devetih in spi celo noč. Ni govora da binam jo ratalo obdržat budno.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 12:54:37   
Pikca
Živa itak ne zaspi pred deveto, če pa že, pa le za kakšne pol urce. Sva pa že spoznala, da nimava kaj dosti šans, da bi uravnavala njen ritem spanja; če je ornk zaspana, zaspi tudi med previjanjem, če ni, pa je na noben način ni mogoče uspavati:hudicek: Zaenkrat je na srečo njen ritem kar prijazen do naju:), je pa res, da se spalne navade dojenčkov dostikrat sčasoma spreminjajo...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 13:06:07   
Pikapolonica
Hja, ko bi bila tečka samo takrat.... Najprej soor, pa tale viroza in smo jo malo preveč cartali, zdaj pa imamo. Z ničemer več ni zadovoljna. Sploh ne vem kaj ji je. Danes sem že čisto obupana in samo jočem že od jutra. Sekunde ne smem proč od nje, pa četudi ne grem ji ne paše. Vedno istih igrač se je očitno že naveličala, nositi se noče, v ležki noče biti, čaja noče, zize noče... Zdaj se ona joče v spodnjem nadstropju pri moji mami, jaz pa v zgornjem. Ampak mi je samo še bolj hudo, ko je nimam ob sebi. Grem po njo...

Pa-pa, Pikapolonica :pika:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 13:34:19   
Taj
Hoj:),

ja očitno so se naši mali dojenclni odločili, da nam jo bodo malo zagodli:)-. Naš mali 2mesečnik je prav tako ves čas pokonci, čez dan spi le še kako uro, dve, sicer bi se pa ves čas samo družil, nosil naokoli. Človek nima šans da poleg tega še kaj drugega postori, pa četudi je seznam teh reči še tako dolg....Sicer je res, da smo to leto tu zato, da se jim posvetimo 200%, a sem ter tja kakšna mirna urica le pomaga, da si napolnim baterije. Če se turneja začne že ob 4h:(( zjutraj to človeku kar prija. Mi2 sva se odločila, da bomo vzpostavili ritem in ga bova odslej dala vsak dan popoldne spat, najkasneje okoli 17 ure (če spi kasneje, je nočno spanje prestavljeno na polnoč ali še kasneje). Včeraj sva to naredila, nekaj časa se je sicer jokal kot utrgan, a je potem zaspal:angel: in smo šli zvečer spat ob 23h.Tudi ko že komaj gleda in je že čista koma, bi kar še razgrajal in se zabaval...neverjetna energija, res! Pa sem prej mislila,da dojenčki spijo:ups:....Je pa res, da prav veliko zoper njegov ritem ne moreš forsirati, en dan ni enak drugemu, tudi zjutraj se ne zbujamo vedno ob istih urah...Sčasoma bo že bolje, zaenkrat pa smo zadovoljni s tem, da je zdrav, razigran, zvedav in razen v obdobjih tečnobe, zadovoljen fantiček:duda:.

Imejte se lepo na ta zimski pravljični dan in polubčkajte svoje malčke palčke9nebesa!

Taj

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 13:47:49   
KSENIJAJ
Pikapolonica ne bit tolk obupana.
Jaz sem prepričana, da tud njej ne paše bit tečna,...
Mogoče je samo blazno utrujena, al pa jo clo kej boli,...

Samo mirno ji govori, da bo vse o.k. in bo!

Pikapolonica zdej se pa mal nasmej in čez okno poglej kako je lepo!

Lp,
k.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 13:53:50   
mamsi
Naša je pri 5 mesecih spala do pol šestih zvečer, in je šla ob osmih lepo spat. Več kot 2,5 ure ni zdržala:zaspan:. Komot spi DO 5h, tko da ga probej dat tolk prej spat, da se do 5 naspi in bo ob 8 že lahko spal za noč.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 15:07:54   
Pika10
Midva se ob polnoči nazadnje previjeva in jeva, pol pa zaspiva do 6.00, ko jeva nato pa spet spiva do 9.00.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 15:50:40   
Nogavička
Mi tudi naše Hane ne moremo obdržat budne, samo da gre potem, če zaspi ob sedmih za kakšne pol urce, šele okrog enajstih do polnoči spat.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A so vaši tudi take tečke....
25.2.2005 17:45:33   
LIALIA
Jaz dam našo vedno ko je zaspana spat. Nikoli je ne matram in ne držim pokonci. Ponavadi mi od 18 pa do ene 18:30 spi. Ponoči pa zaradi tega ni problemov - spi od 20h do 7 ali 8h zjutraj.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?